Jeste... ali ja nisam autor.. ja ti samo prenosim sta mnogi drugi znaju.stella_k wrote:Ma sve zavisi od strofe...odnosno autoraArminovski wrote:Ne ide ta strofa tebi u glavu... Drzi se ti astrologijestella_k wrote: Moju sklonost....![]()
De objasni mi to "naucno dokazano"...
Astrologija, sihr lazaca i gulikoza???
- Arminovski
- Arminovski
Ej shrafu
de bolan priznaj da ti je sheban merkur pa da idemo kuci svi onda... dosta i ovoga...
- Arminovski
Znas vec kako se ono kaze kod nas... pametniji popusta.stella_k wrote:Arminovski wrote:Ej shrafude bolan priznaj da ti je sheban merkur pa da idemo kuci svi onda... dosta i ovoga...
Jel ovo nekom dosadilo..??
- stella_k
Pa ako ti tako kazes....Arminovski wrote:Znas vec kako se ono kaze kod nas... pametniji popusta.stella_k wrote:Arminovski wrote:Ej shrafude bolan priznaj da ti je sheban merkur pa da idemo kuci svi onda... dosta i ovoga...

- Arminovski
stella_k wrote:Pa ako ti tako kazes....Arminovski wrote:Znas vec kako se ono kaze kod nas... pametniji popusta.stella_k wrote:
Salu na stranu... sigurno necemo ubijediti jedno drugo u to sto mislimo. Ti imas svoj stav i ja ga ne mogu pobiti jer kao sto sam rekao mi ne pricamo isti jezik. Moja polazna tacka nije ista kao tvoja.. ti stvari gledas iz jednog ugla a ja iz drugog. U mome svijetu ti nemas dovoljno argumenata da me ubijedis da ja nisam u pravu a ja ne znam astrologiju dovoljno dobro da bi "govorio tvoj jezik" i time te ubijedio iako sam se trudio. Ovako uzalud gubimo vrijeme oboje.
- stella_k
Ma kakvi, ne gubimo vrijeme, samo diskutujemo...meni je ok.
Mada je istina da nas ova diskusija nece bas daleko odvesti.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/buba.gif[/img]
Mada je istina da nas ova diskusija nece bas daleko odvesti.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/buba.gif[/img]
- Arminovski
que?Sarafcina wrote:forumanje
kad neki ...edited... ne smije da ukljuci chat
-
Sarafcina
Arminovski 
ovo je dijalog
ja i stella
...
pa ja za sve ovo kazem da je bezze forumanje jer ..edited
... admin nije ukljucio chat 

ovo je dijalog
pa ja za sve ovo kazem da je bezze forumanje jer ..edited
stella_k wrote:A ti kazes..???Sarafcina wrote:Stranica konkretnogstranica suplje
![]()
neko kaze zivot
drugi kazu brak
a sve je samo ....