antikleja wrote:Dajte ljudi,
ako vec kazete da je ovo javni forum i da ima 100 ljudi, onda budite normalni i dopustite svakome da kaze sta hoce i misli!!!!! Pustite Atheistu na miru,
Možda si mogao primjetiti da je normalna diskusija vođenja dok athista nije počeo sa svjim ispadima. Tako da ne razumijem zašto od "nas" ostalih tražiš bilo šta.
antikleja wrote:
covjek samo kaze sta misli, nervira ga nineac i davis.ba, pa sta????? I on vama ide na zivce????? Pa sta sad????
Ako je tebi ovo normalno izražavanje mišljenja onda ja ne znam stvarno na šta je ovaj forum spao:
ali stvarno brate ti si jedno razmazeno deriste i nonsens mi je da osoba od 27 ili tako nesto ima takva shvatanja (nezrela)
Odustajem...nemam vishe komentara...jer...sta god kazem..vi ste "najpametniji"....Ne znas citati izmedju redova...trebao bi nauciti...Previse si bukva za te stvari...i pls...mojne se vracati u bosnu...ja cu ti platiti sve papire...samo se odreci bosanskog drzavljanstva...
Alo' advokat:-))))) Ma cura vam pametno kaze ali obojica tjerate svoje...Jadna je Zenica sa svojim "zenicanima"...Roll Iz carsije jesi ...ali pricas kao neko iz Kachuna...
Sve argument do argumenta.
antikleja wrote:
Uostalom, covjek dobro govori, samo sto izgleda vecina vas ne cita pomno, pa vidite samo ono sto vama odgovara, odnosno sto vam se svida!!! (ovo se odnosi na one koji ne citaju izmedu redova)
A bilo bi lijepo i da nas naučite kako to da čitamo između ovih citiranih redova pošto je izgleda potrebna malo veća inteligencija za to.
Što se tiče teme očigledno da sve zavisi od toga kako se ko snašao. Dati ministar se odlično uhljebio ovdje i normalno da mu Amerika neće biti obećana zemlja.