zoom66 wrote:danke dojchland...:oops::D
Čestitam pobjednicima a ovim folirantima,koji su se več vidjeli ko prvaci neka neka su se napušili njemačke kurčine tako im i treba
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zoom66 wrote:danke dojchland...:oops::D
a ukoliko bi hrvati uzeli e.p. srbija bi morala uloziti zalbu protiv agresijeNo_Comment wrote:Shta mislish Kroket Hrvatska-Grcka igraju u finalu...a u pocasnoj lozi Stipe Mesic...a onda,, lijepa nasha,, se razlijeze dvoranom...bil ti teshko bilo...![]()
![]()
Ma optuzili bi oni i Francusku obavjeshtajnu sluzbu...Murat Sabanovic wrote:a ukoliko bi hrvati uzeli e.p. srbija bi morala uloziti zalbu protiv agresijeNo_Comment wrote:Shta mislish Kroket Hrvatska-Grcka igraju u finalu...a u pocasnoj lozi Stipe Mesic...a onda,, lijepa nasha,, se razlijeze dvoranom...bil ti teshko bilo...![]()
![]()
a ratni zlocinci bi igraci bili![]()
![]()
Grčka neće doći u finale raspoloženi trikolori im neće dozvoliti. Što se Kroata tiče možda ipak bude komšijski derbi.Murat Sabanovic wrote:a ukoliko bi hrvati uzeli e.p. srbija bi morala uloziti zalbu protiv agresijeNo_Comment wrote:Shta mislish Kroket Hrvatska-Grcka igraju u finalu...a u pocasnoj lozi Stipe Mesic...a onda,, lijepa nasha,, se razlijeze dvoranom...bil ti teshko bilo...![]()
![]()
a ratni zlocinci bi igraci bili![]()
![]()
Koji gubitak? Gubitak je kad nešto ili nekoga izgubiš, a čisti obraz nije izgubljen, bar kod hrvatske reprezentacije.Davy Crockett wrote:@ navijačima hrvatske repke
I wanna express my deep condolences for your lost.
Edin H. wrote:Davy drzi se bosanskog/srpskog/hrvarskog kojim li jezikomvec govoris
correction
- deepest condolences for your loss
Upravo takodalmatinka wrote:Koji gubitak? Gubitak je kad nešto ili nekoga izgubiš, a čisti obraz nije izgubljen, bar kod hrvatske reprezentacije.Davy Crockett wrote:@ navijačima hrvatske repke
I wanna express my deep condolences for your lost.
hananah wrote:Upravo takodalmatinka wrote:Koji gubitak? Gubitak je kad nešto ili nekoga izgubiš, a čisti obraz nije izgubljen, bar kod hrvatske reprezentacije.dok su srbi "uspjesno" veceras navijali za one koji ih porazise, koji poltroni i ulizice, fuj
![]()
![]()
Sve u svemu Hrvatska se bori za 5. ili 6. mjesto a srpcica ni na mapi
A toliko su napuhani srpcici biliha, ma zao mi da Bosna pretrpi onolike poraze, zao mi veceras sta sudije i publika uradise Hrvatskoj, ali...nije mi zao serema ni sekunde sto su ostali tamo gdje im i jeste mjesto - nigdje
Davy Crockett wrote:hananah wrote:Upravo takodalmatinka wrote: Koji gubitak? Gubitak je kad nešto ili nekoga izgubiš, a čisti obraz nije izgubljen, bar kod hrvatske reprezentacije.dok su srbi "uspjesno" veceras navijali za one koji ih porazise, koji poltroni i ulizice, fuj
![]()
![]()
A toliko su napuhani srpcici biliha, ma zao mi da Bosna pretrpi onolike poraze, zao mi veceras sta sudije i publika uradise Hrvatskoj, ali...nije mi zao serema ni sekunde sto su ostali tamo gdje im i jeste mjesto - nigdje
Da su Hrvati izgubili od Španaca i da je prvenstvo u Hrvatskoj i da igra SCG umjesto Hrvatske Hrvati nebi ni u snu navijali za Srbe a uz to došlo bi do incidenata kao i svaki put.
p.s. ne znam baš hannanah ko je ulizica.
sudnjidan wrote:Davy Crockett wrote:hananah wrote: Upravo takodok su srbi "uspjesno" veceras navijali za one koji ih porazise, koji poltroni i ulizice, fuj
![]()
![]()
Da su Hrvati izgubili od Španaca i da je prvenstvo u Hrvatskoj i da igra SCG umjesto Hrvatske Hrvati nebi ni u snu navijali za Srbe a uz to došlo bi do incidenata kao i svaki put.
p.s. ne znam baš hannanah ko je ulizica.