Kad je kasno za ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#201 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

pijo_zoljo wrote:
Tomahawk11 wrote: lajk za kvotanje :thumbup:
:D
ispo sam iz fazona tomo
:mrgreen:
aaaaa

ja sam moro moro :lol: :lol: :lol:
Cookie85

#202 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

strucnjakdemagog wrote:
Sinko, to što sam ja prošao u životu, ti nisi ni u filmovima gledao. Pa i po pitanju žena.
Mozda jesi stariji, ako si stariji onda se iskreno nadam da si i iskusniji. Nisam ja ovdje da nekog zabavljam (osim sebe), ali kakve ti glupe price pises, da je prosto za ne povjerovati da neko "stariji" moze tako nesto pisati i misliti.

Ocigledno da ti treba savjet, vjeruj da ti veoma potreban savjet, ne mora biti od mene, ali od nekog sigurno.

Ovo sto sam ti boldirao sto si napisao, samo cu se nasmijati :)

Ti kao "stariji" i "iskusniji" bi trebao da znas da ne trebas neke stvari govoriti sa sigurnoscu o nekome! Pogotovo koga ne znas ;)

Nikad ne znas kakav je ko zivot imao :)

Nego poslusaj "mladjeg" ako nemas argument neki, nemoj vrijedjati, ako ne znas nekoga licno, nemog nesto govoriti sto ne znas o nekome. Nego uzivaj, opusti se , zivot je kratak iskoristi ga maksimalno kako znas i mozes! ;)
Last edited by Cookie85 on 30/07/2019 15:52, edited 2 times in total.
Henry Chinaski

#203 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Henry Chinaski »

Ljubav je precijenjena i uopšte, izmišljen pojam.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#204 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by _BataZiv_0809 »

Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa grupicom, dosle kazu iz Svedske u Bosnu malo u provod. Dobre ba, ocuvane, silikoni u sisama, provode se kao da sutra ne postoji, Ludilo :shock:
Last edited by _BataZiv_0809 on 30/07/2019 15:49, edited 1 time in total.
alibaba_i_30_godina

#205 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by alibaba_i_30_godina »

moonca wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:
exliberal-ex wrote: Zato ako vidis neku simpaticnu, jebiga budi musko pozovi je na kafu, mozda ces skontat da iako nije po tvojim kriterijima ima lijep osmjeh, pametne oci...fine ruke...znas kako kazu ako nepitas neces ni dobit :D
a-a...ne može. ako puši džaba joj sve. jer to je odmah zlo. navraća na druge teške osobine.

kako može imati lijep osmijeh? zar zubi ne bi trebali da su žuti ako već dimi? :oops:
Morash to shvatiti- mirise je jako tesko prihvatiti--evo.. parfem.--takodje moze - ako je jak -- neki uzivaju a neki u nesvijest padaju- ili javlja se glavobolja ,povracanje -- takodje mirisljava ulja za masazu(paculi)....nesnosljiv....to su sitnice koje ce osobu prilikom upoznavanja odbiti....

Pa,zubi ..hm .. prepoznaju se osobe koje puse- boja lica, bore....opste zdravlje i kada kupuju zdravstveno osig.placaju vise - Image
Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.

I ne poznaju se uvijek pušači, prije svega jer ima i onih koji rijetko zapale, tek 5-6 cigareta dnevno. Takve osobe jako drže do higijene. A da ne pričamo da ima i onih drugih koji ne puše pa se osjete na kilometar i slično. Zdravstveno osiguranje skroz drugačije funkcioniše kod nas u BiH i u EU, nego kod vas u USA. Pa o tome ne bih ovom prilikom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#206 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa nekim, dosle iz Svedske u Bosnu malo u provod. Ludilo :shock:
Au, znači time se sad baviš :D
SaraFina

#207 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

:lol:

:thumbup:
Last edited by SaraFina on 30/07/2019 15:50, edited 1 time in total.
alibaba_i_30_godina

#208 Re: Kad je kasno za ljubav

Tomahawk11 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Pun grad zena u 40-tim koje se ponasaju kao tinejdzerice. Mi za vikend zaglavili sa nekim, dosle iz Svedske u Bosnu malo u provod. Ludilo :shock:
Idi zovi natrag drugaricu Juridiku, vidiš da se zakuhalo čim je ope' otišla. :mrgreen:

Bato, koji lokal tačno?! :lol:
pijo_zoljo

#209 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pijo_zoljo »

Tomahawk11 wrote:
pijo_zoljo wrote:
Tomahawk11 wrote: lajk za kvotanje :thumbup:
:D
ispo sam iz fazona tomo
:mrgreen:
aaaaa

ja sam moro moro :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

nadoći ću u vožnji
:lol: :lol: :lol:
Xavier1

#210 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Xavier1 »

alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.
Cookie85

#211 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

SaraFina wrote::lol:

Prijavih post. Da se ne zamaram. Euridiki objasni taj naziv "klošarki" kojim me častiš :D demagoŽe.
A nemoj dok mi bar ne odgovori na moj post :(
moonca

#212 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by moonca »

moonca wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.

