nista od dila....ne trebaju meni slike drugih fotografa...SaraLe wrote:Pa gledacesMurat Sabanovic wrote:eh jebi ga, hoces ti da slikas a ja da placam.ne ide to ........anais_nin wrote: nije jos upratio pravila igre![]()
![]()
budi zadovoljan
najsexi hrvatska studentica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
- Salko sto je u vodu skako
herka, nisu snovi, stvarnost....slomila me cura...anais_nin wrote:vidi salke cak mu i snovi akcioniSaraLe wrote:Ali na kraju ne upadeSalko sto je u vodu skako wrote: nisam nista sanjo...borio sam se jednom forumasicom, padala je na mene...
- SaraLe
To nije imala sta drugo ujesti osim rukeSalko sto je u vodu skako wrote:ujedala me za ruku....jedva sam zivu glavu izvuko...SaraLe wrote:Ali na kraju ne upadeSalko sto je u vodu skako wrote: nisam nista sanjo...borio sam se jednom forumasicom, padala je na mene...
to je zato sto sam je ubo nozem...SaraLe wrote:To nije imala sta drugo ujesti osim rukeSalko sto je u vodu skako wrote:ujedala me za ruku....jedva sam zivu glavu izvuko...SaraLe wrote: Ali na kraju ne upade
to nije sve...oteo sam joj i pare...SaraLe wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:to je zato sto sam je ubo nozem...SaraLe wrote: To nije imala sta drugo ujesti osim ruke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad budem kupio sablju, ubadacu sabljom...SaraLe wrote:I to nozemMurat Sabanovic wrote:salko opasan igrac,on bi da ubadagarant nema cim drugim
objasni mi...SaraLe wrote:Jeli ti moram objasnjavati, cime djevojke vole da budu ubodeneSalko sto je u vodu skako wrote:kad budem kupio sablju, ubadacu sabljom...SaraLe wrote: I to nozemgarant nema cim drugim
![]()
-
Svemirski_Jebach
pletecom iglom?SaraLe wrote:Jeli ti moram objasnjavati, cime djevojke vole da budu ubodeneSalko sto je u vodu skako wrote:kad budem kupio sablju, ubadacu sabljom...SaraLe wrote: I to nozemgarant nema cim drugim
![]()
-
Svemirski_Jebach
ma ne znam...mislim nije da je bas sad neka koka ova studentica, al bi joj ja ipak pokazao..gradivo.danas wrote:i to poruzanwhite_sugar wrote: izvini murate sto su ti uvrijediti trebu ali mi ovdje izgleda kako da je transvestit![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
herka draga bio sam nesta reko al onda skonto ne valja mi to...pa izbrisah.anais_nin wrote:ja ti odmah ovako odgovorno mogu tvrditi da minimalno 3/4 ovih forumasica koje su se oglasile na ovu temu, ma ne da bolje izgledaju od ove SHmInes nego je sramota i poredit ih s istomMurat Sabanovic wrote:ines je dobra koka ,pa vi pjevajte borbene...
volio bih vase djevojke da vidim ....a forumasice koje vrijedjaju ovu damu, mogle bi svoje fotke postaviti ,pa da vidimo je li njihova kritika ispravnaa sto se mene tice, pravo da ti kazem, nakon tvojih zarki tvrdnji o ljepoti doticne, nisam bas sigurna da bih uopste zeljela da upotrijebis istu rijec i za mene
![]()
![]()
bolje da preskocim
![]()
![]()
elem, ne treba curu vrijedjat...ima ona svoje kvalitete.
- anais_nin
Svemirski_Jebach wrote:
herka draga bio sam nesta reko al onda skonto ne valja mi to...pa izbrisah.![]()
elem, ne treba curu vrijedjat...ima ona svoje kvalitete.
Svemirski mene ne treba ubjedjivati da bi je vecina frajera rado odradila.....ja sam odmah na prvoj stranici napisala da je cura *ebo-odradiva, ali me Murat pokusavao ubijediti da je cura LIJEPA
-
Svemirski_Jebach
ma hajd ko da je to bitno jel lijepa il nije...ko da sam ja lijep

- cHupjahalic@
@anais U onom trenutku kad bi je odradjivali
bila bi im lijepa.
A mi je nemamo cime odradjivati
i onda sto se zamarati.
Mozda je Murat u pravu da smo mi ljubomorne
Mozda je Murat u pravu da smo mi ljubomorne
anais_nin wrote:Svemirski mene ne treba ubjedjivati da bi je vecina frajera rado odradila.....ja sam odmah na prvoj stranici napisala da je cura *ebo-odradiva, ali me Murat pokusavao ubijediti da je cura LIJEPAe to vec ne modje
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
da je sta vrijedno odradjivanja nasla bih ja cime cucHupjahalic@ wrote:@anais U onom trenutku kad bi je odradjivalibila bi im lijepa.
A mi je nemamo cime odradjivati
i onda sto se zamarati.
![]()
![]()
Mozda je Murat u pravu da smo mi ljubomorne![]()
![]()
![]()
![]()
vidis recimo ovi studenti, i pored speedo gacica su ipak "perspektivniji"

- cHupjahalic@
Eeeeeeeee, davno smo se oko toga slozile, al` hajd` to reci njima ovdje.anais_nin wrote:da je sta vrijedno odradjivanja nasla bih ja cime cu![]()
U potpunosti se slazem.anais_nin wrote:vidis recimo ovi studenti, i pored speedo gacica su ipak "perspektivniji"
- cHupjahalic@
... bar se za ovakve ne trebaanais_nin wrote:A i ne trebamo se misliti cime bi ih odradile