sta bi ste vi uradili na njegovom mjestu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
atko

Post by atko »

Momak je mogao reagovati ovako ili onako... nismo svi isti...

A Avaz... dno dnaaa... bas kontam da im javim da je komsinici Ramizi juce zagorio grah dok je ona bila kod Remze pa kad je doso co'ek Idriz s posla zvizno joj samarcinu... bas bi bila dobra vijest preko cijele stranice :D
rumenko

Post by rumenko »

nek joj je samar zvekn'o...sta ce joj grah u julu :D ....
rashid

Post by rashid »

STA VOLIM OVU ZEMLJU :bih:

Ma sta fali ... pozeljela je druge cune, dobila ... pa zivot ide dalje. Bolje to nego ratovati.
Michun

Post by Michun »

Pa sve sto se desilo je uzasTno! I njena prevara i njegovo ponasanje. O novinama da ne govorim, ali to im je posao - da zarade na tudjoj nevolji uglavnom.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

LeKo wrote:Ja ne bi poslao prijatelja na uhodjenje, licno bih to uradio, kada bi je uhvatio na djelu pokucao bi lagano na prozor auta, kada bi otvorili ubacio bi 50 KM i rekao - u hotelu je puno jednostavnije, potom bi lezerno ko gospodin otisao hladan ko spricer, ZASTO JE HRANITI ZNANJEM DA TI NESTO ZNACI I DA TE JE UVRIJEDILA - POKAŽI JOJ DA TI JE SVEJEDNO NE TREBA JOJ NISTA VISE - NEKA SE ONA PITA STA JE RADILA.
ova ti je dobra 8-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Naravno da je raskino s njom, ali sad frajer oce da se pomiri :-D
black

Post by black »

horns&drums wrote:Naravno da je raskino s njom, ali sad frajer oce da se pomiri :-D
fakat je plishani medo ako je tako....
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma jok ba nego mu treba zaprijetila nekom rajom kojom se on ne smije zamjerat' :-D
black

Post by black »

horns&drums wrote:Ma jok ba nego mu treba zaprijetila nekom rajom kojom se on ne smije zamjerat' :-D
jornse ba pa onda je josh gori... :D chuj zaprijetila
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

Beatrice_22 wrote:
The_Flyer2002 wrote:
Beatrice_22 wrote: ma ja, tesko je zivjeti kad samo te dvijeopcije imas: da saspes deset metaka u njih ili da ih uslikas i das slike u avaz :? :? :?
mozda su to jedine dvije opcije nekom kome je mozak pomucen, ali da je "najciviliziraniji" nacin osvete... giv'me a f..in break!

ma ja u pravu si. trebo joj se izvinuti i reci joj da samo tako nastavi jer radi dobar posao. trebao bi je da je ljubi i voli ko nikada do tada i da joj u svemu ugadja. trebo bi im strazu praviti dok se seve da nebi slucajno ko naiso i omeo ljubavnike.

da definitivno je to sve njegova greska. sada se on treba izvinuti i moliti nju za oprost jer ga je ona varala.
heh.
ma flyer davno sam rekla da su svi u ovoj prici mahniti. a ovo rjesenje koje si ti sad ponudio, ovo sa oprostom,, mada ga ne podrzavam - opet je jos jedno rjesenje, sto dokazuje da rjesenja ima. a jedno je da raskine sa njom i gotovo. ocigledno mu je stalo do nje i zeli daje kazni. a ma koliko nam ovo sa oprostom bilo suludo, izgleda da ce se bas to desiti :roll:

nego, pazit treba u vlastitom zivotu, da sta ne promakne dok se cita nekrunisani kralj tabloida "Avaz" i njegove reality pricice :D
neznam jeli iko skuzio, ali ja sam bio sarkastican :-)
3per

Post by 3per »

LeKo wrote:Ja ne bi poslao prijatelja na uhodjenje, licno bih to uradio, kada bi je uhvatio na djelu pokucao bi lagano na prozor auta, kada bi otvorili ubacio bi 50 KM i rekao - u hotelu je puno jednostavnije, potom bi lezerno ko gospodin otisao hladan ko spricer, ZASTO JE HRANITI ZNANJEM DA TI NESTO ZNACI I DA TE JE UVRIJEDILA - POKAŽI JOJ DA TI JE SVEJEDNO NE TREBA JOJ NISTA VISE - NEKA SE ONA PITA STA JE RADILA.
Tako to intelektualci rade, jos joj 50 KM da.

Necu da budem intelektualac :lol:
addo888

Post by addo888 »

Sve kao eto pricate kako bi reagovali na "gospodarski" nacin(sta god to znacilo :roll: ) a dobro znate kao i ja kad bi saznali da vas vjerenica od cetiri godine vara sa nekim tamo da bi popizdili i bili u stanju sve uraditi.Pustite price "ubacio 50 KM i rekao bolje u hotelu"...to vam nebi ni naumpalo u situaciji

Ja kao sto sam rekao,i nju i njega bi prebio :x ..ako mi je vec vjerenica a da je samo djevojka samo bi je kaznio sramotom i otisao iz njenog zivota..obicno se vracaju na koljenima moleci za oprost.Jednom sam u zivotu to i dozivio...nikada ne oprastam,sreca njena sto mi je bila samo djevojka :D :x
Last edited by addo888 on 17/07/2006 20:13, edited 1 time in total.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

black wrote:
horns&drums wrote:Ma jok ba nego mu treba zaprijetila nekom rajom kojom se on ne smije zamjerat' :-D
jornse ba pa onda je josh gori... :D chuj zaprijetila
ma trebo je on nju onda pistoljem zveknuti odmah na pocetku :lol:
izblajhana

