To je na fakultetu.DzordzHodzic wrote:U kojem se razredu excel crta?
Nacrtaj WORD, sirotinjo
- Haris.ba
#201 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#202 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
7. drugo polugodisteDzordzHodzic wrote:U kojem se razredu excel crta?
- insomnia78
#203 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
De odvadi malo bgt.detroit-mercy wrote:U kom kapitalizmu, moja djeca idu u javne skole, od prvog razreda su imali radili na Ipad, svaki ucenik ima Mac., btw knjige se ne placaju, kupis par sveski i to je to.Haris.ba wrote:Pucanj u prazno. Nema više komunizma. Logično je u kapitalizmu da se to dešava.paladinka wrote:Misli da se izgradila ta linija izmedju porodica koji mogu platiti bolju skolu i roditelja gdje su djeca u drzavnoj skoli.
I tako je u svim americkim skolama ili je ipak bitno dje zivis?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#204 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Opet te bar poslije poslao na rtg, to ti je ko sad spell chekBobi wrote: Meni je hirurg u osnovnoj skoli na nevidjeno i na zivo spojio slomljenu kost..tek kasnije me poslao na rengen...od bolova nisam mogao ni da zucnemali je bilo ono waauuu kasnije
-
Bobi
- Forum administrator
#205 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Evo jedna istina ja gledao i ibretio se..Prijava za radno mjesto IT Administatora napisana rukom pisanim slovima na listu A4 otkinutom iz sveske..sta mislite da li je dobio posao ? Jest
. O cemu mi ovdje onda
?
-
paladinka
#206 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Gdje to?Bobi wrote:Evo jedna istina ja gledao i ibretio se..Prijava za radno mjesto IT Administatora napisana rukom pisanim slovima na listu A4 otkinutom iz sveske..sta mislite da li je dobio posao ? Jest. O cemu mi ovdje onda
?
- SaraFina
#207 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
славянин wrote:Ne tri naglabam i maternji naglabamSaraFina wrote:Slavijan,
Misliš da naglabaš dva i maternji?onda znaci ako saberemo to je 4 naglabanja (profesorka provjeri jesam li dobro sabrao)
Jesi. Latinski također naglabaš (mislim obzirom da si imao želju naučiti ga govoriti)
- plain vanilla
#208 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Mozda je it admin u skoli bez racunaraBobi wrote:Evo jedna istina ja gledao i ibretio se..Prijava za radno mjesto IT Administatora napisana rukom pisanim slovima na listu A4 otkinutom iz sveske..sta mislite da li je dobio posao ? Jest. O cemu mi ovdje onda
?
-
detroit-mercy
#209 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Svi majstori koji su u ovlastenim servisima prolaze konstantno kroz obuku i edukaciju jer im firma/servis tako nalaze. Sto ne ides kod komsije Djulage sto radi auta u svojoj garazi, jebi ga majstor vec 30 godina.Bobi wrote:@detroit-mercy,
evo, ja idem samo u ovlasceni servis za Škode, majstor koji radi u njemu samo reda radi upali-ukljuci ga na komp. da sef vidi jer kao tako treba, eno ga otisao u Njemacku da radi za masne pare. Kad neko zna...zna .
Samo malo osvrt, pogon elektricnih auta im oko 20 dijelova koji se pomijeraju u odnosu na benzince koji imaju oko 2000
- CPT
#210 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
prijava napisana rukom je skoro pa norma ako ti prijave ide preko HR agencijeBobi wrote:Evo jedna istina ja gledao i ibretio se..Prijava za radno mjesto IT Administatora napisana rukom pisanim slovima na listu A4 otkinutom iz sveske..sta mislite da li je dobio posao ? Jest. O cemu mi ovdje onda
?
-
detroit-mercy
#211 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Tako je u prosjecnim americkim skolama.insomnia78 wrote:De odvadi malo bgt.detroit-mercy wrote:U kom kapitalizmu, moja djeca idu u javne skole, od prvog razreda su imali radili na Ipad, svaki ucenik ima Mac., btw knjige se ne placaju, kupis par sveski i to je to.Haris.ba wrote:
Pucanj u prazno. Nema više komunizma. Logično je u kapitalizmu da se to dešava.
-
paladinka
#212 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
[/quote]
De odvadi malo bgt.
I tako je u svim americkim skolama ili je ipak bitno dje zivis?[/quote] Uopste ne , a ti si svoje dijete isto u privatnu skolu poslao ?
De odvadi malo bgt.
I tako je u svim americkim skolama ili je ipak bitno dje zivis?[/quote] Uopste ne , a ti si svoje dijete isto u privatnu skolu poslao ?
-
espn
#213 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Znaci degradacija za vecinu. Bolje da se ostalo u socijalizmu.Haris.ba wrote: Pucanj u prazno. Nema više komunizma. Logično je u kapitalizmu da se to dešava.
- DzordzHodzic
#214 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
A kako ide desni klik u svesci?
-
paladinka
#215 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Svakako je doskolavanje , znaci troskovi , odbijeni od poreza .
-
detroit-mercy
#216 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Ta ces ti tu pricat, francuz sve znapaladinka wrote:Svakako je doskolavanje , znaci troskovi , odbijeni od poreza .
- plain vanilla
#217 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Ako si vani, lako. Ali tek u srednjoj skoliDzordzHodzic wrote:A kako ide desni klik u svesci?
- insomnia78
#218 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
De odvadi malo bgt.paladinka wrote:
I tako je u svim americkim skolama ili je ipak bitno dje zivis?[/quote] Uopste ne , a ti si svoje dijete isto u privatnu skolu poslao ?[/quote]
Pa to i kazem. Koliko para toliko muzike. Ako nisi bas sa parama samim tim zivis i u losijem kraju pa ce maksum ici i u losiju skolu...
Sta uopste ne? Djece u svim hamerickim skolama imaju tablete i macintoshe ili ipak nemaju
- CPT
#219 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
paladinka wrote:Svakako je doskolavanje , znaci troskovi , odbijeni od poreza .
-
detroit-mercy
#220 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Uopste ne , a ti si svoje dijete isto u privatnu skolu poslao ?[/quote]insomnia78 wrote:De odvadi malo bgt.paladinka wrote:
Pa to i kazem. Koliko para toliko muzike. Ako nisi bas sa parama samim tim zivis i u losijem kraju pa ce maksum ici i u losiju skolu...
Sta uopste ne? Djece u svim hamerickim skolama imaju tablete i macintoshe ili ipak nemaju[/quote]
Vjeruj mi da nisam bio u svim americkim skolama, ja ti pisem o prosjeku a prosjek ti cini vecinu u ovoj zemlji.
- DzordzHodzic
#221 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
E jesmo najebali bracoplain vanilla wrote:Ako si vani, lako. Ali tek u srednjoj skoliDzordzHodzic wrote:A kako ide desni klik u svesci?
- Matzan
#222 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Možda je dijete zaboravilo ponijeti laptop u školu. 
-
paladinka
#223 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Uopste ne , a ti si svoje dijete isto u privatnu skolu poslao ?[/quote]insomnia78 wrote:De odvadi malo bgt.paladinka wrote:
Sta uopste ne? Djece u svim hamerickim skolama imaju tablete i macintoshe ili ipak nemaju[/quote] Ti zivis u zemlji gdje je ta razlika najveca ! Ali to nije tako u drugim zemljama!
- plain vanilla
#224 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
Vi u skoli niste imali kvotanje iliti citiranje 
-
Bobi
- Forum administrator
#225 Re: Nacrtaj WORD, sirotinjo
plain vanilla wrote:Vi u skoli niste imali kvotanje iliti citiranje