Ma vala da bi ti prošlo to ovako u regularnoj noci da nisi na moru moraš baš biti debelo iznadprosjecnog izgleda i imati priču.CaneBos wrote:Lik te naskoci na sred ulice, ja straNJac, helo, bla,bla, usta lik ne zatvara zaspe ih pricom koja ni na sta ne mirise, suplja skroz... i nakon 5 minuta trazi broj. Naravno da je za svaku iole opreznu osobu alarmirajuce i nepouzdano. Osim ako volis takve vrste hajnehaja...90minut wrote:Lik ne trazi iz vedra neba broj vec ide konverzacija prije toga normalno sve ovo što pišeš ustvari govori da nikad nisi imala slicnu situaciju tako da je u suštini sve jasno da li si ok izgleda ili ispod prosjeka.macchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo.![]()
Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.
Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu.A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna.
Al' u principu se slažem treba biti oprezan nikad ne znaš, al' ne previše oprezan ili oprezna.