Cirkus dana!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_sa_

Post by _sa_ »

pitt wrote:
hoces da ja pocnem? :D
de jos i ti kreni! :D :D
tech10

Post by tech10 »

pitt wrote: hoces da ja pocnem? :D
Ona je plaho fine naravi. :D
_sa_

Post by _sa_ »

:D :D :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

"Mrs, ba!.. sta zboris glupost ....tvoja mama je peder a Hare je zakon!"

:D:D:D:D:D:D:D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

ja nisam magistar..pa bih danas mog'o nekome mamicu jebuckati.. :oops::D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

"pa danas ko god ima 210cm i vise, stari njemu je zagarantirano 100 000 eura u europi po sezoni.. jer centra nek ne zna ni hodati najlakse je nauciti igrati"

:oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

Vala ako je Karkin mogao pomoci Ismetu celi,sto ne bi mogao i nanu Fatu spasit?

miljenkonizam.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

"Ja hadis pomenuh poruke radi, ne religije radi".

za sve treba imati mjeru..a samo po potrebi koristiti vjeru.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

"Hitler je bio ludjak,ali istovremeno jedan od najgenijalnijih mozgova 20. vijeka."

:roll:
prleitihi

Post by prleitihi »

"hajd, makar nije muskobarasta. imam osjecaj da se bojis nesto priznat"

promjena po fahrU..kada NJ prelazi u R.. :D:D:D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Bosanski_Amerikanac wrote:
NIN wrote:
Bosanski_Amerikanac wrote: Ako je covjek nastao od majmuna zasto danasnji majmuni ne postaju ljudi, nego se ljudi prave majmunima?
Knjigu u sake!
Pa ne moram ja citati knjigu. Eto ti si procito. Jednostavno pitanje de pojasni jer pravis se pametan.

De samo odgovori na to pitanje. Pitanje je jednostavno.
:D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

"Da li je 99% politicara u BiH korumpirano? Jeste i to. Cifra koju BiH politicari ukradu na ovaj ili nacin nije 1% cifre koju su susjedne zemlje pokrale na ovaj ili onaj nacin od BiH od pocetka rata do danas."

99%+1% = 100% :bih:

prleitihi

Post by prleitihi »

Kolt wrote:
prleitihi wrote:
Kolt wrote: Sorry, ali upravo jedan od onih drskih, naivnih i besmislenih komentara!
Da bi se doslo do dejtona trebalo je prvo braniti i odbraniti drzavu.
Da li je u tom periodu odbrane ucestvovao i Hare, ...Jeste, na svoj diplomatski nacin!
R Srbsku nije donio Haris, vec Mladicevi i Rasini jataci i ljubljena i u bratstvu i jedinstvu skovana JNA...

Tvoj komentar me podsjeca na ono "sarajlije sami sebe gadjaju".
Mijesas ko je poceo rat, ko se branio, ko je bio zrtva a ko agresor, ko je imao oruzije a ko nije.
je li h. silajdžić potpisao republiku srpsku?
Jeste, i hvala mu!!
Srbi ne bi pristali na mir bez RS-a! Rat bi se nastavio. Jos krvi, mrtvih, zlocina i mrtve djece po Sarajevu.
A oni kojima je zao sto je postignut kakav takav mir -da Bog da im se u kuci ratovalo, ali ne i u mojoj avliji i mojoj Bosni!
Bolje ne nepravedan mir, nego nepravedan rat!
A da Dejton nije potpisan, bili gradjani bili zadovoljni nastavkom rata, ...sumnjam!
jebi nas hare..dok god ti se čuna diže! :thumbup: :bih:

_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ponavljam uspjeh je kad ti pomognes jetima, kad ti pomognes renoviranje dzamije, crkve i ostali bogomolja.
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

Djindjic ili Mladic ista govna..
horan mladić.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

Da smo uspjeli osloboditi ratom Bosanske teritorije, Alija Iztebegovic bi bio najveca Bosanska licnost.
da su dedi muda..činio bi u ratu čuda.. :oops:
van Basten

Post by van Basten »

