Da preciziram, reći ću da više nisam mlad i da ne ganjam harame.zizi505 wrote:Zašto ne bi
Al ova je bila bolesna.
Koliko god da je udariš po nozi ili zadnjici, uvijek joj malo i traži da udaraš jače. ili da je čupaš za kosu.
Tako ovaj priča.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Da preciziram, reći ću da više nisam mlad i da ne ganjam harame.zizi505 wrote:Zašto ne bi
Čuj bolesna...žena voli malo žešći sex, a i njemu izgleda nije mrzakDino34 wrote:Da preciziram, reći ću da više nisam mlad i da ne ganjam harame.zizi505 wrote:Zašto ne bi
Al ova je bila bolesna.
Koliko god da je udariš po nozi ili zadnjici, uvijek joj malo i traži da udaraš jače. ili da je čupaš za kosu.
Tako ovaj priča.
Ma ono je baš bilo previše.zizi505 wrote: Čuj bolesna...žena voli malo žešći sex
Dino34 wrote:Svi osim mene. Sad stisni pa prokomentariši![]()
Dobro, haj vako...
Jeste I ikada doživjeli da vam cura dođe na razgovor za poso, kasnije završite vozajuci se u autu i na kraju budeš nagrađen oralnim. Pričo mi jedan da mu se to desilo.
Nece covjek da pusi.zizi505 wrote:Zašto ne bi?Dino34 wrote:Nikada nisam niti bihzizi505 wrote:Da li bi ti na to pristao, da ti se ukaže prilika
Cekaj kad dobijes bebu, prekidat ce te svaki put u sred "posla" .. cudna izjavaDino34 wrote:Ma ono je baš bilo previše.zizi505 wrote: Čuj bolesna...žena voli malo žešći sex
Kud je ona vitka...
Al se loše završilo, tako barem priča. Seksa uopšte nije bilo, a oralac prekinula na ca 30 sec prije nego je čojk završio poso. Kaže da je zbog toga imao ogromne bolove u testisima. Sad, ako je on slago meni, lažem i ja vas.
Ramzess Veliki wrote:Nece covjek da pusi
Što jes najgore, nikad se više nije pojavila. A bila je tako talentovana. Kaže ovaj da je mogla postati odlična radnica.dr_Evil wrote:bit ce da ju je pitao koliko jako zelis ovaj posao
Prvo sam prepravio ovaj tvoj postdr_Evil wrote:kako BI bilo vama vratiti se u ponedjeljak ponovno na posao i pogledati u oci kolegu/kolegicu.
Pa Dino sta cekas, nikad neces biti mladji nego sto si sadaDino34 wrote:Prvo sam prepravio ovaj tvoj postdr_Evil wrote:kako BI bilo vama vratiti se u ponedjeljak ponovno na posao i pogledati u oci kolegu/kolegicu.
Čuj kakoponavljanje je majka znanja
O Ne, Ona dodje kad je potrebno da bude tu, nista se ti ne sekiraj, nego si mi ti zanimljivamoonca wrote:Cookie85... jel' to stedish za odlazak u Bosnu ......pa si sponzorushu otkazao-i ovdje nas zavitlavash...![]()
dr_Evil wrote:E hajde sad da se vratimo na temu, kako je bilo vama vratiti se u ponedjeljak ponovno na posao i pogledati u oci kolegu/kolegicu.
Moje iskustvo, otisao da uzmema kafu, i vidimo se tu, ona samo kaze super je bilo u petak i nasmije se slatko. Vise nikad nismo o tome
Sad trebamo mi zadati da se osjecamo jeftino i iskoristeno jer smo im bili samo za jednu nocCookie85 wrote:dr_Evil wrote:E hajde sad da se vratimo na temu, kako je bilo vama vratiti se u ponedjeljak ponovno na posao i pogledati u oci kolegu/kolegicu.
Moje iskustvo, otisao da uzmema kafu, i vidimo se tu, ona samo kaze super je bilo u petak i nasmije se slatko. Vise nikad nismo o tome
Moje iskustvo, nesto slicno tome, hocemo li opet nekad ? ona ili hoce ili ne i to je to , nema vise price oko toga.
Jest, jestdr_Evil wrote:Sad trebamo mi zadati da se osjecamo jeftino i iskoristeno jer smo im bili samo za jednu nocCookie85 wrote:dr_Evil wrote:E hajde sad da se vratimo na temu, kako je bilo vama vratiti se u ponedjeljak ponovno na posao i pogledati u oci kolegu/kolegicu.
Moje iskustvo, nesto slicno tome, hocemo li opet nekad ? ona ili hoce ili ne i to je to , nema vise price oko toga.
Sta je sad to :S bit ce da sam opet zaostao za svijetompijo_zoljo wrote:nema sexa bez vitexa
pa izjavadr_Evil wrote:Sta je sad to :S bit ce da sam opet zaostao za svijetompijo_zoljo wrote:nema sexa bez vitexa
pijo_zoljo wrote:nema sexa bez vitexa

Pa fino je covjek rekao " nema sexa bez vitexa" , znaci jednostavno, zene ako ne uzimaju vitex, mozes zaboravitipijo_zoljo wrote:nije
al eto vidiš da je popular for women
![]()
![]()
tako jeCookie85 wrote:Pa fino je covjek rekao " nema sexa bez vitexa" , znaci jednostavno, zene ako ne uzimaju vitex, mozes zaboravitipijo_zoljo wrote:nije
![]()
![]()
pijo_zoljo wrote:tako jeCookie85 wrote:Pa fino je covjek rekao " nema sexa bez vitexa" , znaci jednostavno, zene ako ne uzimaju vitex, mozes zaboravitipijo_zoljo wrote:nije
![]()
![]()
konkluzija za 10
![]()
![]()
![]()
![]()
poruka ženama
napadnite na vitex zbog blagostanja u državi
![]()
![]()
Cookie85 wrote:
Trebam ovog vitexa naruciti i dijeliti u firmi zenama![]()