Festival prijateljstva

Svakodnevna dešavanja u Goraždu, Višegradu, Foči, Vlasenici, Han-Pijesku i ostalim mjestima regije.
Post Reply
Liberalism

#201 Re: Festival prijateljstva

Post by Liberalism »

Elemental otkazo.

Uzdravlje
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#202 Re: Festival prijateljstva

Post by Pera Trta »

Liberalism wrote:Elemental otkazo.

Uzdravlje
Zašto nisam iznenađen?
Zašto čak ni ne tražim izvor ove informacije?
:roll:
Mor3n4

#203 Re: Festival prijateljstva

Post by Mor3n4 »

jadno i cemerno
sodom

#204 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

Ovaj festival će biti najbolji ikad :D
sharwoodforest

#205 Re: Festival prijateljstva

Post by sharwoodforest »

NO COMMENT
Last edited by sharwoodforest on 31/07/2009 22:10, edited 2 times in total.
Miralem80

#206 Re: Festival prijateljstva

Post by Miralem80 »

naravno da ce biti najbolji...cim Travnicka limena glazba prodje gradom ( kao sto se u ovim trenutcima desava :-D ) grad Gorazde zna da ga ceka prelijepih 9 dana...steta samo sto ja jos nisam tamo da uvelicam tu manifestaciju. :-D
sharwoodforest

#207 Re: Festival prijateljstva

Post by sharwoodforest »

Image

:run:
sodom

#208 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

Da ima imalo pameti, tih 10 bi se skresalo na maksimalno 5 dana, ubacile bi se bine za jos raznovrsniji sadrzaj, prostor odrzavanja bi se ogradio i naplacivao bi se ulaz, policija bi to obezbjedjivala i po kratkom postupku sankcionisala nacionalizam, fasizam, mrznju, tuče i probleme... itd
a ovako festival do 1, i svirke od 10... ne vodi ničemu!, bolje ga ukinuti skroz nego da se pretvori, pardon nego da ostane festival narodne muzike,
nemam nista protiv festivala, već protiv ovog neprofesionalizma koji će upropastiti jedinu manifestaciju koja može goraždu napojiti budzet pa za makar par mjeseci...
da ne bude da je sve crno, nije, komunalci rade svoj posao, i svaka im čast za to ;)

sharewud srećo kud to bježiš, jel ti to autobus ide u 01? :D
sharwoodforest

#209 Re: Festival prijateljstva

Post by sharwoodforest »

sodom wrote:sharewud srećo kud to bježiš, jel ti to autobus ide u 01?
:lol: :lol: :lol: ne ne, prepoznace me ko....osedlan vranac mene nosi, vjetar mi plese u kosi.... :wink:
chicha-glisha

#210 Re: Festival prijateljstva

Post by chicha-glisha »

sodom wrote:Da ima imalo pameti, tih 10 bi se skresalo na maksimalno 5 dana, ubacile bi se bine za jos raznovrsniji sadrzaj, prostor odrzavanja bi se ogradio i naplacivao bi se ulaz, policija bi to obezbjedjivala i po kratkom postupku sankcionisala nacionalizam, fasizam, mrznju, tuče i probleme... itd
a ovako festival do 1, i svirke od 10... ne vodi ničemu!, bolje ga ukinuti skroz nego da se pretvori, pardon nego da ostane festival narodne muzike,
nemam nista protiv festivala, već protiv ovog neprofesionalizma koji će upropastiti jedinu manifestaciju koja može goraždu napojiti budzet pa za makar par mjeseci...
da ne bude da je sve crno, nije, komunalci rade svoj posao, i svaka im čast za to ;)

sharewud srećo kud to bježiš, jel ti to autobus ide u 01? :D
:thumbup:

Jel tacno ovo za Elemental?

Sta je sa Dubiozom?
idealnaM

#211 Re: Festival prijateljstva

Post by idealnaM »

hajde nek je počelo sa hajrom..ali stvarno vec mi ide na zivce tv BPK,previse su dosadni,čini mi se da nije festivala nebi imali o cemu govoriti..stvarno je dosadno...5 mjeseci prije,i 6poslije ta tema je aktualna..joj.. :skoljka: ..oprostite ako se ko uvrijedio,ali cak ni Baščaršijske noci se onoliko ne reklamiraju...
chicha-glisha

#212 Re: Festival prijateljstva

Post by chicha-glisha »

idealnaM wrote:hajde nek je počelo sa hajrom..ali stvarno vec mi ide na zivce tv BPK,previse su dosadni,čini mi se da nije festivala nebi imali o cemu govoriti..stvarno je dosadno...5 mjeseci prije,i 6poslije ta tema je aktualna..joj.. :skoljka: ..oprostite ako se ko uvrijedio,ali cak ni Baščaršijske noci se onoliko ne reklamiraju...
ima li nesto da tebi ne ide na zivce? pocinjes djelovati isfrustrirano... :shock:
idealnaM

