Stil oblacenja...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Bumbar

Post by Bumbar »

Lace wrote:ma i taman saten je uzas za nekog ko ima imalo naslaga :-?
Ljepi se taman tamo gdje ne treba...najgore je bilo kas su satenske hlace bile moderne...jojjjj majko... :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:
Ljepi se taman tamo gdje ne treba...najgore je bilo kas su satenske hlace bile moderne...jojjjj majko... :shock:
ma nemam pojma ja saten ne volim, ni posteljinu, ni pidjame, ni odjecu od njega...nisam ga nosila ni kad sam bial kost i koza, ne pada mi na pamet da sad pocnem :D
PR80.

Post by PR80. »

Bumbar wrote:
Ko da vidim opet ce se satenske hlace vratiti u modu. Ne znam da li se sjecate trenda 97.-e? :shock: Uzas!
Idem ja ovih dana da sebi nadjem zimskih suknjica i djemperica, ljetnu odjecu mogu komotno spakovati (pa nisam je ove godine gotovo ni koristila :sad: ).
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
bonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jesi i ti plavusa ko i ja :lol: govorim ti MAT MAT MAT MATTTTTTTTTTTT materijal :D nego je kroj dobar, pravo seksi za "isturenije" cure :lol: :D ovaj kroj bi izgleda kriminalno na nekoj curi koja nema cime popuniti gornji dio :D
ma nisam bila sigurna na sta mislis...vidjela sam ja to mat ali se zadrzah samo na onom svijetao i sjajan :D

a ja razmisljam o kuri mrsanja, razlaganja masnoca...4-6 kg...gledam nake cajeve :D ...jes da ce mi onda ofaliti gornji dio :-? al nema veze...i prije sam zivjela sa 171cm visine i 51 kg (mislili su da sam bolesna :D)...sada necu na 51 al bih rado na 58-59 :D sa trenutnih 64 :-? :D e onda mozda priustim ponovo se uvucem u svoje kombinezon-hlace bez ledja...koje su crne i blago "satenaste" (nije saten al nije skroz mat) :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Lace wrote:[
a ja razmisljam o kuri mrsanja, razlaganja masnoca...4-6 kg...gledam nake cajeve :D ...jes da ce mi onda ofaliti gornji dio :-? al nema veze...i prije sam zivjela sa 171cm visine i 51 kg (mislili su da sam bolesna :D)...sada necu na 51 al bih rado na 58-59 :D sa trenutnih 64 :-? :D e onda mozda priustim ponovo se uvucem u svoje kombinezon-hlace bez ledja...koje su crne i blago "satenaste" :D

Uuuuuuuuuu...ne moras ni sliku pokazati to je haos. Jos na visoke pete. Jesi li otvorene skroz na ledjima ili samo do pola? Ja bih nesto takvo :D

Hm...koliko kilograma hoces da skines i gdje?
Lace

Post by Lace »

pa da skinem jedno 4-6 kg a naslage sa bedara i struka :D

a ne sjecam se koliko su otvorena ledja...cini mi se malo vise od pola...hlace su trapezaste...i naravno nosila sam ih samo na visoke pete :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Lace wrote:pa da skinem jedno 4-6 kg a naslage sa bedara i struka :D

a ne sjecam se koliko su otvorena ledja...cini mi se malo vise od pola...hlace su trapezaste...i naravno nosila sam ih samo na visoke pete :D
Joj to je super...klasicno elegantno i suptilno sexy :) :-) ...

uz nisku pundju i nausnice.

hm...sto se tice cajeva i tableta...neki kazu da djeluje ali cisto sumnjam. Npr. uz one chang slang (ili kako vec) moras popiti i do 8 casa vode dnevno. To ti taman ubije glad i napuni stomak pa i ne mozes toliko jesti. Tako da je to to. A u svakom slucaju jebu metabolizam, od tih tableta jedino jabukovo sirce kapsule. (sad cemo morati posebnu temu otvoriti haha)...

Jesi li ikada bila na dijeti?
Lace

Post by Lace »

i svidja mi se ova haljina

Image

:D
Bumbar

Post by Bumbar »

Uh nije losa :)
anais_nin

Post by anais_nin »

ako vec zelis sa specificnih dijelova tijela da skines kilazu, nista kure bejbe nego pravac teretana....+ recimo bazen...prevrni ishranu u korist voca i povrca, ne samo zbog gubitka kilaze nego zato sto kad se mrsa pocne se gubiti sjaj koze i kose, tako da su vitamini haos...ubacis jos dnevno konzumiranje centruma i do nove godine ces biti ko nova :D

ja fakat ne vjerujem u magicne preparate, cajeve, dijete, pilule...ja sam veci dio odraslog zivota imala 53-55kg na 173cm, i onda zbog hormonalnog poremecaja nakvasala...bacila sam u smece dodatke koje su mi doktori prepisali, nakve bolnicke dijete i fino se skoncentrisala na zdraviji zivot (*ebi ga osim cigara sta da radim) i redovne odlaske na bazen...tu ti lezi sva magija :D

a sto se odjece tice...sve ovo sto vidimo na netu, u novinama, ako je okvirno u skladu sa necijom gradjom moze se jos dodatno modifikovat da izgleda savrseno...meni je sreca sto mi je dobar drug modni dizajner pa se njemu slepam :lol:

recimo

Image

ova ljubicasta kombinacija ne mora biti samo za mrsave cure...neki malo vise matirani i malo vise jednobojni materijal, sa ovim izrezom i npr na lanene pantale bi super izgledao i na punijoj curi :D
Lace

