Samoca?
Moderator: anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#201 Re: Samoca?
Ma konto ja ti iz Zenice kad si rekao da ideš u Rok, imamo mi jedan kafić Rok prije je baš bio drama dobar, sad postao okupljalište LGBT populacije pa sam prestao hodat dole 
- triconja
#202 Re: Samoca?
Hodo sam i ja u rok prije 6 7 godina, i tad je bio okupljaliste lgbt pa sam presto.Jimmy McNulty wrote:Ma konto ja ti iz Zenice kad si rekao da ideš u Rok, imamo mi jedan kafić Rok prije je baš bio drama dobar, sad postao okupljalište LGBT populacije pa sam prestao hodat dole
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#203 Re: Samoca?
Tad je bilo skriveno, sad je otvoreno 
- triconja
#204 Re: Samoca?
Daj ba cim vidis covjeka odmah znas jel derpe ili nije, Ja sam procijenio nekoliko ljudi kad ono stvarno kasnije izasli iz ormana

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#205 Re: Samoca?
Ne znam ja nikog ko se deklarisao, osim vlasnicetriconja wrote:Daj ba cim vidis covjeka odmah znas jel derpe ili nije, Ja sam procijenio nekoliko ljudi kad ono stvarno kasnije izasli iz ormana![]()
![]()
Ne osuđujem, briga me.
Žalim samo što je bilo fino mjesto za popit sa normalnom rajom plus džuboks.
Sada nema ni raje ni džuboksa.
- triconja
#206 Re: Samoca?
Zamisli sretnemo se ja i ti i vidis da sam sredjen flaficasto i da imam brkove. Sta bi ti pomislio o meni ono na prvu?Jimmy McNulty wrote:Ne znam ja nikog ko se deklarisao, osim vlasnicetriconja wrote:Daj ba cim vidis covjeka odmah znas jel derpe ili nije, Ja sam procijenio nekoliko ljudi kad ono stvarno kasnije izasli iz ormana![]()
![]()
ostavila muža da živi sa nekom debelom kravom
![]()
Ne osuđujem, briga me.
Žalim samo što je bilo fino mjesto za popit sa normalnom rajom plus džuboks.
Sada nema ni raje ni džuboksa.
E ja cim sam vidio onu konobaricu prvi put ja sam odmah imao pomijesana razmisljanja o njenoj seksualnoj pripadnosti
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#208 Re: Samoca?
Dobro, nisam sretao ovakve likove.triconja wrote: Zamisli sretnemo se ja i ti i vidis da sam sredjen flaficasto i da imam brkove. Sta bi ti pomislio o meni ono na prvu?
Ja kad sam hod'o dole uglavnom su bili bajkeri i dobre žene.
Kad su se ovakvi počeli često pojavljivat ja sam to batalio
Sad samo ZS
- SmokingMan
#209 Re: Samoca?
Pa nisam serijski ubica,šta se bojiš jimmy. 
- SmokingMan
#210 Re: Samoca?
Ne boj se kada si samnom.moonca wrote:SmokingMan wrote:Zahtjevat ćemo drugu turu na račun kuće.![]()
Ja to ne bih zahtjevala.Znas sta se desava u kuhinji kada nesto vracas
![]()
-
moonca
#211 Re: Samoca?
Jimmy-- bi li ikada ovo napisao i stajao na trotoaru- i da dijelis i dobijes hugJimmy McNulty wrote:Dobro, nisam sretao ovakve likove.triconja wrote: Zamisli sretnemo se ja i ti i vidis da sam sredjen flaficasto i da imam brkove. Sta bi ti pomislio o meni ono na prvu?
Kad su se ovakvi počeli često pojavljivat ja sam to batalio![]()
Sad samo ZS
- triconja
#212 Re: Samoca?
Moze dobit jedino degenjek a ne zagrljaj ovdje u naskemoonca wrote:Jimmy-- bi li ikada ovo napisao i stajao na trotoaru- i da dijelis i dobijes hugJimmy McNulty wrote:Dobro, nisam sretao ovakve likove.triconja wrote: Zamisli sretnemo se ja i ti i vidis da sam sredjen flaficasto i da imam brkove. Sta bi ti pomislio o meni ono na prvu?
Kad su se ovakvi počeli često pojavljivat ja sam to batalio![]()
Sad samo ZS
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#213 Re: Samoca?
Iskreno ne bih ni za dobre paremoonca wrote:
Jimmy-- bi li ikada ovo napisao i stajao na trotoaru- i da dijelis i dobijes hug
- Zejnep
#214 Re: Samoca?
