Nova Dacia Logan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
BigusDickus
Nemoj tako... moj je im'o obrve, znas kakve... i dodatne farove naprijed, u masku ugradjene... a jos BBS felge, da ne spominjem... 
-
LeKo
I jos na to dodamo preko citavog zadnjeg veznog lima napis T U R BODrvosjeca iz Dejcica wrote:Po mogucnosti sa zatamljenim staklima i onim floroscentnim lampicama i naravno "muzikom"... Nema veze sto su gume celave i sto je auto tehnicki neispravno bitno je da sve svjetluca na njemu k'o novogodisnja jelka - kic zesci.Golfoljubac wrote:Bolje Golf star 15 godina nego nova Škoda i Dacia.![]()
- Anell
Sta sam ovo dva puta poslao istu sliku! HeHe, e ova Fabia RS je meni mocno auto! I ne bih se slozio s osobom koja tvrdi da je bolje imati Golf-a starog 15 god, nego Skodu Fabiu ili Daciu Logan, jer treba uzeti u obzir da su kod Skode Wolksvagenov-i motori, a kod Dacie Logan Renaultov-i motori!
-
The_Flyer2002
koliko kosta ova fabia RS???Anell wrote:Sta sam ovo dva puta poslao istu sliku! HeHe, e ova Fabia RS je meni mocno auto! I ne bih se slozio s osobom koja tvrdi da je bolje imati Golf-a starog 15 god, nego Skodu Fabiu ili Daciu Logan, jer treba uzeti u obzir da su kod Skode Wolksvagenov-i motori, a kod Dacie Logan Renaultov-i motori!
mogo bi uzeti solidno auto vise klase sa boljim performansama za cijenu nje.
isto tako nemozes recimo za clia reci da je super samo gledajuci clio V6 24v
-
džetro
Ma ljudi svakom svoje. Neko voli kupiti polovno auto a moćnije "markirano", neko voli uzeti auta klase Logana, gdje u jednom imaš sve - i malo i porodično auto. Svak ima svoju računicu. Glupo je prepirati se jel bolje nešto ili nije. Ipak, mislim da je kod nas previše polovnih auta, a premalo novih, pa makar i Logana, jel tako? Ponavljam, meni Logan nije nimalo loš (ali pazi, ja ga posjedujem i vozim), ni s imidžom baš nemam problema,a imam moćnu plaću tako da mi ni eventualne kvarove nije teško pokrivati. Ali činjenica je da je novo - novo.
-
džetro
Ja, i nemoj sad da se pojavi neki što bi me pitao - zašto ako imam moćnu plaću ne kupim nešto bolje, VW, Opela, Toyotu...ili BMW-a, Audija, Mercedesa? Eto, nisam baš od onih što daju zadnju paru na autom, nisam od onih koji daju ekstra lovu da bi nosili ili vozila "markirano", i zato što sam (usput) inženjer, pa se pomalo razumijem i u auta, pogotovo kada ih pregledam uživo i u tehničkoj dokumentaciji. I u svakom slučaju, nešto mi bio ćeif kupit Logana. Baš da bi me pitali neki ljudi - što si bolan to kupio, to je Rumunj, Dačija bolan??
-
Sirko
Nije najljepši auto koji se može kupiti ali za te pare je super.

I onaj golfoljubac koji kaze da je bolji golf od 15 godina bolji od Dacie i Skode sere k'o foka. I on to zna, ali mora svom sjebanom mozgu da objasni da nije njegov golf nabolji nego nema vise od 4 hiljade za auto.

I onaj golfoljubac koji kaze da je bolji golf od 15 godina bolji od Dacie i Skode sere k'o foka. I on to zna, ali mora svom sjebanom mozgu da objasni da nije njegov golf nabolji nego nema vise od 4 hiljade za auto.
-
Golfoljubac
Za tvoju informaciju vozim golfa četvorku iz 2001.

-
BigusDickus
Ja bez svoje corvette, ni do trafike... 

-
The_Flyer2002
evo konacne verzije karavana