Misterija zenskog orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sedef

#201 Javio

Post by Sedef »

javijo bi se ja opet ali vidim zezate se na moj racun pa necu !
zena21

#202 Re: Javio

Post by zena21 »

Sedef wrote:javijo bi se ja opet ali vidim zezate se na moj racun pa necu !
ma javi se to slobodno :D

necemo ti nista :D
Sedef

#203 bosmen

Post by Sedef »

Natakarim ja tebe Bosmen da se ne moras dvoumiti i cekati da ti mene natakaris!
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#204 Re: bosmen

Post by karabaja-x »

bosmen wrote:
Sedef wrote:Natakarim ja tebe Bosmen da se ne moras dvoumiti i cekati da ti mene natakaris!
oj sedefe sedefe, :D :D ko diroooo :D
eto napokon te neko natakari :lol:
Sedef

#205 spretan

Post by Sedef »

Reko sam ja da sam spretan! Stjeo sam ja njega davno natakarit al mi nije islo na ruku .
Ufatio sam ga preko faktora iznenadjenja!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Sedef

#206 bosmen

Post by Sedef »

nemoj da me ljutis! Sceo sam opet da te fatam al nemam vremena .
anais_nin

Post by anais_nin »

nije ovde tema MUSKI ORGAZAM, nego ZEMSKI :oops: :D a posto koliko primjetim ni jedan ni drugi niste zeMskog roda.... :D
Sedef

#208 zensko

Post by Sedef »

ja sma zensko !
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 11/09/2007 11:44, edited 2 times in total.
Sedef

#210 fali

Post by Sedef »

fala
anais_nin

#211 Re: zensko

Post by anais_nin »

Sedef wrote:ja sma zensko !
:lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:hebote, ovdje svi tranvestiti izgleda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: i meni se cini :D

sedef ima picu, plavusha ima kitu, hajde u prosjeku su dobro :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

Image
Santos

Post by Santos »

Fakat kako prepoznat da je zensko svrsilo,nekoj se stegnu misici tj osjetis pritisak grc,neke ovlaze curi niz noge e jos da mi je vidjet onaj mlaz sto prikazuju koja tu tehnika treba,ako nemoze kitom imaju vibratori specijalni koji stimulisu famoznu g tacku,po izgledu vibratora trebalo bi da cuna zanosi malo na gore tj,da je glavic iskrivljen prema gore slicno ko banana.Haj mu ga znaj.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

kad pocne da se trese i da te grebe
legionarka

Post by legionarka »

znaces 100% kad dodje do toga..... :) :-)

a santos...manje citaj a vise istrazuj...nije tesko naci ...
anais_nin

Post by anais_nin »

black wrote:Image
:lol: :lol: :lol:
samoto

#218 Vlaga brale

Post by samoto »

Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!
Napominjem da je ovo situacija kada ima vaginalni orgazam, kod klitorisnog je nesto sasvim drugo... mislim opce poznato!

Interesuje me kako se kod drugih manifestuje orgazmitooo!!!
Santos

Post by Santos »

Kazu zena najbolje svrsi kad stuca onda joj se najvise tuca.
MadamPiaNo

#220 Re: Vlaga brale

Post by MadamPiaNo »

samoto wrote:Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!
Napominjem da je ovo situacija kada ima vaginalni orgazam, kod klitorisnog je nesto sasvim drugo... mislim opce poznato!

:? :oops: :D
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Jebi te se vi svi redom...

Neki dan....ustvari noc (u trecoj smjeni :D ), sjetim se ovih postova ovdje pa reko da pokusam na trehu da je ufatim na foru...."sta je ba sta glumis"...a ona na mene, "sta bolan sta glumim", pa reko nemoj se pravit ovi neki na SA-x forumu kazu tako i tako.... (uz mali osmjeh), elem ti ona meni....."Jebali te oni"....i eto ima vec par nedjelja ja zbog vas sve sto mi je ostalo moram citat vase gluposti o glumi...i sad se moran izvinjavat da bi opet trecu smjenu poceo... :x
lara b.

Post by lara b. »

:-)
meni se cini da vi to ne mozete bas prepoznati, taj zenski orgazam... :-D
ta neka vika, buka, grcevi tak to, ne mora znaciti da je svrsila :D
a prije svega treba to osjetiti, dobro upoznati partnera i tek onda se to osjeti :)
karabaja-x

Post by karabaja-x »

ja ga mogu prepoznat
*mima*

#224 Re: Vlaga brale

Post by *mima* »

samoto wrote:Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!

:? :? :? Ovo je jako interesantno. Ti si ovo probao???????
_BosanaC

#225 Re: Vlaga brale

Post by _BosanaC »

:?
Post Reply