SiCG - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Sta mislite kako ce se utakmica zavrsiti?

Pobjeda BiH
46
39%
Nerjeseno
10
9%
Pobjeda SiCG
35
30%
Prekid utakmice zbog frke na stadionu i terenu
13
11%
Nemam pojma kako ce se utakmica zavrsiti
13
11%

Total votes: 117

stelium

Post by stelium »

manijak1 wrote:Jedan naš navijač je ostao bez prsta ........jedan možda će ostati bez oka ja nemam više informacija ......jebem im sve redom ........i kako onda da budeš fin kad dođu oni ovdje iz Lukavice iz Modriče iz pizde materine .........četničke.
1.Tri moja bliska jarana su medju nasima,mobilne nemaju sa sobom.(BHF,Legion)
2.Oni(trofazni turci) su cuvani kao pande na jugu Koseva,nije im dlaka s glave falila,momacki su otpjevali mars na drinu i ostale popjevke a na nase su bacane bombe,halooo bombe!!!
3.zamjerim Brabarezu sto nije lijepo uzeo loptu i pozvao igrace da napuste teren i time uputio na ono sto se desava na tribinama jer su njihovi kamermani to pokusali zataskati.Svakako smo ispusili tako da je moglo biti i registrovano 3:0 i vozdra a bar bi se vidjelo koja stoka organizuje sve.
4.sve upucuje na drugo poluvrijeme u svakom smislu.
List

Post by List »

manijak1 wrote:Jedan naš navijač je ostao bez prsta ........jedan možda će ostati bez oka ja nemam više informacija ......jebem im sve redom ........i kako onda da budeš fin kad dođu oni ovdje iz Lukavice iz Modriče iz pizde materine .........četničke.
Jebi ga. Šta si očekivao?

Na takva gostovanja se ne ide ako ti srce kuca za Bosnu i Hercegovinu.

Ja nikad ne bih išao u BG na tekmu. Ne volim otići tamo ni turistički.

Ne mrzim nikoga. Al' jebi ga, ono što se desilo zauvijek je promijenilo neke stvari. Nikad se tamo ne bih osjećao ugodno. Ako me tamo hercika ne bi spucala nigdje ne bi.

Ja kao Bošnjak i Bosanac....kao čovjek kojeg tamo mrze više od svega....nemam šta da tražim tamo.

Zar je fudbal toliko važan da idemo na tekmu na kojoj.....ako te ne strefi srčani, moždani ili nešto treće....strefit će te kamen u glavušu....ili ćeš gledat kako je strefilo nekog......

Ali valjda ljudi ne počnu izbjegavati kataklizmične situacije dok im se ne počnu dešavati loše stvari. Tek tada postaju piČke što bi se reklo.....tek tada postaju svjesni da se i njima može desiti nešto loše.....da nisu od čelika.
Sinalco

#203 Re: VELIKA SRBIJA - bosanska arabija

Post by Sinalco »

rei wrote:haha njihov stadion, njihov sudija grk, njihove bombe ...
Bombe?!
Kakve bombe? :? :?
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

Bombe?!
Kakve bombe?
pa zar nisi gledo utakmicu, ono sto se culo, ko top
dariosa

Post by dariosa »

ima li iko kontakta sa nasim u beogradu? kazu navodno da jedan ima frakturu lobanje a da su dvojici amputirali prste. uz to ima jos i dvadesetak razbijenih glava.
Bumerang

Post by Bumerang »

umro je mostar wrote:Momci svaka cast. Mi smo uz vas i vjerujemo u vasu generaciju. Hvala vam za sve trenutke radosti. Nemojte biti tuzni jer mi smo ponosni na vas i na vas tim. Casno je biti stanovnik zemlje za koju vi nastupate.
Pridruzujem se cestitkama nasim Bosanskohercegovackim fudbalskim herojima. Volimo vas i tako ce uvjek biti :) :dance: :bih:

Ti si nebo sto se plavi
Ti si sunce sto se sjaji
Plavo zuti, Zuto plavi
Nek se pjeva, nek se slavi

Sve od Une
Pa do Drine
Ova pjesma nek se vineeeeeee
Preko polja, preko gora
Sve od Save pa do mora

Hajmo Bosnoooo, hajmooooooo Hercegovino
Nikad sama nisi ti, uvijek s` tobom tu smo mi
Tvoje kceri i sinovi
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

sa fanaticos foruma
Prema nezvanicnim informacijana,a koje je objavio BHT1,u napadima na nase navijace povredjeno je trideset nasih momaka.Od tog broja deset ih je zavrsilo u bolnici,od kojih jedan u tezem stanju.
Jos jednom da ponovim da se radi o nezvanicnim vjestima!
Povrede su nastale od bacenih kamenica i flasa,kao i od stolica sa tribina stadiona.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

