Šta sa ostalima?

Post Reply
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

mr__bosnjak wrote:
Puno pricas nista ne kazes.
Puno pi¹e¹ ni¹ta ne konta¹...
Last edited by ztluhcs on 10/10/2006 11:32, edited 1 time in total.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
jusuff wrote: rajt... a sada si vec u srednjoj... :D
ohoho srednja je najvise sto ste mi dosad etiketirali, inace se obicno radilo o obdanistu, 1-0m itd. :D Hajde dobro avansiram

@Bosanac

Sam si se dokazao, pravis se ko bajagi pametan jer NEMAS ARGUMENATA
nema se on sta bajagi praviti, on bajagu i instruktore ne voli plaho...
ti suti :zzzz:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

ztluhcs wrote:
mr__bosnjak wrote:
ztluhcs wrote: Ma šta da ti kažem, stari model sam ja. Znaš onaj, sa akomulatorom. Baterija u to doba nije bilo za kupiti. Pojavile su se tek kasnije. Možda zato ne znaš prepoznati ništa sem ovih novijih modela...

:lol: :lol: :lol:
Puno pricas nista ne kazes.
Puno pišeš ništa ne kontaš...
majke ti?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote: ohoho srednja je najvise sto ste mi dosad etiketirali, inace se obicno radilo o obdanistu, 1-0m itd. :D Hajde dobro avansiram

@Bosanac

Sam si se dokazao, pravis se ko bajagi pametan jer NEMAS ARGUMENATA
nema se on sta bajagi praviti, on bajagu i instruktore ne voli plaho...
]
Argumentovano! Svaka cast!
jusuff

Post by jusuff »

mIRCerka wrote:
jusuff wrote:
mIRCerka wrote: OVIM PUTEM PROGLASAVAM DA DANAS U 14H NA SAX FORUMU POCINJE AGRESIJA OSTALIH NA SVE KONSTITUTIVCE KOJI SE SAMI NE ZNAJU DRZATI SVOGA TORA VEC HOCE I NAS DA OKUPIRAJU!!!

E SIPAK VAM!!!

Imam sastanake do 2, pa ne mogu ranije....
hajd skinite se do pasa i pocnite se sami tuci dok ne dodjem...
mirci, da li je moguce da si ti u toru. from maj ful stop of vocing, ti si u toru?
ja sam u toru Ostal-sovinista, stranka ostalista, mrzilac svega sto nije OSTALO!!! [img]:http://www.virtual-bih.net/images/smiley/roll.gif[/img]
da, citam tvoje postove vec duze vrijeme i ne mogu se oteti utisku da si sovinista, da ne kazem tornjakinja :D
al' sto mrzis, sto ce ti to? :roll: :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
mIRCerka wrote: nema se on sta bajagi praviti, on bajagu i instruktore ne voli plaho...
]
Argumentovano! Svaka cast!
naucio me tvoj jaran
mIRCerka

Post by mIRCerka »

jusuff wrote:
da, citam tvoje postove vec duze vrijeme i ne mogu se oteti utisku da si sovinista, da ne kazem tornjakinja :D
Ostal-sovnista, ostalista, jos malo pa separatista....
cuj sto mrzim, pa jarane ako neko meni kaze da mrzi srbe/hrvate/bosnjake/jevreje, itd, da bih bila ravnopravna u diskusiji moram i ja da mrzim :D

mr bosnjak, Bosanac mi nije jaran vec brat.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
jusuff wrote:
cuj sto mrzim, pa jarane ako neko meni kaze da mrzi srbe/hrvate/bosnjake/jevreje, itd, da bih bila ravnopravna u diskusiji moram i ja da mrzim :D

dobro eto tvoj brat me naucio
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
mIRCerka wrote:
jusuff wrote:

e sad, sto se virtualnog degeneka tice, ti i jesi sposoban samo za to... :D

i sad te kulturno molim, idi sa OSTALI teme, onako kako vi nas OSTALE tjerate sa vasih jednonacionalnih i etnicki cistih tema...
voz!
jusuff

Post by jusuff »

mIRCerka wrote:
jusuff wrote:

interesantno... vjerovatno zato meni ne idu ove diskusuje, ja, naime, sve volim :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

jusuff wrote:
mIRCerka wrote:
jusuff wrote:

interesantno... vjerovatno zato meni ne idu ove diskusuje, ja, naime, sve volim :(
ti si strumf suprotan mrgudu :D a to nije dobro za diskusiju :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
mIRCerka wrote: Ostal-sovnista, ostalista, jos malo pa separatista....

e sad, sto se virtualnog degeneka tice, ti i jesi sposoban samo za to... :D

i sad te kulturno molim, idi sa OSTALI teme, onako kako vi nas OSTALE tjerate sa vasih jednonacionalnih i etnicki cistih tema...
voz!
Jesi li sigurna?

