Iranski BARBARIZAM u ime religije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mosor1

Post by mosor1 »

teha2 wrote: Posmatrajuci ljude kao zivotinje ljudi kao ti vracaju covjecanstvo u zamisljeno doba u kojem su, po teoriji evolucije, ljudi i nastali - dakle u doba kad su, navodno, bili zivotinje.
To radi i onaj gore sto je postavio sliku homoseksualnih zivotinja. :)
Pozdrav od onoga sto je postavio sliku. Njega zanima, ti koji si toliko savrseniji od zivotinja, kako se osjecas kad se trebas popisat, ili guzicu obrisat?
reaktor

Post by reaktor »

mosor1 wrote:
teha2 wrote: Posmatrajuci ljude kao zivotinje ljudi kao ti vracaju covjecanstvo u zamisljeno doba u kojem su, po teoriji evolucije, ljudi i nastali - dakle u doba kad su, navodno, bili zivotinje.
To radi i onaj gore sto je postavio sliku homoseksualnih zivotinja. :)
Pozdrav od onoga sto je postavio sliku. Njega zanima, ti koji si toliko savrseniji od zivotinja, kako se osjecas kad se trebas popisat, ili guzicu obrisat?
mosore... pa ti dobro znas da razlika medju lujudima i zivotinjama nije ni u chuni ni u guzici... uglavnom se radi o glavi...
zivotinje nisu homoseksualne, zivotinje pokusavaju da zadovolje jak nagon za produzenje vrste... (slicno se dogadja medju zatvorenicima ili u drustvima u kojima je nema sexa prije braka, uglavnom bliski istok... ) ako bolje pogledas sliku vidjeti ces da je inkrimirani jelen mlad, dakle ne moze da se izbori za zenku, pa koristi svaku priliku koja mu se pruza, makar to bio i muzjak... necemo valjda homoseksualnim (mada konstrukcija homo - sex i ima smisla u tom slucaju) nazvati cuku koji pokusava covjeka u nogu odraditi :-)
mosor1

Post by mosor1 »

reaktor wrote: mosore... pa ti dobro znas da razlika medju lujudima i zivotinjama nije ni u chuni ni u guzici... uglavnom se radi o glavi...
zivotinje nisu homoseksualne, zivotinje pokusavaju da zadovolje jak nagon za produzenje vrste... (slicno se dogadja medju zatvorenicima ili u drustvima u kojima je nema sexa prije braka, uglavnom bliski istok... ) ako bolje pogledas sliku vidjeti ces da je inkrimirani jelen mlad, dakle ne moze da se izbori za zenku, pa koristi svaku priliku koja mu se pruza, makar to bio i muzjak... necemo valjda homoseksualnim (mada konstrukcija homo - sex i ima smisla u tom slucaju) nazvati cuku koji pokusava covjeka u nogu odraditi :-)
Bogami, kad je cuna u pitanju, neka druga glava odlucuje... znao sam ja neke sto su ga turali i u usisivac...
reaktor

Post by reaktor »

seka wrote:
mosor1 wrote:
reaktor wrote: mosore... pa ti dobro znas da razlika medju lujudima i zivotinjama nije ni u chuni ni u guzici... uglavnom se radi o glavi...
Bogami, kad je cuna u pitanju, neka druga glava odlucuje... znao sam ja neke sto su ga turali i u usisivac...
:lol: Zadig :lol:

@reaktor medju zivotinjama postoji homoseksualizam
postoji i lavica koja uzima napustenu mladuncad antilope i pazi ih kao svoje... vjerovatno tako postoji i homoseksualizam, ali nisam siguran :)
vonBosnae

Post by vonBosnae »

Tesko je biti objektivan i trezveno razmisljati u ovo vrijeme.
Dobar primjer objektivnosti,visokog morala i etike je hrvatski predsjednik Stipe Mesić koji je povodom 10-godišnjice genocida u Srebrenici rekao:
Inače sam protiv smrtne kazne ali oni koji su učinilo ovo nezasluzuju da zive!
Tako i ja sad kazem:Ova dvojica pedofila i svi drugi pedofili koji zlostavljaju i seksualno se izivljavaju na nemoćnoj djeci nezasluzuju da zive!
A sto se tiče BARBARIZMA,razmislite malo o bazi GWANTANAMO.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