"Mi" smo izbili oko jednom, dakle nema frke Dario
txmx

Post by txmx »

stice njih ako Bog da prorocanstvo brace tarabic:
Skromni i povučeni, štoviše nepismeni, braća Mitar i Miloš najpoznatiji su srpski proroci 19. stoljeća. Po njihovu mjestu rođenja, selu Kreman na Zlatiboru, njihova su proročanstva kasnije postala poznata kao Kremansko proročanstvo, a među najpoznatijim je ono koje proriče da će nakon rata u Bosni Srba ostati toliko da će svi stati pod jednu šljivu
komentar

Post by komentar »

Je li to bio transparent: Noz, zica...??
Pa to..
Nemam rijeci!
txmx

Post by txmx »

komentar wrote:Je li to bio transparent: Noz, zica...??
Pa to..
Nemam rijeci!
jeste, ja sam vidio
komentar

Post by komentar »

Ako je istina a javili su na TV onda su to garant namjerno uradili jer su se transparenti mogli pregledati na ulasku u stadion!!!!
helo

Post by helo »

Voli Bosnu sada još više, nema veze neka nismo pobjedili biče pobjeda biče svjetski prvenstava još nego ljudi mi smo svjet za njih izmislili. Ono nema nigdje oči izbijati i ubjati ljude koji su došli da navijaju za svoj tim. Dolazili su na Koševo ni dlaka im nije falila nijeli valjda zato što je ovdje poslje svi ti godina opet normalan narod ovdje.
elviss83

Post by elviss83 »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
IZGUBILI SMO ALI NISMO PORAZENI
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Sinalco

Post by Sinalco »

El-bosniaco wrote:
Bombe?!
Kakve bombe?
Ti nikad nisi cuo za petarde? One jace puknu isto ko i kasikare. Mislim na jacinu zvuka.
Bas trazim o toj bombi po svim medijima i nigdje ni rijeci o tome.
helo

Post by helo »

Nijemi još jasno što se tiče te utakmice one eksplozivne naprave ili šta su več su pukle dvadeset puta a da nije njihova televizija ni jednom pokazala šta se zapravo dešava. Mogli su ljudi svi i da izginu nebi bilo pažnje što se tiče toga. Nema veze doče oni nekada na Koševo da navijaju :-D :-D tada čemo mi se smijati!
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Sinalco wrote:
El-bosniaco wrote:
Bombe?!
Kakve bombe?
Ti nikad nisi cuo za petarde? One jace puknu isto ko i kasikare. Mislim na jacinu zvuka.
Bas trazim o toj bombi po svim medijima i nigdje ni rijeci o tome.
Mislis na spravicu zvanu "topovski udar" ?
komentar

Post by komentar »

Dejcici ili Ostojici?
Usput svaka cast nasim momcima koji su otisli u Beograd i koji sad cekaju da se vrate otamo.
Svaka cast ljudi!!
Santos

Post by Santos »

Baka kriv za poraz.Taktika i igranje Jakirevica i Bolica i nemjenjanje Musica puno puno ranije.Ostalo cestitke na igri i zalaganju a srbi su pokazali ko su i sta su.Bjednici.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Ama Jakirevic i njegovo izvodenje slobodnog udarca, plus Bartolovic i njegova slaba igra po desnom boku, vidjelo se je da su Srbi skontali iz utakmice sa San Marinom, da ako nas zaustave po desnom boku, mi gol tesko da mozemo dati.
dariosa

Post by dariosa »

berberovic i milenkovic najbolji
keran

#222 BK TV

Post by keran »

Evo sad bi na BK TV-u, neki iz Hitne sluzbe:
17 povrijedjenih
6 teze - 11 laksih

Od ovih sest teze - cetiri iz BiH/RS - srba, a ostala dvojica tteze ozlijedjenih amputirani prsti.

Bem im majku vlasku :x
dariosa

Post by dariosa »

ne mogu da shvatim kako mogu prste da ti amputiraju ako te pogodi kamen?
Last edited by dariosa on 12/10/2005 23:33, edited 1 time in total.
helo

Post by helo »

Nema veze opet su pobjedili nacisti vjerski ne govorim na pobjedu fudbala nego na pobjedu njihovu izbijati oči lobiti prste i slično navijačima koji dolaze da bodre svoje. Svoju zemlju, nema veze živi bili pa vidjeli doče oni nama nemogu oni bez.
keran

Post by keran »

dariosa wrote:od cega ti mogu prste amputirati?
Kaze od stolica, ograde ili onih topovskih
Locked