Post by izblajhana »

Eh Gargamel svaka cast :D :D :D
Uvijek sam ja govorila da covjek treba biti pravo pametan pa skontati ideju kako da brzinski uzme pare (a u ovom slucaju vjerujem da ce se pokazati jako profitabilno) :D ...nego mene vise zanima sta je sa vjerenicima :-? Da li samo pratis zene ili su i muskarci u igri :D :D :D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

izblajhana wrote:Eh Gargamel svaka cast :D :D :D
Uvijek sam ja govorila da covjek treba biti pravo pametan pa skontati ideju kako da brzinski uzme pare (a u ovom slucaju vjerujem da ce se pokazati jako profitabilno) :D ...nego mene vise zanima sta je sa vjerenicima :-? Da li samo pratis zene ili su i muskarci u igri :D :D :D
Jel' to sumnjaš u njega?! :D :D
Javi se, skontat ćemo nešto. :D :D :D :D
izblajhana

Post by izblajhana »

Ja sto sam sumnjala...sumnjala sam :D Nego, cisto informativno, zanima me cijena :D :D :D I pusti Alfu, koliko kosta da se to objavi u Centralnom dnevniku :lol:
Uh

Post by Uh »

Joj kakve sve gluposti taj AVAZ stampa samo da proda vecu tirazu.

Ah i taj njen momak,,,,,bas je neki papak. Mozda je on i kriv za ove scene. Da je on dobar jebac, nebi ona trazila okolo

Al' Avaz me iznenadio............

Dobr bi lovu mala mogla dobit zbog ovih slika. Ali mozda ona nece zbog sebe, zbog javnosti......
forUMASH

Post by forUMASH »

Uh wrote: Ah i taj njen momak,,,,,bas je neki papak. Mozda je on i kriv za ove scene. Da je on dobar jebac, nebi ona trazila okolo

...ovo je do sada najlegendarnija izjava na temi.... :lol: :lol: :lol:
ivy2383

Post by ivy2383 »

moje misljenje je da se tip ponio odvratno...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i mogao ga je zadrzati do samog kraja, ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je, jer je to pokazao!
znam da kada bi mene netko varao nakon 4 god veze, ne bi učinila nista, (ne bi s njim nikad vise ni progovorila)...sta bi i mogla? hoce li to vratiti ljubav? nece! primila bi to dostojanstveno...uostalom na njegovu stetu...
ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
rashid

Post by rashid »

E kako su uvjek muskarci krivi za sve.
ivy2383 wrote: 1. moje misljenje je da se tip ponio odvratno
...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...
2. ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i
3. mogao ga je zadrzati do samog kraja,
4. ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
5. od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je,
6. jer je to pokazao!
znam da kada bi mene netko varao nakon 4 god veze, ne bi učinila nista, (ne bi s njim nikad vise ni progovorila)...sta bi i mogla? hoce li to vratiti ljubav? nece! primila bi to dostojanstveno...uostalom na njegovu stetu...
7. ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
1. Ako je on odvratan ... sta je tek ona?
2. Mozel gore????
3. Ko moze to do kraja drzati?
4. Ispao je LEGENDAAAA HRASNA :)
5. Znaci tebi kad tip nevalja, karas se po gradskim jebalistima? Daj ostavi kontakt kad te bude tip nerviro. VARANJE SE NIKAD NE ZASLUZUJE!
6. Pokaza je HRASNOM bas o toj djevojki a i njezinim roditeljima, kao sto si rekla.
7. Cuj cistacice ....

AMIN!
manijak1

Post by manijak1 »

:( :( ......ubio bih se poslije :D :D njega i nje :D :D ........a slike bih ostavio u zadužbinu neku ........ :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo, je l' zaduzbina isto sto i zaklada? :D:D:D
tempora

Post by tempora »

rashid wrote:E kako su uvjek muskarci krivi za sve.
ivy2383 wrote: 1. moje misljenje je da se tip ponio odvratno
...i moze ga tužiti...i tuzila bi na n jezinom mjestu...
2. ispao je gad gori od nje! fuj!
postoji nesto sto se zove dostojanstvo i
3. mogao ga je zadrzati do samog kraja,
4. ovako je ispao idiot...kao sto je netko rekao mogao je to rijesiti na kulturniji način...nj roditeljima reci nesto tipa: necu se ozeniti vasom kceri zbog toga i toga...na njihovu i njezinu sramotu...
5. od kud vi znate kakav je tip? mozda je i zasluzio da ga se vara! možda je bas beze i gas, zapravo sigurno je,
6. jer je to pokazao!
7. ovo mi je prljavo...prljavije od onoga sto je napravila ona!
1. Ako je on odvratan ... sta je tek ona?
2. Mozel gore????
3. Ko moze to do kraja drzati?
4. Ispao je LEGENDAAAA HRASNA :)
5. Znaci tebi kad tip nevalja, karas se po gradskim jebalistima? Daj ostavi kontakt kad te bude tip nerviro. VARANJE SE NIKAD NE ZASLUZUJE!
6. Pokaza je HRASNOM bas o toj djevojki a i njezinim roditeljima, kao sto si rekla.
7. Cuj cistacice ....

AMIN!

U kakve sve poganosti se vjera uplice! :x
horns&drums

Post by horns&drums »

Osim sto je tip ispao najveci rogonja u Sarajevu ne vidim sta je tu sebi pomogao, mozda trenutnu satisfakciju

Ja bih fotke dao njoj i roditeljima u nje i udaljio se na bijelom konju :)
Post Reply