Ovo moraju malo dotjerati, pa ovako mi igraci nogom ne znaju osutati iz ovih situacija
Morala je igra malo zaciniti da bude zanimljivo... nakon toga sam se patio s njim do 65. minute, ali kad sam zabio jedan sve se otvorilo, zavrsilo 8-1
Sad zadnja tekma protiv lika koji je valjda iz Rumunije, veze ne'am, Steaua mu se tim zove, najveci lag sto sam dozivio ovu fifu, bukvalno od prve minute sve nepovezano, okrenut se nisam mogao, svaki pas bez obzira na jacinu ne ide dalje od 2m... 3-0 gubio nakon prvog poluvremena...
U drugom okrenem na jos ofanzivniju taktiku i pocnem team press koristiti, onda tacno vidim kako se njegovi pocinju gubiti po terenu, desava mu se sve sto je meni u prvom poluvremenu... i dobijem 4-3... cisti skill
Svaka cast kad mu se da igrati do 28 pobjeda, mogu misliti peglanja u nekim tekmama... ja prebrzo igram za ovu igru, cim usporim lakse je otvoriti protivnika, pogotovo sad sa 5* skillerima u napadu, ali meni to bas bas dosadno, sam sebe uspavam
Inace Neymar na 7 chema opet solidan 4 tekme 6 golova 9 asistencija, mada i Dembele koji je 40k ima 10 golova u 9 tekmi
Odigrao samo 9 utakmica, 40 golova dao, samo dva lika izasla, svi igraju za rivals poene, bas dosadno postalo... valjda se natjeram jos 5 pobjeda da uzmem veceras