Kako krijete nevjeru i branite se kad vas provale
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
pa iscitao si...zabavio seBrega wrote:Jel' tebi ikada bilo dosadno ili se uvjek nekako zabavis citajuci necije price![]()
ali jok
jos ih razvlacis
mada ne ucestvuju u tom razvlacenju i ne hrane ti temu socnim detaljima
a mene jos uvijek zanima tvoja uloga u svemu tome...ocito ih poznajes dobro...i volis diskutovati o njima
uzmi u obzir da i oni tebe poznaju u tom slucaju
mozda u narednom periodu bude druga prica
"brega vs. ....."
hoce li te i tada zabavljati?
-
Brega
Da bi ljudi citali ovakve price , uzivali u njima ili izvukli neku pouku iz njih neko ih mora i napisati
Sto se tice socnih detalja , njihova podrska nije neophodna da bi se nivo teme odrzao , ja ih , vjeruj mi , znam i vise nego dovoljno , kao sto , mislim , primjetis
Sto se Brege tice , ja sam javna licnost i zvijezda estrade , navikao biti u centru paznje , to za mene nije nista novo
Nego , primjetima da dosta paznje pridajes ovoj prici , jel' ti se svidja

Sto se tice socnih detalja , njihova podrska nije neophodna da bi se nivo teme odrzao , ja ih , vjeruj mi , znam i vise nego dovoljno , kao sto , mislim , primjetis
Sto se Brege tice , ja sam javna licnost i zvijezda estrade , navikao biti u centru paznje , to za mene nije nista novo
Nego , primjetima da dosta paznje pridajes ovoj prici , jel' ti se svidja
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Brega wrote:Jel' tebi ikada bilo dosadno ili se uvjek nekako zabavis citajuci necije price![]()
Preformuliracu, ona obozava zabijati njonju u tudje price. A ti si joj posluzio kao idealan ogledni primjerak. Neka te Brega, bar je nas popustila na neko vrijeme
Mozes i slagat', nebitno je
- Lace
ma pridajem joj paznju jer pokusavam da te smjestim u pricu...jer sam 3 dana kontala svrhu one druge teme i dok nisi naveo da je sve pocelo ovdje nije mi bilo jasno o cemu "zboris"...sada mi je jasnije al mi je tvoja uloga nejasna
a sto se tice onoga sto se desilo...pa desilo se i desava se vecini ovdje prisutnih...neki od nas pisu o tome, neki ne...ali se nikada nije desilo da treca strana o tome razglaba (par mjeseci kasnije)...ili jeste ali ne upratih

a sto se tice onoga sto se desilo...pa desilo se i desava se vecini ovdje prisutnih...neki od nas pisu o tome, neki ne...ali se nikada nije desilo da treca strana o tome razglaba (par mjeseci kasnije)...ili jeste ali ne upratih
-
Brega
Lace wrote:ma pridajem joj paznju jer pokusavam da te smjestim u pricu...jer sam 3 dana kontala svrhu one druge teme i dok nisi naveo da je sve pocelo ovdje nije mi bilo jasno o cemu "zboris"...sada mi je jasnije al mi je tvoja uloga nejasna
Ona gore tema govori o Monsignoru Zivchi III - Renesansnom , Paceniku i svrha joj je da se utvrdi jel' on pos'o ili dos'o
- Lace
al nema ga ovdje...odavno (ili sam i to fulila)Brega wrote:Lace wrote:ma pridajem joj paznju jer pokusavam da te smjestim u pricu...jer sam 3 dana kontala svrhu one druge teme i dok nisi naveo da je sve pocelo ovdje nije mi bilo jasno o cemu "zboris"...sada mi je jasnije al mi je tvoja uloga nejasna
Ona gore tema govori o Monsignoru Zivchi III - Renesansnom , Paceniku i svrha joj je da se utvrdi jel' on pos'o ili dos'o![]()
i sta ti mislis?
jel pos'o il dos'o?
- Lace
e da...ja volim mistiku
ali samo kada su u pitanju paranormalne pojave, NLO-i, neobicne gradjevine (piramide), misterioyni nestanci citavih naroda, zivotinje (Loch Ness), predmeti (staklena lobanja), paralelni svjetovi....ima odlicnih knjiga na tu temu
de malo dodaj mistike u pricu...gubim interes

ali samo kada su u pitanju paranormalne pojave, NLO-i, neobicne gradjevine (piramide), misterioyni nestanci citavih naroda, zivotinje (Loch Ness), predmeti (staklena lobanja), paralelni svjetovi....ima odlicnih knjiga na tu temu
de malo dodaj mistike u pricu...gubim interes