Ne bi niko normalan.Jimmy McNulty wrote:Iskreno ne bih ni za dobre paremoonca wrote:
Jimmy-- bi li ikada ovo napisao i stajao na trotoaru- i da dijelis i dobijes hug
- Bloo
- Globalna šefica
#215 Re: Samoca?
jahtriconja wrote:Daj ba cim vidis covjeka odmah znas jel derpe ili nije, Ja sam procijenio nekoliko ljudi kad ono stvarno kasnije izasli iz ormana![]()
![]()
ne izgleda svaki homoseksualac kao da je clan Blue Oyster Cluba iz Policijske akademije
- Bloo
- Globalna šefica
#216 Re: Samoca?
Kako od samoce dodoste do homoseksualaca u Zenici svegavam?
da ne citam

da ne citam
- triconja
#217 Re: Samoca?
Ma jedan kafic sa tematikom roka presalto se u tematiku sodome i gomore. I eto kako dodjosmo na temu sodomizma i gomorizma.Bloo wrote:Kako od samoce dodoste do homoseksualaca u Zenici svegavam?
da ne citam![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#218 Re: Samoca?
sa S&G nikad nisi samtriconja wrote:Ma jedan kafic sa tematikom roka presalto se u tematiku sodome i gomore. I eto kako dodjosmo na temu sodomizma i gomorizma.Bloo wrote:Kako od samoce dodoste do homoseksualaca u Zenici svegavam?
da ne citam![]()
- triconja
#219 Re: Samoca?
U raju su dosadni ljudi a u paklu je raja, eh?Bloo wrote:sa S&G nikad nisi samtriconja wrote:Ma jedan kafic sa tematikom roka presalto se u tematiku sodome i gomore. I eto kako dodjosmo na temu sodomizma i gomorizma.Bloo wrote:Kako od samoce dodoste do homoseksualaca u Zenici svegavam?
da ne citam![]()
-
moonca
#220 Re: Samoca?
Jimmy McNulty wrote:Iskreno ne bih ni za dobre paremoonca wrote:
Moze dobit jedino degenjek a ne zagrljaj ovdje u naske![]()
![]()
Ne bi niko normalan.![]()
Interesantno , zasto ne bi.
To u gradovima rade volonteri - inicijativa garda- jednostavno ne svi naravno, ali velika vecina rado zagrli osobu koja ima taj natpis. Tim osobama uljepsa dan , meni je ti lijep 'gest' .
Inace Ameri se radije grle a nas narod cini mi se vise ljube kada se pozdravljaju.
-
zipoo
#221 Re: Samoca?
zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije
kada sam bio u Kopenhagenu bila parada, cetvorica u jednom danu prisla, za jednog bi se moglo reci da je bio atraktivan
Osjecao sam se neakako mocno, pogtovo kada ih odbijes
kada sam bio u Kopenhagenu bila parada, cetvorica u jednom danu prisla, za jednog bi se moglo reci da je bio atraktivan
- triconja
#222 Re: Samoca?
Kad ti se derpe nabacuje postoje dva slucajazipoo wrote:zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije![]()
kada sam bio u Kopenhagenu bila parada, cetvorica u jednom danu prisla, za jednog bi se moglo reci da je bio atraktivan![]()
1. il je zagorio i trazi najlaksu kombinaciju (gleda i gabore samo da
2. il hoce princa na bijelom konju koji je fin pa ga zavodi ovo ono (kad je lijep [barem za njega]).
-
moonca
#223 Re: Samoca?
zipoo wrote:zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije![]()
kada sam bio u Kopenhagenu bila parada, cetvorica u jednom danu prisla, za jednog bi se moglo reci da je bio atraktivan![]()
Nece oni bas svakome prici.
-
zipoo
#224 Re: Samoca?
Pih briga me sta hoce, moze samo da im ostane na zeljama :mrgreentriconja wrote:Kad ti se derpe nabacuje postoje dva slucajazipoo wrote:zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije![]()
1. il je zagorio i trazi najlaksu kombinaciju (gleda i gabore samo da)
2. il hoce princa na bijelom konju koji je fin pa ga zavodi ovo ono (kad je lijep [barem za njega]).
![]()
![]()
Nisam ja svakomoonca wrote:zipoo wrote:zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije![]()
![]()
![]()
- triconja
#225 Re: Samoca?
Mozda ima brkove?moonca wrote:zipoo wrote:zajebite vi to, kada se vama derpe pocne nabacivati bude super osjecaj poslije![]()
![]()
![]()