Necu da idem sa teme. Eto. I gdje sam ja tebe odnekle tjerao?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
Jesi li sigurna?
100% :lol: :lol: :lol:
mr__bosnjak wrote: Necu da idem sa teme. Eto. I gdje sam ja tebe odnekle tjerao?

Pa pricom kako NEBOSNJACI STVARNO NE MOGU DISKUTOVATI O NECEMU STO JE BOSNJACKO tjeras... a ja tebe ne tjeram, vec te kulturno molim (a ti se i dalje koprcas)
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

mr__bosnjak wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:
mr__bosnjak wrote: 91´ sam bio Musliman jer su me komunjare u zabludi drzale, Bosnjak sam od 93´ kao sto su moji preci bili.
Au... Zanimljivo... Vidiš, mene komunjare nikako nisu mogle održati u zabludi... Jesi li nekad pomislio da te I SADA neko drži u zabludi... Možda te iste stare komunjare u novim, sjajnim, zelenkastim dresovima?
Ne jer je ovo ime od srednjeg vijeka jos....
Ama nije do imena nego do ZABLUDE.... Vidim da te drže :D makar malo.
Bošnjaštvo nije zabluda. Međutim, zabluda je žvaka o Ilirima, recimo... I još koješta drugog... Naročito ta prejebavanja oko Srednjeg vijeka, o kojem NIKO ŽIV NEMA POJMA ali zato svako ima svoju priču. Od amidžića Lovrenovića po kojima su to sve bili manje ili više dobri katolici, preko raznih srbova po kojima su Bošnjani bili Srbi jer je Tvrtkova nena bila pravoslavka, pa sve do raznih Tunja Filipovića i niza Imamovića koji lapandaju o Ilirima i Bogumilima k'o da imaju napismeno da su sve to što tvrde. Nebuloze, braco. A pošto ovdje nije riječ o ratu, ovdje smo svi isti: gomila potpunih luđaka.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Dobro eto nek´ bude po tvom.

A sa teme ne idem.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Teza o Ilirima je istinita.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
Jesi li sigurna?
mr__bosnjak wrote: Necu da idem sa teme. Eto. I gdje sam ja tebe odnekle tjerao?

Pa pricom kako NEBOSNJACI STVARNO NE MOGU DISKUTOVATI O NECEMU STO JE BOSNJACKO tjeras... a ja tebe ne tjeram, vec te kulturno molim (a ti se i dalje koprcas)
Po¹tovani moderatori:

U svjetlu novonastale situacije i kolièine vezanih postova mislimo/smatramo da bi bilo dobro razmotriti zahtjeve o otvaranju novog podforuma u svakom veæ postojeæem forumu, koji ima veze s navedenim autorom, a koji bi nosio ime "mr_bo¹njak argumentovano u 20:00". Ako to bude potrebno mo¾e se razmisliti i o otvaranju istoimenog podforuma tipa "mr_bo¹njak argumentovano o sportu" ili "mr_bo¹njak argumentovano o sexu". Da li bi postojala potreba za tim, odluèio bi broj postova o datoj temi. U sluèaju da broj postova preðe granicu od 500 pristupilo bi se kreiranju podsekcije po hitnom postupku.

U nadi da æe zahtjevi biti uspje¹no razrije¹eni, unaprijed Vam se zahvaljuje "Fan club mr_bo¹njak-a"

Sarajevo,

10.10.2006

:-)
Last edited by ztluhcs on 10/10/2006 12:06, edited 1 time in total.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

mr__bosnjak wrote:Teza o Ilirima je istinita.
Po čemu?

Evo ovako. Iliri su nekad ovdje živjeli. Onda su došli Slaveni, tada još potpuno u magli oko svoga identiteta, ali odlučni da nadjačaju. Pa su moji, tvoji, srpski i hrvatski preci, koji se tada nisu djelili jer su svi bili ćafiri, mušrici i neznabošci, poklali do bešike sve ilirsko, šćerali Ilire ka jugu, asimilirali najbolje trebe koje su stigli, i otpočeli živjet sretno i veselo. Onda su se zatrzali na Kristov nauk, pa ga primili. I kako se podijelila crkva, tako i oni... Mada su ispod kože ostali barabe i katili, a krst im je bio tolika zajebancija, da su stoljećima poslije bez problema mijenjali i crkvu, i crkvu za džamiju, i džamiju za kominternu, a u suštini ostali jedna krvoločna polucivilizirana bagra.

Malo sam pojednostavio, al' ja koliko se u Ilire razumijem, oni ovdje i sad samo prave bureke.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Jimmy_The_Saint wrote:
Po èemu?

