ma iznijela bih ja detalja da ti malo osvjezim pamcenje, ali me strah da nekog srce ne prekinePearl wrote:neko mi je garant sihre bacio, neki zavidnik...anais_nin wrote:vjeruj mi slucajno si ga potisnulaPearl wrote:o anais, moj alter egu
kako nam je bilo sa danas? tog dijela se ne sjecam.. potisnula sam ga.. dal slucajno dal namjernojer nam je bilo fenomenalno
ma sjetit cu se ja.. moram
zene, sa kojom zenom bi se voljele poljubit :D ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- danas
trebal' radit memory refreshanais_nin wrote:ma iznijela bih ja detalja da ti malo osvjezim pamcenje, ali me strah da nekog srce ne prekinePearl wrote:neko mi je garant sihre bacio, neki zavidnik...anais_nin wrote: vjeruj mi slucajno si ga potisnulajer nam je bilo fenomenalno

- pitt
Fercera......anais_nin wrote:ma iznijela bih ja detalja da ti malo osvjezim pamcenje, ali me strah da nekog srce ne prekinePearl wrote:neko mi je garant sihre bacio, neki zavidnik...anais_nin wrote: vjeruj mi slucajno si ga potisnulajer nam je bilo fenomenalno
-
Pearl
aaaaaa.... TO si ti bila???? uhhhh.. to sam morala da zaboravim, da te ne uporedjujem ni sa jednom drugomdanas wrote:trebal' radit memory refreshanais_nin wrote:ma iznijela bih ja detalja da ti malo osvjezim pamcenje, ali me strah da nekog srce ne prekinePearl wrote: neko mi je garant sihre bacio, neki zavidnik...ma sjetit cu se ja.. moram
![]()
![]()
![]()
bejbe
-
Pearl
ahhh.. sjetih se mora... i preznojih...danas wrote:evo nasla sam onu kad ste vas dvije isle na moreanais_nin wrote:pusti ga nek sanjadanas wrote: nece bolanvise voli ona sa nama
nego sa...
![]()
![]()
![]()
kud ja tu i Pearl
one godine
![]()
![]()
![]()
treba mi karta do US and A, sto prije.. moze i kanada, pa cemo se snaci.. ljubavi moje stizem..
danas, pripremi mi ono moje
pitt, dragi, zao mi je , prva ljubav zaborava nema
-
Pearl
superrr, jedva cekam da ti pokazem sta sam novo nabaviladanas wrote:samo da podignem temu, da mi vidi rodjoPearl wrote: pitt, dragi, zao mi je , prva ljubav zaborava nema![]()
![]()
PS sve te ceka draga, a dolaze nam i anais i macca![]()
![]()
bice dernek ko u stara dobra vremena