jesi ti iskusna, jebotekdo mene je stvarno bilo svega od studenata, konobara, automehanicara, muzicara, glumaca, doktora, arhitekta....
Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
xygirl
hm, procitah sve od prve str i mislim da su svi pisali o onome sto su dozivljavali, pa po nekima muskarci znaju da vole a po nekima ne, logicno... ali sve nekako ide na ono "muskarci znaju da vole ali vi ste kucke"
(sa muske strana naravno
)
nebi da generalizujem, ima nas (zena) svakakvih ali i vas, stoga... nema tu pravila... mislim da muskarci itekako znaju da vole, uostalom kao i zene..
kako ces znati da te voli? pa to se valjda osjeti...
nebi da generalizujem, ima nas (zena) svakakvih ali i vas, stoga... nema tu pravila... mislim da muskarci itekako znaju da vole, uostalom kao i zene..
- Salko sto je u vodu skako
cekaj malo..pa i pezejac ima mjenjac za mjenjanje brzina...tigris wrote:nek samo nije vjeciti student![]()
i nek je crn
![]()
i nek vozi eto npr. pezejca
![]()
![]()
![]()
djaba to sto oni mozda vole vise i jace i dublje(ujh sto se pomamih![]()
)kad vole da mjenjaju
![]()
![]()
cesce nego mi
-
enigma svijeta
Kriticarko, pa jel ti ista sad jasno nakon 9 stranica svega i svacega?
Ili jos uvijek pokusavas otvoriti hotmail?
-
black-cat
Jesu li makar svi bili crnianais_nin wrote:Stitch__ wrote:jesi ti iskusna, jebotekod mene je stvarno bilo svega od studenata, konobara, automehanicara, muzicara, glumaca, doktora, arhitekta....nije, nego imam godina
![]()
starka, jbg-a
- kriticarka_nikova
Ma sad je sve kristalno jasnoenigma svijeta wrote:Kriticarko, pa jel ti ista sad jasno nakon 9 stranica svega i svacega?![]()
Bas sve....
- kriticarka_nikova
SkrozMeshtar wrote:Objasnili ti ha??kriticarka_nikova wrote:Ma sad je sve kristalno jasnoenigma svijeta wrote:Kriticarko, pa jel ti ista sad jasno nakon 9 stranica svega i svacega?![]()
Ili jos uvijek pokusavas otvoriti hotmail?![]()
Bas sve....
- kriticarka_nikova
Meshtar wrote:No sikiriki...to još uvijek niko nije objasnio. Nekad se čini tako jasnim, a nekad samo naziremo...kad bi znala bilo bi preprosto...i dosadno
Ljubim te bez objasnjenja
- Meshtar
Poljubac je sam sebi sasvim jasan....bespotrebno ga je objašnjavati, bolje je samo žmiriti, neka traje...kriticarka_nikova wrote:Meshtar wrote:No sikiriki...to još uvijek niko nije objasnio. Nekad se čini tako jasnim, a nekad samo naziremo...kad bi znala bilo bi preprosto...i dosadno![]()
Ljubim te bez objasnjenja
-
FFK as Lucy01
"Bol za zenom je kao udarac u lakat; zestok je i kratko traje"black wrote:muskarci uvijek jace vole vec zene..
Mesa Selimovic-car careva
-
FFK as Lucy01
Don't kill the messengerblack wrote:Lucy01 wrote:"Bol za zenom je kao udarac u lakat; zestok je i kratko traje"black wrote:muskarci uvijek jace vole vec zene..
Mesa Selimovic-car carevasve ste vi u 5 deka
![]()
![]()
- Lace
e da...zaboravih napisati (davno je to bilo)...ni stolar ni limar...me nisu voljeli (ne sjecam se da sam to osjetila)...a mislim ni jedan drugi prije ili poslije njih...stoga sada malo ...kruzam...i odmaramxygirl wrote:hm, procitah sve od prve str i mislim da su svi pisali o onome sto su dozivljavali, pa po nekima muskarci znaju da vole a po nekima ne, logicno... ali sve nekako ide na ono "muskarci znaju da vole ali vi ste kucke"(sa muske strana naravno
)
nebi da generalizujem, ima nas (zena) svakakvih ali i vas, stoga... nema tu pravila... mislim da muskarci itekako znaju da vole, uostalom kao i zene..kako ces znati da te voli? pa to se valjda osjeti...
-
chudna
Ja mislim da u musko- zenskim relacijama nisu oni ti koji komplikuju vec mi. Oni su u stvari vrlo jednostavna bica i ne bih se slozila oko neke "tragedije koju nose u sebi".Kada vole a ostave znaci da ne vole dovoljno ili da se jednostavno ne uklapas u njegovu predodzbu zivota. Sto prije prestanes da ih misticiras lakse ces zivjeti.
-
Morena20
Sta bi Omeru da ostavi Merimu?
