Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dječak sa šibicama
#201 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Eno sad, zene varaju jer im se ne pruza paznja, osjecaju se zapostavljeno, nevoljeno.
Muskarci varaju jer su zli i pokvareni.
U najboljem slucaju jer mu zena nije servirala veceru.
Muskarci varaju jer su zli i pokvareni.
U najboljem slucaju jer mu zena nije servirala veceru.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- dječak sa šibicama
#203 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Tako nekako.
Ah bio je tako romantican dok smo se zabavljali, a sad dodje kuci sa posla, legne, spava, ni ne pogleda me. Sigurno ima drugu... idem naci paznju i ljubav u krevetu drugog covjeka.
Inace, naucno je dokazano da paznju i ljubav u vanbracnim aferama nadje oko 1,3% zena.
Ustvari nije naucno, ja sad izmislio.
Ah bio je tako romantican dok smo se zabavljali, a sad dodje kuci sa posla, legne, spava, ni ne pogleda me. Sigurno ima drugu... idem naci paznju i ljubav u krevetu drugog covjeka.
Inace, naucno je dokazano da paznju i ljubav u vanbracnim aferama nadje oko 1,3% zena.
Ustvari nije naucno, ja sad izmislio.
- dr_Evil
#204 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Uh, vala bas, cuj rucak nebitan
- dječak sa šibicama
#205 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Pesimisti bi rekli "svaka peta zena vara muza", optimisti "ali zato cetiri od pet ne varaju"
- DzordzHodzic
#206 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Od njih pet nijedna ne vara ako u sljedecih pet dvije varaju.
Kompleksna racunica, znam.
Kompleksna racunica, znam.
- muha_sa
#207 Re: Svaka peta žena vara muža ?
bezkurac
Jedan je život a kratak--samo pametno
nije sapun
nece se istrošit 
Jedan je život a kratak--samo pametno
-
allem_77
#208 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kojoj forumašici je ovo pitanje bilo upućeno?manuchao91 wrote:jel ti sumnjas u svog muza da jebe druge okole?
- DzordzHodzic
#209 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Sadetiallem_77 wrote:Kojoj forumašici je ovo pitanje bilo upućeno?manuchao91 wrote:jel ti sumnjas u svog muza da jebe druge okole?
- i agree
#210 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Sta fali sto ga vara tako i treba da radi ne svaka peta nego svaka zena.manuchao91 wrote:Istraživanje koje je u Velikoj Britaniji proveo Femail pokazuje da jedna od pet žena ima ljubavnika, a 40 posto njih priznalo je da su bile nevjerne sadašnjem partneru. Čak 47 posto prevarenih muškaraca nema pojma da su prevareni.
Uvijek me ineresovalo sta uraditi kada bi ste saznali da vas zena u braku vara..
S druge strane sjajna domacica,voli vas,odgaja djecu .
Jedan slucaj iz mogh gradica momka kojeg ja znam ...me zaintrigiro pa sam ovu temu otvorio
Muz i zena
Lik je extra poprilicno dobar posao ima kao i ona.Kuca lijepa ,jedno djete rane 30 te oboje.
Zenska ga vara i ja to znam.Nije od pocetka braka nego zadnjih 6-7 mjeseci.
On često ide na putovanja tako da ona ima "fore" takve stvari radit..
Nevjerovatno kako mu udovoljava sve...Nema dana da mu večeru ne spremi kad dodje s posla,sve mu sredi,odgaja djete..radi sve poslove moguce,svi za nju imaju rijeci hvale. Zena,majka kraljica....Zena mu lijepo i zaradjuje ,donosi u kucu,susjedi je vole ,rodjaci,prijatelji...Niko za nju nema nista lose rec...
Ja sam to saznao igrom slucaja na jedan nevjerovatan nacin ...Ne znam sad da li da mu to kazem il da drzim jezik za zubima..
Izvinite ali izjeda me too ..trazim savjete..
-
allem_77
#211 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Čim je to novo, a nije vakumirano, bježi od toga.manuchao91 wrote:Iza ove teme sto sam otvorio stoji jedna nesigurnost..
Ljudi imam jebeni osjecaj da me cura ,moja buduca zena vara...
Ne znam kako da vam opisem imam jednostavno osjecaj koji me proganja..
Vidjamo se mi svaki dan zivimo na 15 km razlike sex 5 ,ovo ono...ali proganja me to vec 2 mjeseca kako da vam kazem...
Ne mogu joj rec to u lice bez ikakvih dokaza i argumenata..ali ...
-
allem_77
#212 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Šta podrazumijevaš pod, ovo ono...?manuchao91 wrote: sex 5 ,ovo ono...
-
moonca
#213 Re: Svaka peta žena vara muža ?
allem_77 wrote:Čim je to novo, a nije vakumirano, bježi od toga.manuchao91 wrote:Iza ove teme sto sam otvorio stoji jedna nesigurnost..
Ljudi imam jebeni osjecaj da me cura ,moja buduca zena vara...
Ne znam kako da vam opisem imam jednostavno osjecaj koji me proganja..
Vidjamo se mi svaki dan zivimo na 15 km razlike sex 5 ,ovo ono...ali proganja me to vec 2 mjeseca kako da vam kazem...
Ne mogu joj rec to u lice bez ikakvih dokaza i argumenata..ali ...
