aaaaapijo_zoljo wrote:ispo sam iz fazona tomoTomahawk11 wrote: lajk za kvotanje![]()
ja sam moro moro
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
aaaaapijo_zoljo wrote:ispo sam iz fazona tomoTomahawk11 wrote: lajk za kvotanje![]()
Mozda jesi stariji, ako si stariji onda se iskreno nadam da si i iskusniji. Nisam ja ovdje da nekog zabavljam (osim sebe), ali kakve ti glupe price pises, da je prosto za ne povjerovati da neko "stariji" moze tako nesto pisati i misliti.strucnjakdemagog wrote:
Sinko, to što sam ja prošao u životu, ti nisi ni u filmovima gledao. Pa i po pitanju žena.
Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.moonca wrote:Morash to shvatiti- mirise je jako tesko prihvatiti--evo.. parfem.--takodje moze - ako je jak -- neki uzivaju a neki u nesvijest padaju- ili javlja se glavobolja ,povracanje -- takodje mirisljava ulja za masazu(paculi)....nesnosljiv....to su sitnice koje ce osobu prilikom upoznavanja odbiti....alibaba_i_30_godina wrote:a-a...ne može. ako puši džaba joj sve. jer to je odmah zlo. navraća na druge teške osobine.exliberal-ex wrote: Zato ako vidis neku simpaticnu, jebiga budi musko pozovi je na kafu, mozda ces skontat da iako nije po tvojim kriterijima ima lijep osmjeh, pametne oci...fine ruke...znas kako kazu ako nepitas neces ni dobit
kako može imati lijep osmijeh? zar zubi ne bi trebali da su žuti ako već dimi?
Pa,zubi ..hm .. prepoznaju se osobe koje puse- boja lica, bore....opste zdravlje i kada kupuju zdravstveno osig.placaju vise -
Au, znači time se sad baviš_BataZiv_0809 wrote:Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa nekim, dosle iz Svedske u Bosnu malo u provod. Ludilo
Idi zovi natrag drugaricu Juridiku, vidiš da se zakuhalo čim je ope' otišla.Tomahawk11 wrote:Au, znači time se sad baviš_BataZiv_0809 wrote:Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa nekim, dosle iz Svedske u Bosnu malo u provod. Ludilo
Tomahawk11 wrote:aaaaapijo_zoljo wrote:ispo sam iz fazona tomoTomahawk11 wrote: lajk za kvotanje![]()
ja sam moro moro![]()
![]()
Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
A nemoj dok mi bar ne odgovori na moj postSaraFina wrote:![]()
Prijavih post. Da se ne zamaram. Euridiki objasni taj naziv "klošarki" kojim me častišdemagoŽe.
hm ..kako se to zaljubljuje - moze ovako preko foruma, tipkanjem...jedan dio..u zivo- tesko ako jedna 'OD' pusi a drugoj smeta iz bilo kog razloga -- nece mu dati shansu da je upozna..alibaba_i_30_godina wrote:moonca wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
I ne poznaju se uvijek pušači, prije svega jer ima i onih koji rijetko zapale, tek 5-6 cigareta dnevno. Takve osobe jako drže do higijene. A da ne pričamo da ima i onih drugih koji ne puše pa se osjete na kilometar i slično. Zdravstveno osiguranje skroz drugačije funkcioniše kod nas u BiH i u EU, nego kod vas u USA. Pa o tome ne bih ovom prilikom.
I nije te sramota da ti mene prijaviš nakon toliko uvreda koje si mi napisala?SaraFina wrote:![]()
Prijavih post. Da se ne zamaram. Euridiki objasni taj naziv "klošarki" kojim me častišdemagoŽe.
