Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ↑05/12/2022 16:59
Japanci mlatnuli Njemačku i Španiju, evo vode protiv Hrvatske, ali i dalje iz nekog neobjašnjivog razloga se podcijenjuju.
Kao šta to oni nešto Spaho razvuko priču o nekoj dominaciji Hrvatske eee đubre jedno pistrasno, neobjektivno
Teško je igrati s njima. Doslovno ginu na terenu ali imaju i znanje.
To bi mogli eventualno mi odigrati na nivou npr kad Mire distribuira lopte ko na tacni, Japanci bi kapitulirali ko četeres pete.
U prvom poluvremenu sam napisao da će japanska odbrana teško izdržati bez primljenog gola. Hrvati moraju odigrati mnogo mnogo agresivnije od ovoga ako žele prolaz dalje.
guruguru95 wrote: ↑05/12/2022 17:07
U prvom poluvremenu sam napisao da će japanska odbrana teško izdržati bez primljenog gola. Hrvati moraju odigrati mnogo mnogo agresivnije od ovoga ako žele prolaz dalje.
Počeli su dizati loptu, igrati na glavu i skok, logično tu su u velikoj prednosti.
Vidjećemo kako će japanci to riješiti.
Japanci mlatnuli Njemačku i Španiju, evo vode protiv Hrvatske, ali i dalje iz nekog neobjašnjivog razloga se podcijenjuju.
Kao šta to oni nešto Spaho razvuko priču o nekoj dominaciji Hrvatske eee đubre jedno pistrasno, neobjektivno
Upravo. Eto Hrvatska neka mega sila za Japan.
Edit: Lol
Ovo u inat xD
Last edited by JelBistro on 05/12/2022 17:13, edited 1 time in total.
Upravo. Eto Hrvatska neka mega sila za Japan.
Edit: Lol
Ovo u inat xD
Jest za Japan, sramota je da ih već nisu napunili, a vjerojatno će ispasti (Hrvatska)
I eto ga.. 1:3 će biti za Hr.
Ovi Japanci loši... Protiv Njemačke dobili na sreću, Španija ih pustila, a protiv loše Hr pokazuju svoju pravu vrijednost...
Hr će biti nadigrana od Brazila!
Last edited by Haris033 on 05/12/2022 17:16, edited 1 time in total.