moram se osvrnuti na nekoliko stvari iz ovog posta.neke stvari su mi nelogicne.prva je to da nacionalisti ne daju fotelje.ne znam da li se misli na fotelje u vlasti ili one stranackeGrom iz vedra neba wrote:Vrijeme je fakat, da Zlatko konacno ode. On se ponasa kao i nacionalisti, ne da fotelje, pa ne da, ko da mu je za lijeka, a za to vrijeme socijaldemokratija i ljevica generalno propada...
...Idealno bi bilo da Zeljko dodje za predsjednika SDP, prvo jer uziva veliku popularnost, drugo jer je mlad i pun snage (a Zlatko se zalaze za mlade), trece, jer bi vratio rejting SDP-u koji je uzivao kod Bosnjaka ranije, s obzirom da su Zeljka vecinom podrzali Bosnjaci, cetvrto, jer je vrijeme da konacno dodje neko iz drugog naroda osim Bosnjaka za predsjednika SDP-a, do sada su bili Nijaz i Zlatko u cugu...i peto, nama treba ljevica kao i u svakoj evropskoj zemlji.
arogancija i nedavanje fotelje za mene nije razlog trpan ja nekog u isti kos s nacionalistima.
drugo sto me iznenadjuje je konstatacija da se zlatko zalaze za mlade...nemoguce...pa on ne da fotelju
interesuje me i koje druge stranke u zemlji su ljevica?mozda sprs?
a ova boldana recenica zasigurno ce razveseliti tomislava,yoleta,leonarda,eru i ostale....
samo naprijed!!!!!!!!