vonBosnae wrote:Tesko je biti objektivan i trezveno razmisljati u ovo vrijeme.
Dobar primjer objektivnosti,visokog morala i etike je hrvatski predsjednik Stipe Mesić koji je povodom 10-godišnjice genocida u Srebrenici rekao:
Inače sam protiv smrtne kazne ali oni koji su učinilo ovo nezasluzuju da zive!
Tako i ja sad kazem:Ova dvojica pedofila i svi drugi pedofili koji zlostavljaju i seksualno se izivljavaju na nemoćnoj djeci nezasluzuju da zive!
A sto se tiče BARBARIZMA,razmislite malo o bazi GWANTANAMO.
Eh pa jarane trebo si sve do sad procitat pa bi vidio da je sve sto si ti napiso da sad aveci napisano..
ja ne kontam rezim koji dozvoljava transeskualne operacije, dozvoljava pa cak i podrzava transvestite, a ko fol zabranjuje homoseksualizam...prodaju se nama da su neka islamska drzava a prostitucije im na svakom cosku, a drzava to naravno i podrzava i naziva ''brakom iz uzitka''...
Protiv sam homkoseksualizam, al opet iranske sejhove ne kontam sto nisu dozvolili homosksualizam...vala kad je bal nek i hala gori!
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote: ja ne kontam rezim koji dozvoljava transeskualne operacije, dozvoljava pa cak i podrzava transvestite, a ko fol zabranjuje homoseksualizam...prodaju se nama da su neka islamska drzava a prostitucije im na svakom cosku, a drzava to naravno i podrzava i naziva ''brakom iz uzitka''...
Protiv sam homkoseksualizam, al opet iranske sejhove ne kontam sto nisu dozvolili homosksualizam...vala kad je bal nek i hala gori!
pa u kur'anu se lijepo kaze da je homoseksualizam zlo i grijeh, a nigdje se ne spominju tranvestiti niti operacije za promjenu spola. pa su stoga ove stvari sasvim dozvoljene od strane iranskih vlasti.

sta ti nije jasno u ovoj logici?
Bosanac sa dna kace

danas wrote:
Bosanac sa dna kace wrote: ja ne kontam rezim koji dozvoljava transeskualne operacije, dozvoljava pa cak i podrzava transvestite, a ko fol zabranjuje homoseksualizam...prodaju se nama da su neka islamska drzava a prostitucije im na svakom cosku, a drzava to naravno i podrzava i naziva ''brakom iz uzitka''...
pa u kur'anu se lijepo kaze da je homoseksualizam zlo i grijeh, a nigdje se ne spominju tranvestiti niti operacije za promjenu spola. pa su stoga ove stvari sasvim dozvoljene od strane iranskih vlasti.

sta ti nije jasno u ovoj logici?
Cuuj , zar ne mijenjaju ono sto je Allah stvorio... a i Poslanik a.s. kaze da je proklet onaj ko mşijenja oblik necega sto je Allah stvorio...
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote: Cuuj , zar ne mijenjaju ono sto je Allah stvorio... a i Poslanik a.s. kaze da je proklet onaj ko mşijenja oblik necega sto je Allah stvorio...
pa to je malo stroga interpretacija; onda ne bi smio ni kucu napraviti jer bi time promijenio oblik drveta koje je allah napravio kad ga sasjeces u dasku za kucu...

a mozda imamima u iranu ne smeta kad se bezboznici tranvestitiraju... dok god nisu muslimani, onda je OK?!? ne znam ni ja...
haris303

Post by haris303 »

U uvodnom postu piše da su pogubljeni zbog "zločina homoseksualnosti" .... prije par dana je bilo na TV-u da su u Iranu dvojica pogubljena zbog pedofilije, izuzetno okrutnog maltretiranja nekog djeteta, nekih pljački itd ..... e ako je to to, dakle zbog pedofilije, onda neka su ih pobili ....
Btw, fakat je red da se pojedini forumaši popuste tumačenja Kur'ana, "gađanja" ajetima i surama itd ...... sa smiješnog prelazi u žalosno....
vonBosnae

Post by vonBosnae »

Ma Bravo harise,
Pa ovdje je očigledno nametnuta tema od forumasa iz manjeg bh entiteta ne da bi razvio diskusiju o homeseksualizmu vec da bi blatio islamske zemlje i u konačnici ISLAM.
Čak je ciljano napravljena zamjena teza,umjesto o pedofilima razvila se diskusija o homicima.
Gospodo draga ako želite pričati o BARBARIZMU,pa možete ali morate znati da BARBARIZAM najvise smrdi iz Washingtona i Tel Aviva mada je konkretno nas dobro zapahnuo smrad Barbarizma iz Beograda.
mirza

Post by mirza »

i nek su ih ubili ja licno mrzim tu pedersku gamad, treba i sve na lomacu
Prenj

Post by Prenj »

mirza wrote:i nek su ih ubili ja licno mrzim tu pedersku gamad, treba i sve na lomacu

Mirza, djeca su u pitanju. Imali su 16 godina kada su ih poslali u zatvor.
Eshek

Post by Eshek »

mirza wrote:i nek su ih ubili ja licno mrzim tu pedersku gamad, treba i sve na lomacu
Onda komotno i svoju mater i oca stavi na tu istu lomaču jer su takvog idiota kao što si ti mogli napraviti samo nogom ----> pakshu, nikako na normalan način.