Evo ovako. Iliri su nekad ovdje ¾ivjeli. Onda su do¹li Slaveni, tada jo¹ potpuno u magli oko svoga identiteta, ali odluèni da nadjaèaju. Pa su moji, tvoji, srpski i hrvatski preci, koji se tada nisu djelili jer su svi bili æafiri, mu¹rici i neznabo¹ci, poklali do be¹ike sve ilirsko, ¹æerali Ilire ka jugu, asimilirali najbolje trebe koje su stigli, i otpoèeli ¾ivjet sretno i veselo. Onda su se zatrzali na Kristov nauk, pa ga primili. I kako se podijelila crkva, tako i oni... Mada su ispod ko¾e ostali barabe i katili, a krst im je bio tolika zajebancija, da su stoljeæima poslije bez problema mijenjali i crkvu, i crkvu za d¾amiju, i d¾amiju za kominternu, a u su¹tini ostali jedna krvoloèna polucivilizirana bagra.

Malo sam pojednostavio, al' ja koliko se u Ilire razumijem, oni ovdje i sad samo prave bureke.
Hvala za ovaj post, slatko se nasmijah :)

:thumbup:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

ztluhcs wrote:
mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
Jesi li sigurna?

Poštovani moderatori:

U svjetlu novonastale situacije i količine vezanih postova mislimo/smatramo da bi bilo dobro razmotriti zahtjeve o otvaranju novog podforuma u svakom već postojećem forumu, koji ima veze s navedenim autorom, a koji bi nosio ime "mr_bošnjak argumentovano u 20:00". Ako to bude potrebno može se razmisliti i o otvaranju istoimenog podforuma tipa "mr_bošnjak argumentovano o sportu" ili "mr_bošnjak argumentovano o sexu". Da li bi postojala potreba za tim, odlučio bi broj postova o datoj temi. U slučaju da broj postova pređe granicu od 500 pristupilo bi se kreiranju podsekcije po hitnom postupku.

U nadi da će zahtjevi biti uspješno razriješeni, unaprijed Vam se zahvaljuje "Fan club mr_bošnjak-a"

Sarajevo,

10.10.2006

:-)
:kravata: :kravata: :kravata: :kravata:

@Jimmy

Iliri su na bosanskom podrucju zivjeli stoljecima, i to vise hiljada godina, ni Rim ih nije mogao pokorit i asimilirat, cak pod okupacijom su odrzali identitet, i onda ce ih nekoliko Slavena potjerat? Ne, zna se i da su Slaveni izbjegavali previse brdovit teren kome su Iliri bjezali. Ocito je da su Iliri pod izolacijom prihvatili slavenski jezik i poceli se po rijeci Bosni zvat Bosnjani zajedno sa dijelom Slavena sto je tu dosao(manji dio). Ratnobornost Ilira, tradicije(vjerovanje u vile, tetoviranje sto je do nedavno bilo upotrebljavano u Bosni itd.) te mnogo drugog upucuje na to je to istinito. Koje ti dokaze osim jezika imas za slavenstvo?
Pearl

Post by Pearl »

induendo wrote:
Jest za Albance.Mi smo Slaveni.I srbi i hrvati i muslimani i ostali.
Ako ne vjeruješ pitaj učiteljicu. :oops: :D
suti ti tamo mali... mr_bosnjak zna o cemu pruica.. pise lijepo na bosnjaci.net

ti bi neku istoriju da konsultujes.. i neke uciteljice...

ccccc :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Jimmy_The_Saint wrote:
Po čemu?

Evo ovako. Iliri su nekad ovdje živjeli. Onda su došli Slaveni, tada još potpuno u magli oko svoga identiteta, ali odlučni da nadjačaju. Pa su moji, tvoji, srpski i hrvatski preci, koji se tada nisu djelili jer su svi bili ćafiri, mušrici i neznabošci, poklali do bešike sve ilirsko, šćerali Ilire ka jugu, asimilirali najbolje trebe koje su stigli, i otpočeli živjet sretno i veselo. Onda su se zatrzali na Kristov nauk, pa ga primili. I kako se podijelila crkva, tako i oni... Mada su ispod kože ostali barabe i katili, a krst im je bio tolika zajebancija, da su stoljećima poslije bez problema mijenjali i crkvu, i crkvu za džamiju, i džamiju za kominternu, a u suštini ostali jedna krvoločna polucivilizirana bagra.

:faraon1:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mr__bosnjak wrote: Koje ti dokaze osim jezika imas za slavenstvo?
Mo¾da genetiku umjesto klasiènog palamuðenja?
Last edited by ztluhcs on 10/10/2006 12:16, edited 1 time in total.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Jest za Albance.
Da.
Mi smo Slaveni.
Dokaz osim jezika?
I srbi i hrvati i muslimani i ostali.
"Muslimani" ne postoje. Ne siri vise propagandu komunistickU! :x Sada si se pokazao!

Ako ne vjeruješ pitaj učiteljicu.
Pitaj ti.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

induendo wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:
Po čemu?

Upravo tako.Došli su sa sjevera negdje oko područja Urala i potisnuli Ilire na jug.
Komunisticka propaganda!
Post Reply