Te se stvari dešavaju...Ja sam ostavila frajera s kojim sam bila 5 godina jer nisam mogla više podnijeti pritisak roditelja i familije.Sad sam u novoj vezi već pola godine i nekako mi traljavo ide.Ulažem u ovu vezu deset puta više nego što sam u onu prethodnu al ne ide pa ne ide. Što mu više ugađaš,on te više gazi...a ja samo želim ponovo voljeti i biti voljena...Želim ponovo osjetiti da nekome pripadam i da taj neko pripada samo meni.Uvijek sam znala "na čemu sam",a sad baš i nisam sigurna ni nakon šest mjeseci...Stvari se mijenjaju vrtoglavom brzinom: sad je dobro,a sad loše i sve tako naizmjenično.Taman skontam da to trebam prekinuti, a On učini nešto lijepo za mene.Tako sam vam ja sad u belaju...
Te se stvari dešavaju...Ja sam ostavila frajera s kojim sam bila 5 godina jer nisam mogla više podnijeti pritisak roditelja i familije.Sad sam u novoj vezi već pola godine i nekako mi traljavo ide.Ulažem u ovu vezu deset puta više nego što sam u onu prethodnu al ne ide pa ne ide. Što mu više ugađaš,on te više gazi...a ja samo želim ponovo voljeti i biti voljena...Želim ponovo osjetiti da nekome pripadam i da taj neko pripada samo meni.Uvijek sam znala "na čemu sam",a sad baš i nisam sigurna ni nakon šest mjeseci...Stvari se mijenjaju vrtoglavom brzinom: sad je dobro,a sad loše i sve tako naizmjenično.Taman skontam da to trebam prekinuti, a On učini nešto lijepo za mene.Tako sam vam ja sad u belaju...
-
Reina
Morena20 wrote:. Što mu više ugađaš,on te više gazi...a ja samo želim ponovo voljeti i biti voljena...Taman skontam da to trebam prekinuti, a On učini nešto lijepo za mene.Tako sam vam ja sad u belaju...
.. nikad se on nece promijeniti .... ostavi se njega
sto prije to bolje....zasluzila si boljeg!
-
Last_one
,,,Eh!
....Znate sta...muskarci znaju biti pravo cudni kad vole nekoga,..(ovo je iz ugla cure..).
...Super je ako Vi volite njega ,on vas i godi vam tada njegova paznja...Al meni se desilo obrnuto,i fakat nije prijatno!Naime grozno je kada shvatite da vas pravo voli neko koga ste smatrali prijateljem,i jos vam to kaze pa zatim ( i posle sveobuhvatnog objesnjenja zasto ne mozemo biti zajedno) nastavi da pokazuje koliko vas zaista VOLI...( al mislim voli i to stvarno).U pocetku sam mislila ,ma hajd,zaljubljenost-proci ce!
...Al ne prolazi,iako smo sada skroz razdvojeni,u 2 skroz udaljene drzave...A bilo je svasta:od suza,cuda,...ma drama! I samo da napomenem da nikad ali bas nikad mu nisam dala nekog povoda,niti je izmedju nas ista bilo...ma ni poljubac-nista!....E sad mi nije jasno...Jesu li muskarci takvi samo kad ih necete,pa oni trce i lome se.....?????Cudna mi je ta njihova ljubav,al fakat!
....Znate sta...muskarci znaju biti pravo cudni kad vole nekoga,..(ovo je iz ugla cure..).
...Super je ako Vi volite njega ,on vas i godi vam tada njegova paznja...Al meni se desilo obrnuto,i fakat nije prijatno!Naime grozno je kada shvatite da vas pravo voli neko koga ste smatrali prijateljem,i jos vam to kaze pa zatim ( i posle sveobuhvatnog objesnjenja zasto ne mozemo biti zajedno) nastavi da pokazuje koliko vas zaista VOLI...( al mislim voli i to stvarno).U pocetku sam mislila ,ma hajd,zaljubljenost-proci ce!
...Al ne prolazi,iako smo sada skroz razdvojeni,u 2 skroz udaljene drzave...A bilo je svasta:od suza,cuda,...ma drama! I samo da napomenem da nikad ali bas nikad mu nisam dala nekog povoda,niti je izmedju nas ista bilo...ma ni poljubac-nista!....E sad mi nije jasno...Jesu li muskarci takvi samo kad ih necete,pa oni trce i lome se.....?????Cudna mi je ta njihova ljubav,al fakat!
-
FFK as Lucy01
Nemoj samo na njih, nisu samo oni takviLast_one wrote:,,,Eh!
Desavalo se i meni, isto tako, da onaj koga ja volim ko prijatelja, mene voli na neki "drugi" nacin....ali i razumijem, ljudi se kroz prijateljstvo bolje upoznaju i jednog dana shvate da je druga osoba bas ono sto traze i zele...
Zavisi mnogo i od osobe. Ima nas sto nam sve brzo dosadi
Praviti mistiku oko "muske" ljubavi koja je jaca, dublja, drugacija....je iskreno govoreci bull shit