Naučno je dokazano da najžešći homofobi (@Mirza) ujedno imaju najviše sklonosti homoseksualizmu, samo nemaju dovoljno petlje sebi to priznati :lol:
Bosanac sa dna kace

danas wrote:
Bosanac sa dna kace wrote: Cuuj , zar ne mijenjaju ono sto je Allah stvorio... a i Poslanik a.s. kaze da je proklet onaj ko mşijenja oblik necega sto je Allah stvorio...
pa to je malo stroga interpretacija; onda ne bi smio ni kucu napraviti jer bi time promijenio oblik drveta koje je allah napravio kad ga sasjeces u dasku za kucu...

a mozda imamima u iranu ne smeta kad se bezboznici tranvestitiraju... dok god nisu muslimani, onda je OK?!? ne znam ni ja...
Ali ti transvestiti fakticki opet postaju homoseksualci...i ne rade to nikakavi bezboznici vec obicni Iranci, ne znam da li je tema bila na ovom forumu, ali sam citao o tome na BBC-jevim stranicama....
I zakljucak ti je glup, drvo je Bog stvorio da nam sluzi i da ga koristimo, ali ovdje se radi o ljudskom bicu...
haris303

Post by haris303 »

Pa ne kontam ja šta vi hoćete ako je tačno ono što se prenosilo na našoj televiziji .... dakle, pogubljeni su jer su između ostaloga svojim pedofilskim aktivnostima raščerečili neko dijete .... gdje je tu homoseksualizam ... i neka su ih radi pedofilije ubili ..... haj napravite anketu po Sarajevu o tome šta bi građani učinili sa npr. pedofilom radi čijih sklonosti podlegne dijete ....
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

vonBosnae wrote:Ma Bravo harise,
Pa ovdje je očigledno nametnuta tema od forumasa iz manjeg bh entiteta ne da bi razvio diskusiju o homeseksualizmu vec da bi blatio islamske zemlje i u konačnici ISLAM.
Čak je ciljano napravljena zamjena teza,umjesto o pedofilima razvila se diskusija o homicima.
Gospodo draga ako želite pričati o BARBARIZMU,pa možete ali morate znati da BARBARIZAM najvise smrdi iz Washingtona i Tel Aviva mada je konkretno nas dobro zapahnuo smrad Barbarizma iz Beograda.
E neka "mirise" BARBARIZAM iz Irana eto Iran te je spasio 95 godine a ne Washington. I sta ti imas sa Tel Avivom majke ti. Jel tebe Izraelci terorisu. Dobro je ba vise glumci i zastitnici Islama.
Prenj

Post by Prenj »

haris303 wrote:Pa ne kontam ja šta vi hoćete ako je tačno ono što se prenosilo na našoj televiziji .... dakle, pogubljeni su jer su između ostaloga svojim pedofilskim aktivnostima raščerečili neko dijete .... gdje je tu homoseksualizam ... i neka su ih radi pedofilije ubili ..... haj napravite anketu po Sarajevu o tome šta bi građani učinili sa npr. pedofilom radi čijih sklonosti podlegne dijete ....
Harise, prema iranskoj agenciji, pogubljeni su zbog homoseksualnosti, a ne zbog pedofilije, ali moj najveci problem sa ovim pogubljenjem nije toliko djelo nego njihova starost.
Imali su 16 godina, kada su pocinili "zlocin" zbog kojeg im je sudjeno.
Pravedno???
Last edited by Prenj on 27/07/2005 10:19, edited 1 time in total.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Ovdje je tema otvorena koliko se sjecam zbog vjesanja dvojice djecaka od 15 i 17 godina koji su osudjeni zbog H O M O S E X U A L I Z M A.I nigdje se ne spominje pedofilija kod njih. I sad su se veliki zastitnici vjere odjednom sjetili da su oni i pedofili, manijaci, bolesnici itd itd. Dragi moji prijatelji bolesnici ste svi vi koji odobravate ubistva dvojice djecaka i to teski neizljecivi bolesnici.
horoz

Post by horoz »

Ovakve pojave, homoseksualizam ili pedofilija nebitno, treba rješavati na ovakav način.
Kako je krenulo za par godina ćemo imati sodomističke parade i borbu za prava parova Ovca - Čovjek ili Pas - čovjek.
Stvarno ne shvatam ljude koji odobravaju nastranosti argumentima tipa "to su privatne stvari".
Prenj

Post by Prenj »

Horoz, Haris i ostali ...

