Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kiligonzales wrote:
Teorija jedino ne stoji kad si sa nekim/nekom ko je supak. Ko je insan, moze dopustiti i da on ima vise ili da ona ima vise. Ipak zivot nije ravna linija i novac ma koliko je bitan nije bit naših odnosa s drugim.
Da, ti sa 20 100% znas ko jeste ili nije supak. Valjda se zbog toga i masovno razvode u 40tim Obicno bas zbog para i slicnih "gluposti".
Nisam ti ziv bio u 20-tim, vec u 30-tim i to debelo.
Karikirao sam.... neko misli da zna sa 20, neko sa 30, neko sa 60. Na pocetku je sve ok (bilo to 20, 30, debelo 30 ili 40 ili 50) ali kad zapne ... I obicno zapne bas oko novca. Ne moras ti meni vjerovati na rijec.... Imas 1000 statistika na netu pa provjeri zasto dolazi do razvoda.
Black swan wrote:meni nikad nije smetalo ali je smetalo njima
kad su bile nezaposlene sirotice apsolventice apstinencije tad ne smeta ni mala plaća ni mala kita
kad diplomiraju odjednom smeta 734 marke plate te 9 inča kite
Pusti se tih sa diplomom, ni prodavacice nisu lose. Jos su prema tebi mnogo bolje. Zenske se na faksu nafuraju da su neka ekskluziva a nafuraju se I na slobodan zivot, partije izlaske ... poslije kad se udaju to im uskoro zafali koliko god da si interesantan i dinamican. A kuhat ... opeglat ... to nek ti mama radi.
kad su bile nezaposlene sirotice apsolventice apstinencije tad ne smeta ni mala plaća ni mala kita
Pusti se tih sa diplomom, ni prodavacice nisu lose. Jos su prema tebi mnogo bolje. Zenske se na faksu nafuraju da su neka ekskluziva a nafuraju se I na slobodan zivot, partije izlaske ... poslije kad se udaju to im uskoro zafali koliko god da si interesantan i dinamican. A kuhat ... opeglat ... to nek ti mama radi.
U pravu je Ramo, kod mene u firmi tri što su ganjale fakultet i karijeru....jednoj 55, drugoj 43, treća 39....jedna ima mačku.
Doduše, imaju stan i auto, fin posao.
U pravu je Ramo, kod mene u firmi tri što su ganjale fakultet i karijeru....jednoj 55, drugoj 43, treća 39....jedna ima mačku.
Doduše, imaju stan i auto, fin posao.