Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:iskren da budem..ne kontam.. ..a razlog nije dubokoumnost..moja..
da ne znam o cemu se radi u spotu pomislila bih da je I DUBIOZA NAPRAVILA BLJAK SPOT kic zvaka sapunica limunada...kontas?
dubokoumne nedorecnosti samo zbunjuju ljude koji nemaju sve informacije...
tako je stolac pricao o revoluciji i govorio DA ORUZANA REVOLUCIJA NE DOLAZI U OBZIR NI POD RAZNO, da bi ispalo u clanku da DOSTA poziva na oruzanu revoluciju...samo zbog nedorecnosti...ili pogresno prenesene informacije...
mircy..ako ja kazem da je spot sranje..vingo ga ne mora ni gledati..(osim ako bude htjela.. )..tako vingo?..a to stolac - revolucija - mediji..nista nije slucajno!
edu wrote:sinoc je onaj u cz-u rekao da sve informacije trebaju biti dostupne..e hajmo sad..koliki je honorar bio kicetu..maji..barbaricki..igoru..koliko je uz'o vekic..koliko murga tamburas..i koliko se placa za emitovanje?
Jesi li ih zvao edu? I mene interesuje pa da djaba ne zovem
Pa nije valjda to sve sto mozete?? Niste stigli oblatiti goste CZ, Sefko i Srdjan (jao haman pa nacionalni kljuc, al sreca Katana je sinoc bio voditelj, a on je beli hrvat), Katanu isto treba oblatiti sto je sinoc bio taj koji podrzava GROZD, ljude koji su zvali i podrzali GROZD, a pohvaliti onoga sto je nazvao i pitao odakle pare bla bla
nego cinjenica je dok se mi ovde prepucavamo jeli nije martina i polemisemo o najglupljim mogucim stvarima, ovi na vlasti unistavaju zivote svih nas.
Dok smo mi vazdan pricali o tome jel nije dobar spot, nacionalisti su političku stvarnost doveli do ruba provalije...
Evo ni danas nema parlamenta, sve se zakuhava i bojim se da od sutra nece piti vode ni jedna prica osim ako nije nacionalistička....
Umjesto da vidimo kako se boriti protiv ove nacionalističke nemani mi cemo podyebavati jedne druge i govoriti sta ti sta ti....
Budimo realni, stvari su odmakli kontroli vec danas!
Ako se sta pozitivno ne napravi u narednih 7 do 10 dana i nesmire ove nacionalističke strasti ode sve u p.m. Na izbore ce izaci samo nacionalisti i oni koje se plase nacionalista! Mogu ja dolaziuti na plato svaki dan i mozes ti svaki dan moliti ljude da podrže Građansku platformu al to nece piti vode....
nego cinjenica je dok se mi ovde prepucavamo jeli nije martina i polemisemo o najglupljim mogucim stvarima, ovi na vlasti unistavaju zivote svih nas.
Dok smo mi vazdan pricali o tome jel nije dobar spot, nacionalisti su političku stvarnost doveli do ruba provalije...
Evo ni danas nema parlamenta, sve se zakuhava i bojim se da od sutra nece piti vode ni jedna prica osim ako nije nacionalistička....
Umjesto da vidimo kako se boriti protiv ove nacionalističke nemani mi cemo podyebavati jedne druge i govoriti sta ti sta ti....
Ako se sta pozitivno ne napravi u narednih 7 do 10 dana i nesmire ove nacionalističke strasti ode sve u p.m. Na izbore ce izaci samo nacionalisti i oni koje se plase nacionalista! Mogu ja dolaziuti na plato svaki dan i mozes ti svaki dan moliti ljude da podrže Građansku platformu al to nece piti vode....
U pravu si...
Ali, zar nije bar zato bitno da nenacionalisticki, tj. gradjanski, front bude malo autenticniji (ovo kada je spotu rijec...)
grozd je usro kad je stao na stranu opozicije...
neka svaka stranka bude nova stranka...
ni je li to nagovaranje glasaca da glasaju za opoziciju...
organizacije kao grozd trebale bi biti nezavisne, trebale bi potaci ljude da glasaju, ali bi ih trebao boliti k.... za koga ce ko glasat...
za novu ili staru stranku moj problem...
dakle, to je placenicka organizacija...
neko radi godinu dana da sve ovo pripremi. I napravi pravo dobru stvar. Stvar koju nikad niko nije napravio. I ukljuce se mnogi u implementaciju.
I neko napravi spot i spot se nesvidi raji i sad yebaji ga nevalja nista...
Ima GROZD snimak sa partija na otvorenom bilo je sigurno 500 ljudi iako je bio minus iako je kisa padala iako nije bilo u centru sarajeva vec u yebenoj vukojebini 5 km od i jedne kuce... ko zna mozda to prikazu pa ce to biti nekom gore nego igor vukojevic....
Pa isti ne rade nista drugo vec se podjebavaju (tolikom stokom nas smatraju da se ne trude ni scenarij promjeniti svake cetiri godine).
U koliko se radi o novoj, 13-tj tacki u peticiji, daj ispucaj je pa da znamo.
PS Nemam one brosurice.
Kako mislite mjeriti ucinak politicara na ispunjavanju ovih tacaka?
• da se obezbijedi dostojanstven standard života na selu;
• da BiH bude zemlja jednakih mogućnosti za mlade ljude;
• da se smanje troškovi administracije;
• da se smanji nivo korupcija u BiH;
• da javna preduzeća budu bolje regulisana i efikasnija u pružanju usluga;
Tacno, na zalost.
Al uvijek zapne na organizaciji toga "necega". I tako 4 po 4 godine...
Nema revolucije dok imamo nesto u frizideru. Prenisko smo pali da bi se veca grupa ljudi povela za idejom a ne za trbuhom. Al... nada ne umire...