mrzite republiku srpsku, a dajete ime aerodromu po covjeku koji ima veliku zaslugu za njeno postojanje, ne kontam svega mi
SARAJEVSKI AERODROM DOBIJA IME PO ALIJI IZETBEGOVIĆU
-
meatoverhere
Jadna je zemlja u kojoj Svrakiceve izjave i nebuloze znace bilo sta. Svrakic-poznatiji kao "hajvan"flora.sa wrote:Švrakić zatražio da se Titova zove po Izetbegoviću
“Tito je bio maršal Jugoslovenske narodne armije koja je izvršila agresiju na BiH”, rekao je Švrakić. (J. F.)
super, i Titova ulica????![]()
a da i ime grada preimenujemo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ipak je nastalo kad smo bili pod turskom okupacijom????
Švrakiću, Švrakiću, prvo skoči pa reci hop!!!!!![]()
![]()
![]()
-
sierra1712
ja sam mislio da je vrijem kulta licnosti proslo.....al sam se izgleda zajebo.....nemoze se poredit JFK i Rrahmetli Alija....ni u snu.....ali eto ako misle da ce time vise aviona slijetat na njega neka ga zozvu i Heile Selasije 
-
1234/5
Karadzic je napravio RS na nejackoj krvi i jadu, i to uz pomoc Titove bratske JNA, a Alija je kriv sto je BiH danas uopste na svjetskim kartama!!!Zadig wrote:ne znam sta da vam vise kazem....
mrzite republiku srpsku, a dajete ime aerodromu po covjeku koji ima veliku zaslugu za njeno postojanje, ne kontam svega mi
Last edited by 1234/5 on 07/10/2005 14:46, edited 1 time in total.
-
meatoverhere
Tako jarane, snagom argumenta si ga potukao.1234/5 wrote:CRKNI GLUPANEZadig wrote:ne znam sta da vam vise kazem....
![]()
-
_BaykoNoor_
Trebaju slova na aerodromu biti visoka 10 metara. Da se bolje vidi iz Lukavice
Paravac izjavio da je iritirajuce za njegov narod odluka kantonalne skupstine. Cuuuuj to?
Nekim drugim narodima nisu iritirajuca imena Draze Mihajlovica& slicnih mamlaza...
Nego gospodo sa SC. Mahsuz selam od mene i bujrum na aerodrom.
Crkni stoko anamoona

Paravac izjavio da je iritirajuce za njegov narod odluka kantonalne skupstine. Cuuuuj to?
Crkni stoko anamoona
-
1234/5
POTPISUJEM_BaykoNoor_ wrote:Trebaju slova na aerodromu biti visoka 10 metara. Da se bolje vidi iz Lukavice![]()
![]()
Paravac izjavio da je iritirajuce za njegov narod odluka kantonalne skupstine. Cuuuuj to?![]()
![]()
Nekim drugim narodima nisu iritirajuca imena Draze Mihajlovica& slicnih mamlaza...
Crkni stoko anamoona![]()
![]()
Izgleda da se ovi nasi forumasi vise brinu sta srbi kazu, nego sta mi hocemo i trebamo. J.b.i vas cetnici a i oni vas!!!
- flora.sa
1234/5 wrote:POTPISUJEM_BaykoNoor_ wrote:Trebaju slova na aerodromu biti visoka 10 metara. Da se bolje vidi iz Lukavice![]()
![]()
Paravac izjavio da je iritirajuce za njegov narod odluka kantonalne skupstine. Cuuuuj to?![]()
![]()
Crkni stoko anamoona![]()
![]()
Izgleda da se ovi nasi forumasi vise brinu sta srbi kazu, nego sta mi hocemo i trebamo. J.b.i vas cetnici a i oni vas!!!
ko mi????
-
1234/5
MI KOI NISMO CETNICI NI USTASE I KOI VOLIMO I CIJENIMO BOSNU I HERCEGOVINU, I KOI CIJENIMO CINJENICU DA JE ALIJA BIO PRVI PREDSJEDNIK JEDINE NAM BIH, I DA JE STAO U ODBRANU BIH KADA SU MNOGI (KOMUNISTI) BJEZALI OD ONOGA STO JE SAM NJIHOV SISTEM I NAPRAVIO(IZMISLIO)-LAZNO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----EVO TI TVOG BRATSTVA I JEDINSTVA-----
Evo protiv kakve bagre smo morali da se borimo, a danas vam nevalja onaj ko je bio na celu te borbe protiv ovih lojonja!!!