Post by Lace »

Bumbar wrote:

Joj to je super...klasicno elegantno i suptilno sexy :) :-) ...

uz nisku pundju i nausnice.

hm...sto se tice cajeva i tableta...neki kazu da djeluje ali cisto sumnjam. Npr. uz one chang slang (ili kako vec) moras popiti i do 8 casa vode dnevno. To ti taman ubije glad i napuni stomak pa i ne mozes toliko jesti. Tako da je to to. A u svakom slucaju jebu metabolizam, od tih tableta jedino jabukovo sirce kapsule. (sad cemo morati posebnu temu otvoriti haha)...

Jesi li ikada bila na dijeti?
nisam nikad bila na djeti...a fol je sto ja uopste ne jedem puno...evo 11 sati ja nisam doruckovala...mozda za sat tek da pojedem neko malo pecivo...i rucam nakon posla oko 5-6 sati...i osim ako me ne napadne teska glad ne jedem nista do sutra u ova doba...fol je sto je meni cirkulacija slaba, metabolizam se usporio i zaljepile su mi se naslage...nisam ja debela samo imam te male viske koji me nerviraju ...doslo s godinama :sad:
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:[
ako vec zelis sa specificnih dijelova tijela da skines kilazu, nista kure bejbe nego pravac teretana....+ recimo bazen...prevrni ishranu u korist voca i povrca, ne samo zbog gubitka kilaze nego zato sto kad se mrsa pocne se gubiti sjaj koze i kose, tako da su vitamini haos...ubacis jos dnevno konzumiranje centruma i do nove godine ces biti ko nova :D

ja fakat ne vjerujem u magicne preparate, cajeve, dijete, pilule...ja sam veci dio odraslog zivota imala 53-55kg na 173cm, i onda zbog hormonalnog poremecaja nakvasala...bacila sam u smece dodatke koje su mi doktori prepisali, nakve bolnicke dijete i fino se skoncentrisala na zdraviji zivot (*ebi ga osim cigara sta da radim) i redovne odlaske na bazen...tu ti lezi sva magija :D

a sto se odjece tice...sve ovo sto vidimo na netu, u novinama, ako je okvirno u skladu sa necijom gradjom moze se jos dodatno modifikovat da izgleda savrseno...meni je sreca sto mi je dobar drug modni dizajner pa se njemu slepam :lol:

recimo

Image

ova ljubicasta kombinacija ne mora biti samo za mrsave cure...neki malo vise matirani i malo vise jednobojni materijal, sa ovim izrezom i npr na lanene pantale bi super izgledao i na punijoj curi :D

Dijete su uzas...ja sam npr. morala na dijetu. jer imam emocionalnu vezu sa hranom :roll: . I nista mi drugo nije pomoglo osim dijete. ali je j..... tesko drzati. ja nisam ni sada super sa linijom ali da se kucne od drvo :D

Lace je super. nema puno skinuti.
Za stomak i noge ti je tae bo odlican (ako vec bazen nije opcija) :D ili tako nesto.

No no su vodoravne pruge...probaj izbaciti da se sjeces bojama...npr svijetle hlace i tamni top. Izrezi sa strane na tunikama su odlicni jer se ne lijepe. Hlace negdje na zlatnoj sredini, uz i nemoj one sa dzepovima na kukovima, lose sjedaju. :-)
edu

Post by edu »

Image

odlicno...

Image

cipele promijeniti..alo moze proci...

Image
odlicno..samo drugu obucu...

