Nije covjek nista pogresno rekao. Ja BIH i tebe...mrgud@ wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Ali on bi i tebe svejedno...mrgud@ wrote: Mislim da ga muski ipak ne privlace Kolumbuse, ja sam mrgudA, a ne mrgud...![]()
Ipak contera drz' se ti nasmijanih i lakovjernih sto ti nece zvocati ni tersati...
Izgelda sve otislo da kahvelenisu, cccc... ja samA ostadoh... s njim... juj![]()
![]()
E pa sad stvarno ALARM!!!!!, covjeku je hitno potreba pomoc! Nimfoman!
Vrbopuc u ranu jesen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
contara
-
contara
mrgud@ wrote:contara wrote:Necu nista lanut, ali vidim da ste navikle na lavotine i necu vam pruziti to zadovoljstvo. Mislio sam kulturno da ti predlozim da se *ojebemo....![]()
hehheehe... zato ne privlacis mrgude, previse si kulturan
Nemoj reci da ne bi sa kulturnim odradila partiju?
-
mrgud@
Da sam vrbopucna bi ali eb' ga...contara wrote:mrgud@ wrote:contara wrote:Necu nista lanut, ali vidim da ste navikle na lavotine i necu vam pruziti to zadovoljstvo. Mislio sam kulturno da ti predlozim da se *ojebemo....![]()
-
contara
Imam ja vrbopuca i za tebe i za sebe sasvim dovoljno..Samo ti dodji...mrgud@ wrote:Da sam vrbopucna bi ali eb' ga...contara wrote:mrgud@ wrote:
- zena21
Da, ali ti zaboravi da veceras pricamo u 10 ocijucontara wrote:Jeste, ali kad se prica oci u oci, onda ovih 9 stranica traje nekih 30 sekundi....zena21 wrote:Ma evo razmisljam se... toliko toga se ti naprica, a tek na kraju 9 stranice prevali preko ustacontara wrote:Sta bi???
-
contara
Pa dobro eto 2,5 minute cemo pricati....zena21 wrote:Da, ali ti zaboravi da veceras pricamo u 10 ocijucontara wrote:Jeste, ali kad se prica oci u oci, onda ovih 9 stranica traje nekih 30 sekundi....zena21 wrote: Ma evo razmisljam se... toliko toga se ti naprica, a tek na kraju 9 stranice prevali preko usta![]()
![]()
- cHupjahalic@
Oci znaju da varaju... a tek jezik.

-
contara
Eh sta bih dao da se vratim u te godine. Varas se jarane, davno sam ja imao 22 godine a da ne spominjem 18. Godine nikad ne krijem, i ne vidim razloga zasto bih krio koliko imam godina.. Imam 36 kako sam vec rekao prije. A zasto ti mislis da imam izmedju 18-22. Zar ti toliko djetinjasto zvucim???DobroJutroKolumbo wrote:@contara ja mislim da je tebi izmedju 18-22 godine i da si skont'o da te djevojke primjecuju i da ti daju neke signale... i ti si postao svjestan sebe... i odusevljen si tim osjecajem... znam kako je to , ko na krilima... kad osjecaj nosi... ja sam to i zaboravio, kakav je taj osjecaj... i mogu reci da ti zavidim...
-
contara
To mi cesto kazu i roditelji i brat i sestra i prijatelji. Valjda nisam i mislim da nikad necu..U stvari mi nikad i ne odrastemo..Meni je dobro ovako. Bas me briga..DobroJutroKolumbo wrote:Ne djetinjasto, nego kad pises o tome zvucis mi kao davno zaboravljeni osjecaj...A ako ti je stvarno 36 god. i jos se tako osjecas onda nisi odrast'o...contara wrote:Eh sta bih dao da se vratim u te godine. Varas se jarane, davno sam ja imao 22 godine a da ne spominjem 18. Godine nikad ne krijem, i ne vidim razloga zasto bih krio koliko imam godina.. Imam 36 kako sam vec rekao prije. A zasto ti mislis da imam izmedju 18-22. Zar ti toliko djetinjasto zvucim???DobroJutroKolumbo wrote:@contara ja mislim da je tebi izmedju 18-22 godine i da si skont'o da te djevojke primjecuju i da ti daju neke signale... i ti si postao svjestan sebe... i odusevljen si tim osjecajem... znam kako je to , ko na krilima... kad osjecaj nosi... ja sam to i zaboravio, kakav je taj osjecaj... i mogu reci da ti zavidim...
I nemoj , dok god mozes...
- zena21
Ajoooj... jesi li zato danas down?? Podjetio te contara na davno zaboravljeni osjecaj?DobroJutroKolumbo wrote:@contara ja mislim da je tebi izmedju 18-22 godine i da si skont'o da te djevojke primjecuju i da ti daju neke signale... i ti si postao svjestan sebe... i odusevljen si tim osjecajem... znam kako je to , ko na krilima... kad osjecaj nosi... ja sam to i zaboravio, kakav je taj osjecaj... i mogu reci da ti zavidim...