----EVO TI TVOG BRATSTVA I JEDINSTVA-----
Evo protiv kakve bagre smo morali da se borimo, a danas vam nevalja onaj ko je bio na celu te borbe protiv ovih lojonja!!!
Last edited by 1234/5 on 07/10/2005 14:59, edited 1 time in total.
- flora.sa
aha, hvala što si me prosvijetlio....bih-patrioto1234/5 wrote:MI KOI NISMO CETNICI NI USTASE I KOI VOLIMO I CIJENIMO BOSNU I HERCEGOVINU, I KOI CIJENIMO CINJENICU DA JE ALIJA BIO PRVI PREDSJEDNIK JEDINE NAM BIH, I DA JE STAO U ODBRANU BIH KADA SU MNOGI (KOMUNISTI) BJEZALI OD ONOGA STO JE SAM NJIHOV SISTEM I NAPRAVIO(IZMISLIO)-LAZNO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a zašto baš Aerodromu???
- danas
sve si rekao kolega... nema se sta dodati...Zadig wrote:ne znam sta da vam vise kazem....
sto se niko ne zajebe pa nazove aerodrom po svim onim ljudima sto su poginuli pretrcavajuci preko piste, ili po dr. turajlicu (kako je pitt predlozio jednom) koji je poginuo na aerodromu. ali necemo to docekati.
inace se slazem sa mostarcevim prijedlogom -- neka se sve sto je SDA izgradila poslije rata (a da nije potpomognuto medjunarodnom zajednicom u okviru programa rekonstrukcije) nazove po aliji. posteno. ali nemojte otimati ono sto je ostalo od komunista i kititi se tudjim perjem. pretjeraste, majka mu stara...
kad SDA izgradi gradu i narodu aerodrom (ili bilo sta, makar i kilometar ceste) neka ga slobodno nazove po aliji. ja cu prva biti za. evo ima onaj aerodrom u visokom -- pa napravio ga je alijin ahbab -- sta fali da se taj aerodrom zove po aliji? neka sarajevskog.
Last edited by danas on 07/10/2005 15:05, edited 1 time in total.
-
1234/5
PA AERODROM I TRG SPRAM VELICINE COVJEKA I NJEGOVIH DJELA.
Mada ja smatram da svi borci ABIH trebaju imati ulicu, ali to je nemoguce, pa u tom slucaju moze Alija za sve njih, jer je bio vrhovni komandant!!
A ZASTO NE AERODROM?????????
Jeli mozda sto se to nesvidja cetama?!?
Mada ja smatram da svi borci ABIH trebaju imati ulicu, ali to je nemoguce, pa u tom slucaju moze Alija za sve njih, jer je bio vrhovni komandant!!
- flora.sa
danas, SVAKA TI ČAST NA POSTU!!!!!danas wrote:sve si rekao kolega... nema se sta dodati...Zadig wrote:ne znam sta da vam vise kazem....
sto se niko ne zajebe na nazove aerodrom po svim onim ljudima sto su poginuli pretrcavajuci preko piste, ili po dr. turajlicu (kako je pitt predlozio jednom) koji je poginuo na aerodromu. ali necemo to docekati.
inace se slazem sa mostarcevim prijedlogom -- neka se sve sto je SDA izgradila poslije rata (a da nije potpomognuto medjunarodnom zajednicom u okviru programa rekonstrukcije) nazove po aliji. posteno. ali nemojte otimati ono sto je ostalo od komunista i kititi se tudjim perjem. pretjeraste, majku mu staru... kad SDA izgradi gradu i narodu aerodrom (ili bilo sta, makar i kilometar ceste) neka ga slobodno nazove po aliji. ja cu prva biti za. evo ima onaj aerodrom u visokom -- pa napravio ga je alijin ahbab -- sta fali da se taj aerodrom zove po aliji? neka sarajevskog.
TO JE TO...NEMA DALJE
- flora.sa
A zašto onda ne i Sarajevo???1234/5 wrote:PA AERODROM I TRG SPRAM VELICINE COVJEKA I NJEGOVIH DJELA.
pa može, što da ne...
neka bude Alijin Grad...
kako samo to nikome nije palo na pamet....