I ne poznaju se uvijek pušači, prije svega jer ima i onih koji rijetko zapale, tek 5-6 cigareta dnevno. Takve osobe jako drže do higijene. A da ne pričamo da ima i onih drugih koji ne puše pa se osjete na kilometar i slično. Zdravstveno osiguranje skroz drugačije funkcioniše kod nas u BiH i u EU, nego kod vas u USA. Pa o tome ne bih ovom prilikom.
hm ..kako se to zaljubljuje - moze ovako preko foruma, tipkanjem...jedan dio..u zivo- tesko ako jedna 'OD' pusi a drugoj smeta iz bilo kog razloga -- nece mu dati shansu da je upozna..

hm ..ono kaze bili smo na veceri sve ok , jako se dobo razumijemo ali, nikada se vishe nije javila --javio.. zasto ???-

-ovo je kada stupash u prvi kontakt..
DzordzHodzic

#213 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by DzordzHodzic »

Ovdje tacno vidis da neki zenska ni na slici vidjeli nisu
strucnjakdemagog

#214 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by strucnjakdemagog »

Prijavih post. Da se ne zamaram. Euridiki objasni taj naziv "klošarki" kojim me častiš :D demagoŽe.
I nije te sramota da ti mene prijaviš nakon toliko uvreda koje si mi napisala? :lol:
alibaba_i_30_godina

#215 Re: Kad je kasno za ljubav

Xavier1 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.
Aha, a ne smeta ti kada neko za stolom pored vas dimi? Ili kada gradom osjetiš 'miris' i druge ''mirise''?

Ma ti ćeš joj kupovati cigare kada se zaljubiš u nju. Vidjet ćeš. :mrgreen:
SaraFina

#216 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Cookie85 wrote:

A nemoj dok mi bar ne odgovori na moj post :(

Pa ako mu odgovorim, sebe dovodim također u nezgodan položaj. Em nije primjerno, Em pravila ne dozvoljavaju. Šta ću?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#217 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Nije ba. :D

Zarakijali se mi u kafani, ziva muzika, pjevaljke, dobro haos, ja trijezan dosao i nije mi bilo bezveze, znaci realna prica :D

Kad ovog jarana podzravlja neka "starka" (ono +10 godina u odnosu na nas).

Dobra haos, kratka haljina :shock: folovi golovi, sa njom 3 jaranice, sve na isti kalup, to mini suknje, sijevaju noge, dupeta i sise :D

Šu ša, hajte stanite sa nama ima mjesta, i krene to svojim tokom. Gore, po sopstvenoj prici, zive na nekakvim socijalama, uglavnom ništa ne rade, samo se sređuju i naslikavaju za instagram :lol:
SaraFina

#218 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Prikladan video uradak za temu :lol:
alibaba_i_30_godina

#219 Re: Kad je kasno za ljubav

moonca wrote:
moonca wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.

hm ..kako se to zaljubljuje - moze ovako preko foruma, tipkanjem...jedan dio..u zivo- tesko ako jedna 'OD' pusi a drugoj smeta iz bilo kog razloga -- nece mu dati shansu da je upozna..

hm ..ono kaze bili smo na veceri sve ok , jako se dobo razumijemo ali, nikada se vishe nije javila --javio.. zasto ???-

-ovo je kada stupash u prvi kontakt..
joj moonca ne mogu ja tebi sada objasnjavati ovdje sve nacine na koje se neko moze zaljubiti. Zavisi i od osobe. Ja samo kazem da ne treba nikoga prekrizavati samo zato sto npr. pusi ili pije. Treba dati priliku, mozda bi se iznenadio. Koliko puta sam se zaljubio na pogled, a da u sustini nisam bio svjestan toga. Ono kada te ona pogleda onim očima, neka njena svojstvena gestikulacija ruke i slično, da ne govorim i fizičkim karakteristima, tačno mi i sada neki čudan osjećaj u stomaku.