[/img]
Bumbar

Post by Bumbar »

nisam nikad bila na djeti...a fol je sto ja uopste ne jedem puno...evo 11 sati ja nisam doruckovala...mozda za sat tek da pojedem neko malo pecivo...i rucam nakon posla oko 5-6 sati...i osim ako me ne napadne teska glad ne jedem nista do sutra u ova doba...fol je sto je meni cirkulacija slaba, metabolizam se usporio i zaljepile su mi se naslage...nisam ja debela samo imam te male viske koji me nerviraju ...doslo s godinama :sad:

znam...najgore je sa struka to skinuti (mamu im i naslagama :lol: ).
Tae bo bi ti dobar bio :) ...
Lace

Post by Lace »

i redovne odlaske na bazen...tu ti lezi sva magija
koji bazen :D i to jos redovno :D

ma planiram ja i teretanu od seprtembra..pa ne mislim valjda zadrzati rastegnutu kozu nakon sto se masnoce istope :D
Lace

Post by Lace »

Bumbar wrote:

znam...najgore je sa struka to skinuti (mamu im i naslagama :lol: ).
Tae bo bi ti dobar bio :) ...
gdje u sarajevu to ima? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote:
i redovne odlaske na bazen...tu ti lezi sva magija
koji bazen :D i to jos redovno :D

ma planiram ja i teretanu od seprtembra..pa ne mislim valjda zadrzati rastegnutu kozu nakon sto se masnoce istope :D
Dove firming gel ZAKON :D nego otvorih nam posebnu temu da ne brkamo koncepciju ovdje...

Edu voli streberke koliko mogu zakljuciti...meni se na ovoj zadnjih slici svidjaju samo ove 2 krajnje kombinacije u pantalama, prve tri su mi preteske i pretamne, mada su joj cvike dobre...ja bih ubacila neke kosulje veselije boje, ili neki pastelni sal i otkacene hulahopke...cipe definitivno bezze :D

ova haljina mi je malo presvijetla ali mi se pravo svidja donji dio, volim asimetricne stvari:

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote: koji bazen :D i to jos redovno :D
koliko znam ima zatvorenih bazena u sarajevu?! zar ne? :D

a tae bo najbolje videokasete uzeti pa kuci mlatarat, nije tesko, ako imas adekvatnog prostora :D
Lace

Post by Lace »

No no su vodoravne pruge...probaj izbaciti da se sjeces bojama...npr svijetle hlace i tamni top. Izrezi sa strane na tunikama su odlicni jer se ne lijepe. Hlace negdje na zlatnoj sredini, uz i nemoj one sa dzepovima na kukovima, lose sjedaju.

ma koristim trikove od kad znam za sebe...hlace su mi uglavnom crne skroz :D ...ne nosim pruge al kad ja vidim da su mi se guzovi pojacali i kad znam da se stvori slauf kad sjednem (nemam ga kad stojim :D ) onda moram nesto raditi :D
edu

Post by edu »

Lace wrote:No no su vodoravne pruge...probaj izbaciti da se sjeces bojama...npr svijetle hlace i tamni top. Izrezi sa strane na tunikama su odlicni jer se ne lijepe. Hlace negdje na zlatnoj sredini, uz i nemoj one sa dzepovima na kukovima, lose sjedaju.

ma koristim trikove od kad znam za sebe...hlace su mi uglavnom crne skroz :D ...ne nosim pruge al kad ja vidim da su mi se guzovi pojacali i kad znam da se stvori slauf kad sjednem (nemam ga kad stojim :D ) onda moram nesto raditi :D
tasnu u krilo i rijesen problem.. :D :D :D

herka..edu nije gadljiv.. :D :D :D
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:

a tae bo najbolje videokasete uzeti pa kuci mlatarat, nije tesko, ako imas adekvatnog prostora :D
koji zatvoreni?

saraj -- hm hotelski bazen :-?

aqua - pa tamo ne idem ni kad mi kazu da je super party...a i valja doci do akve dok bih dolsa tamo prosla bi me volja

terme - jedina opcija

jedva cekam da se napravi onaj u novom gradu :-?
Bumbar

Post by Bumbar »

gdje u sarajevu to ima? :D
Imas u Zetri (barem mislim...sigurno znam da ima pilates)...
Imas u Irisu tj. fitness klub Sfera.
Ima u Atlantisu (to je kod Robot komerca u Hrasnom)...zapravo mislim da se to sad u gotovo svim fitnes klubovima moze naci. Samo nadjes onaj koji ti je najblizi.

Joj suti, i ja pocinjem od septembra sa fitnessom...ubice me ispiti i sjedenje.
Bumbar

Post by Bumbar »

Lace wrote:
anais_nin wrote:

koji zatvoreni?

saraj -- hm hotelski bazen :-?

aqua - pa tamo ne idem ni kad mi kazu da je super party...a i valja doci do akve dok bih dolsa tamo prosla bi me volja

terme - jedina opcija

jedva cekam da se napravi onaj u novom gradu :-?
A kaseta bi super bila :D ...ako igdje nadjes (ja nisam vidjela nigdje u saraju) javi gdje si iskopala :D ...ionako vecina tih instruktora u sarajevu je tako naucila.
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote: Imas u Zetri (barem mislim...sigurno znam da ima pilates)...
Lace, e pilates ti je ZAKON....

edu, nisam ni ja gadljiva pa?? :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Odlican za istezanje misica...ako ides do susjeda kroata odnosno imas nekoga da ide tamo u zagrebu se mogu naci kasete za pilates. :D
Post Reply