- Xavier1
#214 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Normalno je da ces vremenom naletiti na ljepsu i privlacniju, ali ako si odlucio da udjes u brak onda to treba da postujes. Nismo zivotinje da ne mozemo kontrolisati nagone.hAZNADAR wrote:U par recenica sve receno.Xavier1 wrote:Mnoge zene su u braku sa muskarcem koji im nije seksualno privlacan. Zato varaju.
Javi mu ako si dobar sa njim. Ja bi jaranu javio. Ako je samo neki poznanik nemoj se mijesati.
Svaka druga se udaje za muskaraca koji im nije privlacan a svaka peta ima hrabrosti da ostvari svoje mastarije. Ili manjak pameti kad misli da niko nece znati. Ko da mi ostali nismo bili u prilici da te neka druga napali, da imas i mjesto i alibi i zeleno svjetlo,... pa opet nismo.
Treba reci i jaranu i poznaniku o kome mislis sve dobro. Kako god nebi sebi covjek pozelio da carsija zna i sazaljeva te - tako treba i reci i poznaniku sta carsija prica. I po cijenu da ti ispadnes negativac - jer negativac mozes ispasti samo ljudima bez morala.
Ali mnogo ljudi, pogotovo zena, udje u brak samo da ne bi ostale same. Sa osobom koja im nije privlacna, niti je nesto vole. I onda kad im se ukaze prilika varaju.
-
moonca
#215 Re: Svaka peta žena vara muža ?
... polako Xavier-
-
allem_77
#216 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Da bi obeščastio jednu ženu, trebaju ti 4 svjedoka.Xavier1 wrote:
Javi mu ako si dobar sa njim. Ja bi jaranu javio. Ako je samo neki poznanik nemoj se mijesati.
- arzuhal
#217 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ili da ona sama prizna.allem_77 wrote:Da bi obeščastio jednu ženu, trebaju ti 4 svjedoka.Xavier1 wrote:
A ovako, svoj ti pos'o...
- arzuhal
#218 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ima ona hićaja kako je šejtan odvezao konopac krave koji je bio labavo svezan za ogradu... Krava otišla u tuđe, naišao vlasnik bašče u koju je krava ušla, napao vlasnika krave, i na kraju padne mrtva glava.
Poslije šejtan govorio:
- Ja sam samo odvezao konopac, ništa ja nisam kriv.
Poslije šejtan govorio:
- muha_sa
#219 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ima i onaarzuhal wrote:Ima ona hićaja kako je šejtan odvezao konopac krave koji je bio labavo svezan za ogradu... Krava otišla u tuđe, naišao vlasnik bašče u koju je krava ušla, napao vlasnika krave, i na kraju padne mrtva glava.
Poslije šejtan govorio:
- arzuhal
#220 Re: Svaka peta žena vara muža ?
A đe ruža ima noge da hoda, šta pričaš neke nerealne stvari...muha_sa wrote:Ima i onaarzuhal wrote:Ima ona hićaja kako je šejtan odvezao konopac krave koji je bio labavo svezan za ogradu... Krava otišla u tuđe, naišao vlasnik bašče u koju je krava ušla, napao vlasnika krave, i na kraju padne mrtva glava.
Poslije šejtan govorio:
- Ja sam samo odvezao konopac, ništa ja nisam kriv.ruža koja se redovno ne zaljeva ode u drugu avliju
- arzuhal
#221 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Intencija ove teme, ako sam dobro razumio, nije činjenica da neke žene varaju, nego da li reći ako "znaš" - ma šta to značilo - prijatelju da ga žena vara. Da li se umiješati, iz nekog razloga, što će snažno utjecati na živote najmanje dvoje ljudi, što će dovesti do Bog zna kakvih posljedica
i biti spreman na to sve, uvjeren, iz nekog razloga, da činiš ispravnu stvar.
Last edited by arzuhal on 11/10/2019 19:36, edited 1 time in total.
- muha_sa
#222 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Svaka neizgovorena je zlata vrijednaarzuhal wrote:Intencija ove teme, ako sam dobro razumio, nije činjenica da neke žene varaju, nego da li reći ako "znaš" - ma šta to značilo - prijatelju da ga žena vara. Da li se umiješati, iz nekog razloga, snažno utjecati na živote najmanje dvoje ljudi, što će dovesti do Bog zna kakvih posljedica
- arzuhal
#223 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Karma je za***ana stvar. Onaj koji vara, na ovaj ili onaj način će platiti ceh... Zato svako treba da se o sebi brine.
- Ramzess Veliki
#224 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Da li je bolje pustiti te da zivis u neznanju dok ti se iza ledja smiju i sazaljevaju te, ili ti reci da znas sa kim si.
Najbolje je kupiti motor i otici na pusto ostrvo i vozati se ukrug ... ukrug ... ukrug ...
Najbolje je kupiti motor i otici na pusto ostrvo i vozati se ukrug ... ukrug ... ukrug ...
- Ramzess Veliki
#225 Re: Svaka peta žena vara muža ?
I ja ovo podrzavam. Zasto da samo neko ima vjernog partnera, sta je ta osoba bolja od ostalih?i agree wrote: Sta fali sto ga vara tako i treba da radi ne svaka peta nego svaka zena.
Jednakost za sve!