huja na nju i forum me drzalo par godina, dok se nisam jopet regao sa ovim nickname i ostao do danas, samo poliKitu redovno i azurno izbjegavam... jer znam sebe, povuci ce me neko za... ma bjazi
Zašto ste se registrirali na forum?
- semirsar
#201 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
registrirao se krajem 2003 na drugi nickname, da se njbm mmc jednom debilu koji je pisao lazi o ratu u Dbr, tacnije o desavanjima na i oko sadasnjeg TDD. talasao uglavnom oko poliKitickih tema, trpjeli me svo vrijeme dok se nisam zakacio s mIRCerka, i to mi je bio veliki zjb
huja na nju i forum me drzalo par godina, dok se nisam jopet regao sa ovim nickname i ostao do danas, samo poliKitu redovno i azurno izbjegavam... jer znam sebe, povuci ce me neko za... ma bjazi
- Ateista
#202 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Registrovao sam se da ljudima otvorim oci i objasnim im u kakvoj su zabludi.
Otisao zbog bojkota nakon ribrendinga u klitorix, jos uvijek to nisam halalio.
Ponovo se vratio za vrijeme korone da kazem svoje misljenne oko idiotskih mjera i eto ostao.
Otisao zbog bojkota nakon ribrendinga u klitorix, jos uvijek to nisam halalio.
Ponovo se vratio za vrijeme korone da kazem svoje misljenne oko idiotskih mjera i eto ostao.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#203 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
zvao me jedan penzionisani admin s pocetka osnivanja foruma,aj dodji da seremo i eto tako ostadoh ,23 godine prodjose brzo
doduse bio sam i na onoj preteci foruma ,kao neke grupe su bile ....
- semirsar
#204 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
koji prvi nickname... sajsigababitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2026 17:26 zvao me jedan penzionisani admin s pocetka osnivanja foruma,aj dodji da seremo i eto tako ostadoh ,23 godine prodjose brzo![]()
- bitanga_sa_otesa
#205 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
nije basemirsar wrote: ↑04/08/2026 17:28koji prvi nickname... sajsigababitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2026 17:26 zvao me jedan penzionisani admin s pocetka osnivanja foruma,aj dodji da seremo i eto tako ostadoh ,23 godine prodjose brzo![]()
doduse bio sam i na onoj preteci foruma ,kao neke grupe su bile ....![]()
-
El_comadante
#206 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Ja sam se registrovao prije 19 godina. Zbog politike. Dobio 2, 3 puta ban najduže mjeseca, nekad davno. I tu sam i dan isti nick nisam mjenjao.
- Digla_da_kreci
#207 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Sjecam se tog bojkota foruma.
-
RtrnOfSalisbury
#208 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
registrovo se da jedog dana postanem monderator i da zavodim red i da banujem koga ja ocu
-
konami666
#209 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Ja sam tu da trolam i koliko vidim jako mi dobro ide, svi se uvijek upale ko kutnjak.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#211 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Registrovao se ovdje kad je dobio ban na pungassemirsar wrote: ↑04/08/2026 17:28koji prvi nickname... sajsigababitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2026 17:26 zvao me jedan penzionisani admin s pocetka osnivanja foruma,aj dodji da seremo i eto tako ostadoh ,23 godine prodjose brzo![]()
doduse bio sam i na onoj preteci foruma ,kao neke grupe su bile ....![]()
-
moimoi
#212 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Onomad,radi odstrela pasa koji se planirao. Izgurali smo zakon. Poslana u bankvice barem 3 puta. Vise se ni ne sjecam. Zivili.
- Digla_da_kreci
#213 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Sjecas li se ti forumasice @pakica_? Ona je imala dobermane i borila se za zastitu zivotinja, usvajala je sve sto je mogla. Cesto postavljala slike zivotinja i svojih dobermana, imala sam onomad i njezin facebook profil. Tako bih voljela da je vidim ili da znam kako je.
-
moimoi
#214 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Trenutno nazalost, ne. Inace slabije pamtim po nikovima.. vise po avatarima.Digla_da_kreci wrote: ↑05/08/2026 22:09Sjecas li se ti forumasice @pakica_? Ona je imala dobermane i borila se za zastitu zivotinja, usvajala je sve sto je mogla. Cesto postavljala slike zivotinja i svojih dobermana, imala sam onomad i njezin facebook profil. Tako bih voljela da je vidim ili da znam kako je.![]()
Iako mi neki danas ne odgovaraju osobama “onomad”
Tvoj mi fakat “ring a bell”
- PixelDrifter
#215 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Više puta banovan zbog postova na temi religija (ateista), registrovan od 2009, sad sam mator i zaboli me u šta ljudi vjeruju.
- ¤ jelena ¤
#216 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Radili neko istraživanje na faxu i podstaknuta procesom prikupljanja materijala, a pogotovo rezultatima,
registrujem se i na ovaj forum.
Svratim, uočim promjene i ono što se ne mijenja, prestravim se u posljednje vrijeme količinom zla koje se nagomilalo i podsjetim sebe
koliko mi je geografija, uprkos istorijskim prilikama, bila naklonjena u procesu formiranja mentalnog sklopa i sistema vrijednosti.
Govoriti o sreći ipak bi bilo pretjerano.
registrujem se i na ovaj forum.
Svratim, uočim promjene i ono što se ne mijenja, prestravim se u posljednje vrijeme količinom zla koje se nagomilalo i podsjetim sebe
koliko mi je geografija, uprkos istorijskim prilikama, bila naklonjena u procesu formiranja mentalnog sklopa i sistema vrijednosti.
Govoriti o sreći ipak bi bilo pretjerano.
- bitanga_sa_otesa
#217 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
ovaj forum postoji prije pungasa i ovdje sam od pocetka,kako sam i napisao. i ne siri dezinformacije... na na auto.ba/forum sam se registrovao kad me jahac otjerao sa pungasa
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#218 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Ma zezam se, naumpao mi noj i pungas, to vezujem za svpje forumske pocetke nekako. Mada sam pungas u glavi pozicionirao u doba mircabitanga_sa_otesa wrote: ↑07/08/2026 19:34ovaj forum postoji prije pungasa i ovdje sam od pocetka,kako sam i napisao. i ne siri dezinformacije... na na auto.ba/forum sam se registrovao kad me jahac otjerao sa pungasa![]()
-
Hendrix
#219 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
22 godine registrovan, definitivno najduze ocuvan internet account koji imam.
Nije tada bilo socijalnih medija toliko kao danas, forum je bio jedino mjesto za raspravu i informacije koje nisu bile dostupne.
Cudno je gledati istoriju vlastitih postova i odrastanje, kako sam nekad mislio i naivan bio.
Nije tada bilo socijalnih medija toliko kao danas, forum je bio jedino mjesto za raspravu i informacije koje nisu bile dostupne.
Cudno je gledati istoriju vlastitih postova i odrastanje, kako sam nekad mislio i naivan bio.
- jeza u ledja
#220 Re: Zašto ste se registrirali na forum?
Isto.Hendrix wrote: ↑08/08/2026 00:25 22 godine registrovan, definitivno najduze ocuvan internet account koji imam.
Sad ima forumasa s kojim pricamo a nisu bili ni rodjeni tada.