pape volimo tepape wrote:Rezultati - update, za 20-ak minuta, ...
SP POOL - UCESNICI - TABELA - NAGRADE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cHupjahalic@
A jos bolji ublack wrote:dobar sam khm..strijelac
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
- Ako zelite da za sebe sacuvate ove rezultate, ovako kako su uneseni na tabeli, ... iskoristite vrijeme do sutra u 17,00 snimite to. Iste cu morati brisati zbog nedostatka prostora.
-
Max.Cherry
1. Sorge_sa ............................. 38 bodova
2. Admir_1984 ......................... 36 bodova
3. maccarona ........................... 36 bodova
4. Max.Cherry ........................... 35 bodova
Mislim da mi se ova igra sve više đasvi...

2. Admir_1984 ......................... 36 bodova
3. maccarona ........................... 36 bodova
4. Max.Cherry ........................... 35 bodova
Mislim da mi se ova igra sve više đasvi...
-
Edit
Pape, a kako bi bilo da ovu tabelu ostavis, a na novoj nastavis...?pape wrote:OBAVJESTENJE:
- Ako zelite da za sebe sacuvate ove rezultate, ovako kako su uneseni na tabeli, ... iskoristite vrijeme do sutra u 17,00 snimite to. Iste cu morati brisati zbog nedostatka prostora.
-
Edit
- cHupjahalic@
@pape
De izbaci top 10 listu da se malo
vidim.
@mostarac Ho`s da se mijenjas sa mnom?
De izbaci top 10 listu da se malo
@mostarac Ho`s da se mijenjas sa mnom?
- pape
A wrote:Pape, my love, jel' ovo ja stvarno imam citavih 29 poena, ili ti dodajes neki bonus zenskim ucesnicama?
Sve je transparentno, ... imate uvid u prognoze na staroj temi.
Raduje me da nemate reklamacija, dakle .... do sada sve shtima ko vekerica, ....
- pape
Harrys wrote:pape,primjetio sam kod admira_1984 jednu gresku u grupi Francuske i Svice.Odredio je drugu u grupi Svicu ali ona ima identicne rezultate sa Togo.Treba promijeniti neki rezultat.
![]()
Posto su dvije utakmice odigrane,znaci diskvalifikacija.![]()
![]()
Kod @Admira_1984 je sve korektno. Francuska i Svica mu donose bodove, ... ostali ne, .... sve je jasno.
Nego, .... ovi koji su na vodecim pozicijama bi trebali da se jave i da malo komentiraju svoj uspjeh. Ako se ne jave, .... pocet cemo sa oduzimanjem bodova, ...
- pape
Stitch__ wrote:uh pao sam![]()
pape sto izbrisa post? ponudio sam ljudima efikasan nacin da prate sve a ti tako
-
Harrys
Nije ba pape,i rezultat donosi bodove.ima jos vremena da se sredi.pape wrote:Harrys wrote:pape,primjetio sam kod admira_1984 jednu gresku u grupi Francuske i Svice.Odredio je drugu u grupi Svicu ali ona ima identicne rezultate sa Togo.Treba promijeniti neki rezultat.
![]()
Posto su dvije utakmice odigrane,znaci diskvalifikacija.![]()
![]()
Hare, .... i ako ga diskvalifikujemo, opet ti ne mozes u top 15, ...
![]()
Kod @Admira_1984 je sve korektno. Francuska i Svica mu donose bodove, ... ostali ne, .... sve je jasno.
Nego, .... ovi koji su na vodecim pozicijama bi trebali da se jave i da malo komentiraju svoj uspjeh. Ako se ne jave, .... pocet cemo sa oduzimanjem bodova, ...![]()
- pape
Stitch__ wrote:pitanje za autora vezano za bodovanje
ako od jednog para osmine finala pogodim samo jednog ucesnika, a ne drugog...kako se onda boduje ta utakmica? nikako?
Pravila POOL-a su slijedeca:
- Tacno prognoziran pobjednik utakmice ili evt. nerijesen rezultat, .... 2 poena.
- Tacno prognoziran rezultat utakmice (u regularnom toku) .............. +3 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima medju 16 najboljih ...................... +3 poena.
- Tacno prognoziran poredak 1. i 2. tima u grupi (kvalifikacije) ......... +5 poena.
----------
Nakon kvalifikacija - ponavlja se sistem bodovanja na isti nacin kao u kvalifikacijama, (za pobjednika i tacan rezultat) uz promjenu:
- Tacno prognoziran prolazak tima u cetvrtfinale .................................. +5 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima u polufinale .................................... +7 poena.
- Tacno prognoziran finalista .................................................................... +9 poena.
- Tacno prognoziran pobjednik utakmice za 3. mjesto ...................... +11 poena.
- Tacno prognoziran svjetski sampion .................................................. +15 poena.
---------------------------
Dakle, ... ako tim kojeg si prognozirao prolazi dalje, donosi ti poene po osnovu tvoje tacne prognoze o prolasku, a ne moze ti donijeti poene za rezultat ako ne igra sa onim koga si stavio kao njegovog protivnika.
- cHupjahalic@
Bolje makar nekad biti na vrhu, negoHarrys wrote:A chupka,rekao sam joj da nije dobro odmah se popeti na vrh,jer se treba onda odrzati ,tek je prva igra.muha_sa wrote:Vidisˇ li ti Hare ko je na desetom mjestu? Za nagradu-zvrk pite![]()
Fino ti je nas deduka rekao... sreduj pitu il` te nema.
p.s. @pape Kako moze stidljivi biti ispred mene? De daj meni 8. mjesto (treba se znati snalaziti
CURE Svaka cast. Sad im pokazujemo ko se razumije u fudbal.
- cHupjahalic@
Jos par pregovora deduka i eto chupke medju top 4.muha_sa wrote:Hare-za koleginicu tepsiju pripremi--sad je osma