Vrlo često požalim što ova tema nije u BC, pa da i ja progovorim koju :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Ja nebi otišao jer sada bi bilo dosta lakše ratovati, a da sam bio u onoj generaciji koja je bila 1991-92 koja je bila goloruka i bez oružja i opreme, tada bi se dvoumio dali ostati ili otici iz svoje zemlje, a sada bi defintivno ostao, jer mi Bosanci i Hercegovci nismo ovce mogli su tada to uraditi, hinjski i podmuklo ubijati goloruke, ubijati i zakopavati nas kao životinje. Sada zanm sigurno da bi se opekli i kada bi to uradili (opekli od nas Bosanaca I Hercegovaca, a i od zapada)
najjači smo..svi u napad..ispred nas će ići zapad.. :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

danas wrote:ja svim srcem podrzaJem formiranje ovog ministarstva. prva duznost i obaveza bi mu bila da zabrani -- pod prijetnjom slanja u guantanamo -- dijaspori da foruma. kada se to obavi, ovo ministarstvo bi onda trebalo da lokalnom zivlju u matici obezbijedi minimum po rolu selotejpa, kao i obuku kako da se isti zalijepi dijasporcu preko usta ako se doticni usudi da ih otvori. dalje, otvoriti poseban ured, gdje bi lokalci mogli prijaviti dijasporce koji su dosli da srede zube i nokte i da se osisaju. one sa dvojnim drzavljanstvima zigosati fluoroscentnim zigom na celu, da svijetle i u mraku.

staviti ministarstvo pod nadzor kolega bosanca, mirci, i amrino.
Shame on me :oops: :D
prleitihi

Post by prleitihi »

ovo je ipak shit of the week.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

Ja im čestitam i želim da na slijedećim izborima dobiju većinu.
A vi što trunite o tom da ih treba ukinut. Biće al kad Staljin zavlada u BiH. Onaj ko to kaže ne kapira demokratiju apsolutno nikako. Nisu fašisti da ih treba zabranjivat niti je vrijeme dekreta. Ako neko nije zadovoljan rezultatima izbora, nema mu druge nego da se s njima pomiri.
Ali je SDA sigurno najbolje što se na političkoj sceni trenutno može izabrati.
es-de-aaaa..pro-va-li-jaaaaa.. :oops:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

prleitihi wrote:
Ja im čestitam i želim da na slijedećim izborima dobiju većinu.
A vi što trunite o tom da ih treba ukinut. Biće al kad Staljin zavlada u BiH. Onaj ko to kaže ne kapira demokratiju apsolutno nikako. Nisu fašisti da ih treba zabranjivat niti je vrijeme dekreta. Ako neko nije zadovoljan rezultatima izbora, nema mu druge nego da se s njima pomiri.
Ali je SDA sigurno najbolje što se na političkoj sceni trenutno može izabrati.
es-de-aaaa..pro-va-li-jaaaaa.. :oops:
ovo moze biti samo esdepeovcu cirkus dana hihihihihi tj. nekom ko nije objektivan :oops: :D :D
Saian

Post by Saian »

_BosanaC wrote:
danas wrote:ja svim srcem podrzaJem formiranje ovog ministarstva. prva duznost i obaveza bi mu bila da zabrani -- pod prijetnjom slanja u guantanamo -- dijaspori da foruma. kada se to obavi, ovo ministarstvo bi onda trebalo da lokalnom zivlju u matici obezbijedi minimum po rolu selotejpa, kao i obuku kako da se isti zalijepi dijasporcu preko usta ako se doticni usudi da ih otvori. dalje, otvoriti poseban ured, gdje bi lokalci mogli prijaviti dijasporce koji su dosli da srede zube i nokte i da se osisaju. one sa dvojnim drzavljanstvima zigosati fluoroscentnim zigom na celu, da svijetle i u mraku.

staviti ministarstvo pod nadzor kolega bosanca, mirci, i amrino.
Shame on me :oops: :D
a odakle je ovo, koja tema da stavim u kontekst, mozda je i veca glupost nego bilo ko od nas sluti, to bi bilo sexy zar ne, nego s koje je teme, da prochitam ??? :oops: :oops: :oops: :-) :-)
prleitihi

Post by prleitihi »

Ovo ponovno povlacenje Silajdzica i njegove krivice je bezzveze, mislim da su glasaci SDP-a previse zaslijepljeni Silajdzicem i idu do te krajnosti da bi covjek slusajuci vas pomislio da bi bez Silajdzica BiH procvjetala.
lepi zaslepi.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Hare se bori putuje po Svijetu, i lobira za Bosnu kakvu mi svi zelimo, cesto je gost po najvaznim TV stanicama. Tu izgovara sto bi svaki BH Patriota rekao, bio on SDP, SDA ili SBiH glasac.
Ministar Vanskih Poslova je Sven Alkalaj se isto trudi za te ciljeve. U ostalom on je Jevrej i svi mi znamo da su Jevrej u skoro svakoj zapadnoj Zemlji veoma uspijesni i umjesani u vrh politike. Sven Alkalaj je skoro svake sedmice u nekoj drzavi i pokusa nesto sredit za bolju buducnost Bosne i Hercegovine.
puuuuuut putuuuuujeeeeee..haaaaaarisaaaaagaaaaa..saaaa jaraaaanooooom..sveeeeenaaagom.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply