Misterija zenskog orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sedef
#201 Javio
javijo bi se ja opet ali vidim zezate se na moj racun pa necu !
- zena21
#202 Re: Javio
ma javi se to slobodnoSedef wrote:javijo bi se ja opet ali vidim zezate se na moj racun pa necu !
necemo ti nista
-
Sedef
#203 bosmen
Natakarim ja tebe Bosmen da se ne moras dvoumiti i cekati da ti mene natakaris!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#204 Re: bosmen
eto napokon te neko natakaribosmen wrote:oj sedefe sedefe,Sedef wrote:Natakarim ja tebe Bosmen da se ne moras dvoumiti i cekati da ti mene natakaris!![]()
ko diroooo
-
Sedef
#205 spretan
Reko sam ja da sam spretan! Stjeo sam ja njega davno natakarit al mi nije islo na ruku .
Ufatio sam ga preko faktora iznenadjenja!

Ufatio sam ga preko faktora iznenadjenja!
-
Sedef
#206 bosmen
nemoj da me ljutis! Sceo sam opet da te fatam al nemam vremena .
-
MadamPiaNo
- anais_nin
#211 Re: zensko
Sedef wrote:ja sma zensko !
-
Santos
Fakat kako prepoznat da je zensko svrsilo,nekoj se stegnu misici tj osjetis pritisak grc,neke ovlaze curi niz noge e jos da mi je vidjet onaj mlaz sto prikazuju koja tu tehnika treba,ako nemoze kitom imaju vibratori specijalni koji stimulisu famoznu g tacku,po izgledu vibratora trebalo bi da cuna zanosi malo na gore tj,da je glavic iskrivljen prema gore slicno ko banana.Haj mu ga znaj.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kad pocne da se trese i da te grebe
- legionarka
znaces 100% kad dodje do toga.....

a santos...manje citaj a vise istrazuj...nije tesko naci ...
a santos...manje citaj a vise istrazuj...nije tesko naci ...
-
samoto
#218 Vlaga brale
Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!
Napominjem da je ovo situacija kada ima vaginalni orgazam, kod klitorisnog je nesto sasvim drugo... mislim opce poznato!
Interesuje me kako se kod drugih manifestuje orgazmitooo!!!
Napominjem da je ovo situacija kada ima vaginalni orgazam, kod klitorisnog je nesto sasvim drugo... mislim opce poznato!
-
MadamPiaNo
#220 Re: Vlaga brale
samoto wrote:Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!
- rajvosa^
Jebi te se vi svi redom...
Neki dan....ustvari noc (u trecoj smjeni
), sjetim se ovih postova ovdje pa reko da pokusam na trehu da je ufatim na foru...."sta je ba sta glumis"...a ona na mene, "sta bolan sta glumim", pa reko nemoj se pravit ovi neki na SA-x forumu kazu tako i tako.... (uz mali osmjeh), elem ti ona meni....."Jebali te oni"....i eto ima vec par nedjelja ja zbog vas sve sto mi je ostalo moram citat vase gluposti o glumi...i sad se moran izvinjavat da bi opet trecu smjenu poceo... 
Neki dan....ustvari noc (u trecoj smjeni
- karabaja-x
ja ga mogu prepoznat
-
*mima*
#224 Re: Vlaga brale
samoto wrote:Govore da je zenki orgazam kod svake drugaciji...vjerujem da jeste! Govorim sada kako je kod moje male, pa mogu i ostali probati sa svojim hanumama, ako ih to, na krajeva interesuje ... Evo kako je najlakse saznati je li svrsila ili ne: ebes je, e onda kada se pocne vrpoljit po krevetu, izvadi ga i stavi prste(stimulisi joj G tacku), kad joj je orgazam u toku, kontrahuju joj se vaginalni misici(steze joj se, periodicno), kad je "gotova", vagina se u unutrasnjosti opusti, rasiri i postane u dubini vlaznija! Poplava traje neko vrijeme, a ako ne nastavite s poslom, onda ce se naravno osusiti i "zatvoriti"!
-
_BosanaC
#225 Re: Vlaga brale