Aha, a ne smeta ti kada neko za stolom pored vas dimi? Ili kada gradom osjetiš 'miris' i druge ''mirise''?Xavier1 wrote:Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
Cookie85 wrote:A nemoj dok mi bar ne odgovori na moj postSaraFina wrote:![]()
Nije ba.Tomahawk11 wrote:Au, znači time se sad baviš_BataZiv_0809 wrote:Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa nekim, dosle iz Svedske u Bosnu malo u provod. Ludilo
joj moonca ne mogu ja tebi sada objasnjavati ovdje sve nacine na koje se neko moze zaljubiti. Zavisi i od osobe. Ja samo kazem da ne treba nikoga prekrizavati samo zato sto npr. pusi ili pije. Treba dati priliku, mozda bi se iznenadio. Koliko puta sam se zaljubio na pogled, a da u sustini nisam bio svjestan toga. Ono kada te ona pogleda onim očima, neka njena svojstvena gestikulacija ruke i slično, da ne govorim i fizičkim karakteristima, tačno mi i sada neki čudan osjećaj u stomaku.moonca wrote:hm ..kako se to zaljubljuje - moze ovako preko foruma, tipkanjem...jedan dio..u zivo- tesko ako jedna 'OD' pusi a drugoj smeta iz bilo kog razloga -- nece mu dati shansu da je upozna..alibaba_i_30_godina wrote:moonca wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
I ne poznaju se uvijek pušači, prije svega jer ima i onih koji rijetko zapale, tek 5-6 cigareta dnevno. Takve osobe jako drže do higijene. A da ne pričamo da ima i onih drugih koji ne puše pa se osjete na kilometar i slično. Zdravstveno osiguranje skroz drugačije funkcioniše kod nas u BiH i u EU, nego kod vas u USA. Pa o tome ne bih ovom prilikom.
hm ..ono kaze bili smo na veceri sve ok , jako se dobo razumijemo ali, nikada se vishe nije javila --javio.. zasto ???-
-ovo je kada stupash u prvi kontakt..
Sad mi nece odgovoriti,SaraFina wrote:
Pa ako mu odgovorim, sebe dovodim također u nezgodan položaj. Em nije primjerno, Em pravila ne dozvoljavaju. Šta ću?
Podsjeti me na situaciju prije x-godina, mjesto dešavanja Sloga...doduše, nama su prišle neke studentice iz Krajine_BataZiv_0809 wrote:
Nije ba.![]()
Zarakijali se mi u kafani, ziva muzika, pjevaljke, dobro haos, ja trijezan dosao i nije mi bilo bezveze, znaci realna prica![]()
Kad ovog jarana podzravlja neka "starka" (ono +10 godina u odnosu na nas).
Dobra haos, kratka haljinafolovi golovi, sa njom 3 jaranice, sve na isti kalup, to mini suknje, sijevaju noge, dupeta i sise
![]()
Šu ša, hajte stanite sa nama ima mjesta, i krene to svojim tokom. Gore, po sopstvenoj prici, zive na nekakvim socijalama, uglavnom ništa ne rade, samo se sređuju i naslikavaju za instagram
Pričao mi jaran od jarana....SaraFina wrote:
Prikladan video uradak za temu
Ja sam odrasla u kuci pusaca-izlaila na mjeta gdje se pusili, u kancelariji zenska pusila,,haj..alibaba_i_30_godina wrote:Aha, a ne smeta ti kada neko za stolom pored vas dimi? Ili kada gradom osjetiš 'miris' i druge ''mirise''?Xavier1 wrote:Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
Ma ti ćeš joj kupovati cigare kada se zaljubiš u nju. Vidjet ćeš.
Tomahawk11 wrote:Pričao mi jaran od jarana....SaraFina wrote:
Prikladan video uradak za temu![]()
Cookie85 wrote:Mozda jesi stariji, ako si stariji onda se iskreno nadam da si i iskusniji. Nisam ja ovdje da nekog zabavljam (osim sebe), ali kakve ti glupe price pises, da je prosto za ne povjerovati da neko "stariji" moze tako nesto pisati i misliti.strucnjakdemagog wrote:
Sinko, to što sam ja prošao u životu, ti nisi ni u filmovima gledao. Pa i po pitanju žena.
Ne treba mi savjet od tebe, samo ti nastavi da budeš duhovit i zabavan onoj klošarci, možda te i pozove na kafu.
Ocigledno da ti treba savjet, vjeruj da ti veoma potreban savjet, ne mora biti od mene, ali od nekog sigurno.
Ovo sto sam ti boldirao sto si napisao, samo cu se nasmijati
Ti kao "stariji" i "iskusniji" bi trebao da znas da ne trebas neke stvari govoriti sa sigurnoscu o nekome! Pogotovo koga ne znas
Nikad ne znas kakav je ko zivot imao
Nego poslusaj "mladjeg" ako nemas argument neki, nemoj vrijedjati, ako ne znas nekoga licno, nemog nesto govoriti sto ne znas o nekome. Nego uzivaj, opusti se , zivot je kratak iskoristi ga maksimalno kako znas i mozes!