A Avaz... dno dnaaa... bas kontam da im javim da je komsinici Ramizi juce zagorio grah dok je ona bila kod Remze pa kad je doso co'ek Idriz s posla zvizno joj samarcinu... bas bi bila dobra vijest preko cijele stranice
sta bi ste vi uradili na njegovom mjestu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- atko
Momak je mogao reagovati ovako ili onako... nismo svi isti...
A Avaz... dno dnaaa... bas kontam da im javim da je komsinici Ramizi juce zagorio grah dok je ona bila kod Remze pa kad je doso co'ek Idriz s posla zvizno joj samarcinu... bas bi bila dobra vijest preko cijele stranice
-
Vozdra_123
ova ti je dobraLeKo wrote:Ja ne bi poslao prijatelja na uhodjenje, licno bih to uradio, kada bi je uhvatio na djelu pokucao bi lagano na prozor auta, kada bi otvorili ubacio bi 50 KM i rekao - u hotelu je puno jednostavnije, potom bi lezerno ko gospodin otisao hladan ko spricer, ZASTO JE HRANITI ZNANJEM DA TI NESTO ZNACI I DA TE JE UVRIJEDILA - POKAŽI JOJ DA TI JE SVEJEDNO NE TREBA JOJ NISTA VISE - NEKA SE ONA PITA STA JE RADILA.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Naravno da je raskino s njom, ali sad frajer oce da se pomiri 
- horns&drums
Ma jok ba nego mu treba zaprijetila nekom rajom kojom se on ne smije zamjerat' 
-
The_Flyer2002
neznam jeli iko skuzio, ali ja sam bio sarkasticanBeatrice_22 wrote:ma flyer davno sam rekla da su svi u ovoj prici mahniti. a ovo rjesenje koje si ti sad ponudio, ovo sa oprostom,, mada ga ne podrzavam - opet je jos jedno rjesenje, sto dokazuje da rjesenja ima. a jedno je da raskine sa njom i gotovo. ocigledno mu je stalo do nje i zeli daje kazni. a ma koliko nam ovo sa oprostom bilo suludo, izgleda da ce se bas to desitiThe_Flyer2002 wrote:Beatrice_22 wrote: ma ja, tesko je zivjeti kad samo te dvijeopcije imas: da saspes deset metaka u njih ili da ih uslikas i das slike u avaz![]()
![]()
![]()
mozda su to jedine dvije opcije nekom kome je mozak pomucen, ali da je "najciviliziraniji" nacin osvete... giv'me a f..in break!
ma ja u pravu si. trebo joj se izvinuti i reci joj da samo tako nastavi jer radi dobar posao. trebao bi je da je ljubi i voli ko nikada do tada i da joj u svemu ugadja. trebo bi im strazu praviti dok se seve da nebi slucajno ko naiso i omeo ljubavnike.
da definitivno je to sve njegova greska. sada se on treba izvinuti i moliti nju za oprost jer ga je ona varala.
heh.![]()
nego, pazit treba u vlastitom zivotu, da sta ne promakne dok se cita nekrunisani kralj tabloida "Avaz" i njegove reality pricice
-
3per
Tako to intelektualci rade, jos joj 50 KM da.LeKo wrote:Ja ne bi poslao prijatelja na uhodjenje, licno bih to uradio, kada bi je uhvatio na djelu pokucao bi lagano na prozor auta, kada bi otvorili ubacio bi 50 KM i rekao - u hotelu je puno jednostavnije, potom bi lezerno ko gospodin otisao hladan ko spricer, ZASTO JE HRANITI ZNANJEM DA TI NESTO ZNACI I DA TE JE UVRIJEDILA - POKAŽI JOJ DA TI JE SVEJEDNO NE TREBA JOJ NISTA VISE - NEKA SE ONA PITA STA JE RADILA.
Necu da budem intelektualac
-
addo888
Sve kao eto pricate kako bi reagovali na "gospodarski" nacin(sta god to znacilo
) a dobro znate kao i ja kad bi saznali da vas vjerenica od cetiri godine vara sa nekim tamo da bi popizdili i bili u stanju sve uraditi.Pustite price "ubacio 50 KM i rekao bolje u hotelu"...to vam nebi ni naumpalo u situaciji
Ja kao sto sam rekao,i nju i njega bi prebio
..ako mi je vec vjerenica a da je samo djevojka samo bi je kaznio sramotom i otisao iz njenog zivota..obicno se vracaju na koljenima moleci za oprost.Jednom sam u zivotu to i dozivio...nikada ne oprastam,sreca njena sto mi je bila samo djevojka

Ja kao sto sam rekao,i nju i njega bi prebio
Last edited by addo888 on 17/07/2006 20:13, edited 1 time in total.