Da li ste za to da i "uglednim gradjanima" Banovica bude sudjeno na isti nacin?????

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=15071
hrasno38

Post by hrasno38 »

horoz wrote:Ovakve pojave, homoseksualizam ili pedofilija nebitno, treba rješavati na ovakav način.
Kako je krenulo za par godina ćemo imati sodomističke parade i borbu za prava parova Ovca - Čovjek ili Pas - čovjek.
Stvarno ne shvatam ljude koji odobravaju nastranosti argumentima tipa "to su privatne stvari".
Homosexualizam i pedofilija su totalno dva razlicita pojma jer ako je tebi isto da se dva frajera zegaju i neki starac maltretira dijete onda se moras malo potraziti pojmove po internetu.
haris303

Post by haris303 »

Ja vam kažem da sam čuo na TV da je bila pedofilija u pitanju .... i naglasio sam "....AKO JE TO U PITANJU NEKA SU IH UBILI...."
I opet kažem, ako je u pitanju pedofilija mislim da je pravedno da su mrtvi.
@hrasno38 prestanite više sa tim pričama o "zaštitnicima islama" .... ko god se ne slaže sa vašim mišljenjem dobija tu etiketu .... i bilmezu jedan, Vašington je 95 spasio Srbe od totalnog poraza (B.Luka u koferima spakovana u 100-kilometarsku kolonu prema Beogradu, transporter ARBiH se okrenuo na ulazu u Prijedor) i Srbiju od izbjegličke najezde i katastrofe.
horoz

Post by horoz »

Prenj wrote:Horoz, Haris i ostali ...

Da li ste za to da i "uglednim gradjanima" Banovica bude sudjeno na isti nacin?????

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=15071
Što da ne?

Da sam na mjestu roditelja već bi riješio to, legalno ili...
Homosexualizam i pedofilija su totalno dva razlicita pojma jer ako je tebi isto da se dva frajera zegaju i neki starac maltretira dijete onda se moras malo potraziti pojmove po internetu
Ne govorim o detaljima već o nastranosti. Zajednički imenitelj i za pedofilijiu, homoseksualizam, sodomiju itd. je nastranost. Tvrdnja da su to njihove privatne stvari ne stoji jer da je tako nebi furali tolke gay-parade sa svim manifestacijama gadosti kojima tretiraju javnost. To je samo još jedan prilog da su nastrani i štetni za društvo, bez obzira kolko bili "kreativni, zabavni, duhoviti i inteligentni". Uvijek više štete nego što koriste.
hrasno38

Post by hrasno38 »

haris303 wrote:Ja vam kažem da sam čuo na TV da je bila pedofilija u pitanju .... i naglasio sam "....AKO JE TO U PITANJU NEKA SU IH UBILI...."
I opet kažem, ako je u pitanju pedofilija mislim da je pravedno da su mrtvi.
@hrasno38 prestanite više sa tim pričama o "zaštitnicima islama" .... ko god se ne slaže sa vašim mišljenjem dobija tu etiketu .... i bilmezu jedan, Vašington je 95 spasio Srbe od totalnog poraza (B.Luka u koferima spakovana u 100-kilometarsku kolonu prema Beogradu, transporter ARBiH se okrenuo na ulazu u Prijedor) i Srbiju od izbjegličke najezde i katastrofe.
A gdje si ti bio kada se to desavalo u Krajini. Cisto radi tvoje informacije Armija BiH je napravila prodor prema BanjaLuci uz podrsku NATO-a i NATO ih je zaustavio jer su poceli da rade mimo dogovora. Ne pricaj o stavrima o kojima malo znas. Sto nije ofanziva prema Banja Luci napravljena prije NATO bombardovanja zato sto nije bilo teorije za tako nesto. I ti si mozda i cuo za slucaj PEDOFILIJE ali o ovoj temi imas text na pocetku gdje se to ne spominje. Pa malo onda razmisli ko je bilmez u cijeloj prici.
Post Reply