-
meatoverhere
Kako nije? Ja sam predlozio da se Sarajevo "prekrsti" u Alijino, a BiH u Izetbegovina. Onda su me popisali i rekli mi da sam cetnik. Vidim ni ti ne prolazis bolje.flora.sa wrote:A zašto onda ne i Sarajevo???1234/5 wrote:PA AERODROM I TRG SPRAM VELICINE COVJEKA I NJEGOVIH DJELA.
pa može, što da ne...
neka bude Alijin Grad...
kako samo to nikome nije palo na pamet....![]()
-
Toozla
....o kakvoj ti borbi vise seres......koliko ti je bilo godina i gdje si se ti borio....1234/5 wrote:NETREBA SARAJEVO, ALIJA JE BIO SKROMAN COVJEK. A TRG I AERODROM JE ZELJA NARODA SA KOM SE BORIO ZA BIH A PROTIV TAKVIH BAS KAO STO SI TI- PARAVCEVIH ISTOMISLJENIKA!!!!!!
- flora.sa
ne, ja nisam ustaša, nisam četnik, nisam "balija", ja sam samo osoba, običan čovjek koji želi da živi normalno i mirno u ovom gradu i u ovoj državi, a to nećemo moći jer će se strasti uzburkati, i drugi će odmah pomisliti da i oni polažu pravo na promjene imena...tako da postoji mogućnost da aerodrom u Mostaru dobije ime A.BUdaka, a aerodrom u B.Luci D.Mihajlovića...1234/5 wrote:NETREBA SARAJEVO, ALIJA JE BIO SKROMAN COVJEK. A TRG I AERODROM JE ZELJA NARODA SA KOM SE BORIO ZA BIH A PROTIV TAKVIH BAS KAO STO SI TI- PARAVCEVIH ISTOMISLJENIKA!!!!!!
baš me briga kako će se što zvati samo da konačno imam mir oko sebe...
OK???
i baš ne vjerujem da je to želja svih naroda...čak ni onih koji su se borili za ovu zemlju...
-
1234/5
ne, ja nisam ustaša, nisam četnik, nisam "balija", ja sam samo osoba, običan čovjek koji želi da živi normalno i mirno u ovom gradu i u ovoj državi, a to nećemo moći jer će se strasti uzburkati, i drugi će odmah pomisliti da i oni polažu pravo na promjene imena...tako da postoji mogućnost da aerodrom u Mostaru dobije ime A.BUdaka, a aerodrom u B.Luci D.Mihajlovića...flora.sa wrote:1234/5 wrote:NETREBA SARAJEVO, ALIJA JE BIO SKROMAN COVJEK. A TRG I AERODROM JE ZELJA NARODA SA KOM SE BORIO ZA BIH A PROTIV TAKVIH BAS KAO STO SI TI- PARAVCEVIH ISTOMISLJENIKA!!!!!!
OK???
JEBES I BUDAKA I KARADZICA, STA ME BOLI BRIGA ZA NJIH. AKO SU ONI BILI ZLOCINCI, TO NEZNACI DA MI TREBAMO ZABORAVITI ALIJU.
PO TEBI, MI TREBAMO ZABORAVITI ALIJU, JER JE TO PPOZELJNO KOD BUKAVOH I KARADZICEVIH. E SVAKA TI CAST ZA BRIGU O DUSMANIMA!!!
quote]
- flora.sa
evo ti opet...izgleda da nisi dobro pročitao:
ja bih to riješila na način kao što se zovu ulice u Maglaju, ili škole na općini Ilidža, bez nacionalnih predznaka, heroja, lažnih heroja i sl... i mirna Bosna...
ja bih to riješila na način kao što se zovu ulice u Maglaju, ili škole na općini Ilidža, bez nacionalnih predznaka, heroja, lažnih heroja i sl... i mirna Bosna...
- Vodenjak
Ne svidja se ni meni!1234/5 wrote:PA AERODROM I TRG SPRAM VELICINE COVJEKA I NJEGOVIH DJELA.
Hoces li reci da sam cetnik zbog toga sto mi se ne svidja?
- flora.sa
da četnik si...svi koji su protiv toga su četnici....Vodenjak wrote:Ne svidja se ni meni!1234/5 wrote:PA AERODROM I TRG SPRAM VELICINE COVJEKA I NJEGOVIH DJELA.
Hoces li reci da sam cetnik zbog toga sto mi se ne svidja?