-
Vozdra_123
ma trebo je on nju onda pistoljem zveknuti odmah na pocetkublack wrote:jornse ba pa onda je josh gori...horns&drums wrote:Ma jok ba nego mu treba zaprijetila nekom rajom kojom se on ne smije zamjerat'chuj zaprijetila
- ahmed&nedzad
-
izblajhana
Eh Gargamel svaka cast
Uvijek sam ja govorila da covjek treba biti pravo pametan pa skontati ideju kako da brzinski uzme pare (a u ovom slucaju vjerujem da ce se pokazati jako profitabilno)
...nego mene vise zanima sta je sa vjerenicima
Da li samo pratis zene ili su i muskarci u igri

Uvijek sam ja govorila da covjek treba biti pravo pametan pa skontati ideju kako da brzinski uzme pare (a u ovom slucaju vjerujem da ce se pokazati jako profitabilno)
- ahmed&nedzad
Jel' to sumnjaš u njega?!izblajhana wrote:Eh Gargamel svaka cast![]()
![]()
![]()
Uvijek sam ja govorila da covjek treba biti pravo pametan pa skontati ideju kako da brzinski uzme pare (a u ovom slucaju vjerujem da ce se pokazati jako profitabilno)...nego mene vise zanima sta je sa vjerenicima
Da li samo pratis zene ili su i muskarci u igri
![]()
![]()
Javi se, skontat ćemo nešto.
-
izblajhana
Ja sto sam sumnjala...sumnjala sam
Nego, cisto informativno, zanima me cijena
I pusti Alfu, koliko kosta da se to objavi u Centralnom dnevniku 
-
Uh
Joj kakve sve gluposti taj AVAZ stampa samo da proda vecu tirazu.
Ah i taj njen momak,,,,,bas je neki papak. Mozda je on i kriv za ove scene. Da je on dobar jebac, nebi ona trazila okolo
Al' Avaz me iznenadio............
Dobr bi lovu mala mogla dobit zbog ovih slika. Ali mozda ona nece zbog sebe, zbog javnosti......
Ah i taj njen momak,,,,,bas je neki papak. Mozda je on i kriv za ove scene. Da je on dobar jebac, nebi ona trazila okolo
Al' Avaz me iznenadio............
Dobr bi lovu mala mogla dobit zbog ovih slika. Ali mozda ona nece zbog sebe, zbog javnosti......
-
ivy2383
moje misljenje je da se tip ponio odvratno...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i mogao ga je zadrzati do samog kraja, ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je, jer je to pokazao!
znam da kada bi mene netko varao nakon 4 god veze, ne bi učinila nista, (ne bi s njim nikad vise ni progovorila)...sta bi i mogla? hoce li to vratiti ljubav? nece! primila bi to dostojanstveno...uostalom na njegovu stetu...
ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i mogao ga je zadrzati do samog kraja, ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je, jer je to pokazao!
znam da kada bi mene netko varao nakon 4 god veze, ne bi učinila nista, (ne bi s njim nikad vise ni progovorila)...sta bi i mogla? hoce li to vratiti ljubav? nece! primila bi to dostojanstveno...uostalom na njegovu stetu...
ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
-
rashid
E kako su uvjek muskarci krivi za sve.
2. Mozel gore????
3. Ko moze to do kraja drzati?
4. Ispao je LEGENDAAAA HRASNA
5. Znaci tebi kad tip nevalja, karas se po gradskim jebalistima? Daj ostavi kontakt kad te bude tip nerviro. VARANJE SE NIKAD NE ZASLUZUJE!
6. Pokaza je HRASNOM bas o toj djevojki a i njezinim roditeljima, kao sto si rekla.
7. Cuj cistacice ....
AMIN!
1. Ako je on odvratan ... sta je tek ona?ivy2383 wrote: 1. moje misljenje je da se tip ponio odvratno
...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...
2. ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i
3. mogao ga je zadrzati do samog kraja,
4. ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
5. od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je,
6. jer je to pokazao!
7. ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
2. Mozel gore????
5. Znaci tebi kad tip nevalja, karas se po gradskim jebalistima? Daj ostavi kontakt kad te bude tip nerviro. VARANJE SE NIKAD NE ZASLUZUJE!
6. Pokaza je HRASNOM bas o toj djevojki a i njezinim roditeljima, kao sto si rekla.
7. Cuj cistacice ....
AMIN!
- manijak1
- horns&drums
Brazzo, je l' zaduzbina isto sto i zaklada?
:D:D
-
tempora
rashid wrote:E kako su uvjek muskarci krivi za sve.
1. Ako je on odvratan ... sta je tek ona?ivy2383 wrote: 1. moje misljenje je da se tip ponio odvratno
...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...
2. ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i
3. mogao ga je zadrzati do samog kraja,
4. ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
5. od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je,
6. jer je to pokazao!
7. ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
2. Mozel gore????
7. Cuj cistacice ....
AMIN!
U kakve sve poganosti se vjera uplice!
- horns&drums
Osim sto je tip ispao najveci rogonja u Sarajevu ne vidim sta je tu sebi pomogao, mozda trenutnu satisfakciju
Ja bih fotke dao njoj i roditeljima u nje i udaljio se na bijelom konju
Ja bih fotke dao njoj i roditeljima u nje i udaljio se na bijelom konju