Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dalmatinka
Ljudi moji kad vi spavate? Meni je ova utakmica pokvarila rani odlazak u krevet jer je moj maloljetni sin otišao na utakmicu i ne mogu zaspati dok ne dođe. Inače vidim puno piskaranja u noćnim satima, pa kako funkcionirate?
-
Bosanac_HR
breka wrote:neka bolje ovo sa nonama i guzama, jos da hin nam je vidjet kamoli opipat

-
Uh
No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti...
Meni su ovakvi tipovi vrlo interesantni............Fanatici i hajvani gledano sa tvojim ocima?........Znaci ako se jedan ne slaze sa svim budalama, onda je on budala, a ne oni?
-
No_Comment
UUUUh ma shta mi naprica...Uh wrote:No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti...
Meni su ovakvi tipovi vrlo interesantni............Fanatici i hajvani gledano sa tvojim ocima?........Znaci ako se jedan ne slaze sa svim budalama, onda je on budala, a ne oni?