I da mi nakon svega toga smeta što pije. Ma daj. Barem ti i ja nismo djeca. To su tako trivijalne stvari. Drugo je ako je to već prešlo u nešto što se karakteriše kao bolest.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 30/07/2019 16:01, edited 1 time in total.
Cookie85

#220 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

SaraFina wrote:

Pa ako mu odgovorim, sebe dovodim također u nezgodan položaj. Em nije primjerno, Em pravila ne dozvoljavaju. Šta ću?
Sad mi nece odgovoriti, :( hajd mozda procita pa prihvati savjet :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#221 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Nije ba. :D

Zarakijali se mi u kafani, ziva muzika, pjevaljke, dobro haos, ja trijezan dosao i nije mi bilo bezveze, znaci realna prica :D

Kad ovog jarana podzravlja neka "starka" (ono +10 godina u odnosu na nas).

Dobra haos, kratka haljina :shock: folovi golovi, sa njom 3 jaranice, sve na isti kalup, to mini suknje, sijevaju noge, dupeta i sise :D

Šu ša, hajte stanite sa nama ima mjesta, i krene to svojim tokom. Gore, po sopstvenoj prici, zive na nekakvim socijalama, uglavnom ništa ne rade, samo se sređuju i naslikavaju za instagram :lol:
Podsjeti me na situaciju prije x-godina, mjesto dešavanja Sloga...doduše, nama su prišle neke studentice iz Krajine :D
Bilo je i mrežastih čarapica, ako te zanima :oops:

Jesi ih pitao da te vode u ŠveCku :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#222 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

SaraFina wrote:

Pričao mi jaran od jarana.... :thumbup: :mrgreen:
moonca

#223 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
Aha, a ne smeta ti kada neko za stolom pored vas dimi? Ili kada gradom osjetiš 'miris' i druge ''mirise''?

Ma ti ćeš joj kupovati cigare kada se zaljubiš u nju. Vidjet ćeš. :mrgreen:
Ja sam odrasla u kuci pusaca-izlaila na mjeta gdje se pusili, u kancelariji zenska pusila,,haj.. :roll: -naravno to je bilo normalno - smetao mi je dim ali sam mogla boraviti u takvim prostorijama- i ako je momak pushac - nije mi smetalo---ali--ako nisi u tome ucestvovao tokom razvoja jako smeta -

meni licno sada nakon ovoliko godina bez dima- jako smeta restoran gdje se pusi- ja ne ulazim u takve , ne mogu jesti u takvim... miris dima na ulici i nekako mogu podnijeti --- .. no, razumijem u Bosni je to sve jos uvijek normalno...
pisem moj slucaj da se neko ne bi nasao uvrijedjenim...

shvati Xaviera-
SaraFina

#224 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Tomahawk11 wrote:
SaraFina wrote:

Pričao mi jaran od jarana.... :thumbup: :mrgreen:

Tako i jest. Tabele i bodovi za gospođu savršenu, a likovi sponzorišu djevojke... uspješni i puni love...

Muzaferu jedino preostaje kupanjeeeeee!
strucnjakdemagog

#225 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by strucnjakdemagog »

Cookie85 wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Sinko, to što sam ja prošao u životu, ti nisi ni u filmovima gledao. Pa i po pitanju žena.
Ne treba mi savjet od tebe, samo ti nastavi da budeš duhovit i zabavan onoj klošarci, možda te i pozove na kafu. :wink:
Mozda jesi stariji, ako si stariji onda se iskreno nadam da si i iskusniji. Nisam ja ovdje da nekog zabavljam (osim sebe), ali kakve ti glupe price pises, da je prosto za ne povjerovati da neko "stariji" moze tako nesto pisati i misliti.

Ocigledno da ti treba savjet, vjeruj da ti veoma potreban savjet, ne mora biti od mene, ali od nekog sigurno.

Ovo sto sam ti boldirao sto si napisao, samo cu se nasmijati :)

Ti kao "stariji" i "iskusniji" bi trebao da znas da ne trebas neke stvari govoriti sa sigurnoscu o nekome! Pogotovo koga ne znas ;)

Nikad ne znas kakav je ko zivot imao :)

Nego poslusaj "mladjeg" ako nemas argument neki, nemoj vrijedjati, ako ne znas nekoga licno, nemog nesto govoriti sto ne znas o nekome. Nego uzivaj, opusti se , zivot je kratak iskoristi ga maksimalno kako znas i mozes! ;)

Eto odgovorio sam ti.
Post Reply