#213 Re: Festival prijateljstva

Post by idealnaM »

:D ah,da definitivno frustracija je prava riječ..Nazalost,takvo misljenje o "prenapuhivanju"ovog teferica ima sve vise ljudi,tako da se ne osjecam usamljeno.. :roll:
Miralem80

#214 Re: Festival prijateljstva

Post by Miralem80 »

zasto oni koji smatraju da to moze bolje...ne angazuju se i naprave da to bude bolje.
idealnaM

#215 Re: Festival prijateljstva

Post by idealnaM »

:roll: ,imaju pametnijeg posla
Mor3n4

#216 Re: Festival prijateljstva

Post by Mor3n4 »

evo, nihad alibegovic zavrsio koncert . autobusi su krenuli na vrijeme :)
sodom

#217 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

idealnaM wrote::D ah,da definitivno frustracija je prava riječ..Nazalost,takvo misljenje o "prenapuhivanju"ovog teferica ima sve vise ljudi,tako da se ne osjecam usamljeno.. :roll:
Pa da, nadjes kakve piletine, privedes - pravac rorovi :lol: a ne ovako pisati kako fesitval ne valja :D
Kako je protekao prvi dan?
dobro ce biti ako za koju godinu ne bude ovako
"Koncert benda "Dubioza kolektiv", koji je trebalo da bude održan u sklopu "Ex-YU Rocks" festivala u Krupi na Vrbasu, kod Banjaluke, prekinut je u petak naveče nakon što je nekoliko pojedinaca iz publike kamenjem gađalo članove tog benda. Kamenom je pogođen basista Dubioza kolektiva, javljaju Nezavisne novine." :lol:
sodom

#218 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

Miralem80 wrote:zasto oni koji smatraju da to moze bolje...ne angazuju se i naprave da to bude bolje.
Evo ja smatram da može bolje... ali bi te svi ti tamo levati u tim odborima spriječili da napravis nesto sto valja jer si im konkurencija, kradjom opreme ili necim desetim bi ti se zgadio i zivot a ne sam festival...
sodom

#219 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

barba prijatelju si isao na nihada alibegovića i kako je bilo tita ti? :-D :-D :-D :-D
BarbaDue

#220 Re: Festival prijateljstva

Post by BarbaDue »

sodom wrote:barba prijatelju si isao na nihada alibegovića i kako je bilo tita ti? :-D :-D :-D :-D
Nisam pred binom ali jesam ispred City Bar-a i bilo mi je super...Nihad je bolji od recimo Duska Kulisa jedno 18 puta, bar za mene. Covjek nije stao pjevati citavih dva i po sata mozda i vise.
Ostali smo do 2:30....u glavnom super. :dance:

Sinoc sam radio do kasno ali sam zakacio jedno 20 minuta Elementale...ali ja bi ipak volio da sam gledao Dubiozu....bad luck...ali, kasnije je u Cocu bilo jos bolje :D :-D
BarbaDue

#221 Re: Festival prijateljstva

Post by BarbaDue »

Liberalism wrote:Elemental otkazo.

Uzdravlje
vidis koji si ti petljanac, i onda kad te covjek posmatra kao totalno ne kompetentnog, niti za kakvu pricu i raspravu ti se nesto ljutis.
sodom

#222 Re: Festival prijateljstva

Post by sodom »

a to bio elemental****????

u pa svaka im cast na tome :)
pozitivno iznenađenje. 8-) :thumbup:
sharwoodforest

#223 Re: Festival prijateljstva

Post by sharwoodforest »

BarbaDue wrote:Liberalism wrote:Elemental otkazo.

Uzdravlje
dokaz da ne treba vjerovati na prvu.
BarbaDue

#224 Re: Festival prijateljstva

Post by BarbaDue »

Samo jedna exkluziva za vas,

...a tice se benda Dubioza kolektiv, znamo da prosle godine nisu uspjeli nastupiti na festivalu (razlog: najvjerovatnije politika)...
ove godine organizacioni odbor je imao jednu nemoralnu ponudu, naime od naseg velikog gorazdanina
Redža Bekta stigla je ponuda od 60.000KM samo da Dubioza NE nastupi. Naravno to nije naislo na odobravanje nacelnika i organizacionog
odbora pa je ovaj htio povuci svoje dosadasnje sponzorstvo, ali je na kraju ipak odustao.

Toliko o velikom gorazdaninu Redzu Bektu.
sharwoodforest

#225 Re: Festival prijateljstva

Post by sharwoodforest »

ha, covjece, nisam se iznenadila.
idu mi na najdeblje zivce koje imam.
Post Reply