Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rezultat karijere. Imao sam 10-1 start, i to prvu izgubio
Svaka čast. Meni je 21-9 najbolji, ali prije 2 godine na pošloj jednom 20-10 i skoro sve 14,17. I ne trudim se previše. Pošla wl 14, sad 17, ali neću mi igrati ove dvije, samo ću pokloniti nekome win.
Ja sam imo sad 2-4, pa 14-4, onda sam 7 izgubio i 3 dobio
Koga ces uzeti od Icona? Ja sam najblizi Carlosu. Posto nema sanse da cu cekati drugu sezonu sto je za oko mjesec dana, pa da ganjam nekog od onih boljih, jos plus Bog zna kakvi ce biti zahtjevi za drugih 12, ovih prvih 12 tokena je relativno lako dobiti. A i bolje uzeti dva iz ponude nego samo jednog Imam solidan tim i oko 700k coinsa. Ove sedmice nisam htio nista uzimati samo cu odigrati reda radi, za sljedecu idem jako
A i dok krene druga sezona dobit cu Zahu pa mi napadac Icon nece ni trebati.
Kontam ovog 89 giggsa, treba mi lw koji će biti cam fale mi još 2 swapa, danas ću to riješiti, imam 7. A st i cm će biti cdm u 4231, samo da mi je 200-300k coinsa da uzmem što mi treba
Ja sam se usrecio sa Eriksenom na camu, eventualna zamjena je IF ili De Bruyne ili icon neki dobar
Uzet cu tog Carlosa i vidjet cu da kupim nekog icona na CM defanzivnijeg umjesto Sissoka.
Mustang1 wrote:Ja sam se usrecio sa Eriksenom na camu, eventualna zamjena je IF ili De Bruyne ili icon neki dobar
Uzet cu tog Carlosa i vidjet cu da kupim nekog icona na CM defanzivnijeg umjesto Sissoka.
Ali ne znam koliko ti je to pametno... Imaš Sandra, Marcela, Tellesa... Jeftini. Nije nešto ovaj baby Carlos.
Mustang1 wrote:Ja sam se usrecio sa Eriksenom na camu, eventualna zamjena je IF ili De Bruyne ili icon neki dobar
Ali ne znam koliko ti je to pametno... Imaš Sandra, Marcela, Tellesa... Jeftini. Nije nešto ovaj baby Carlos.
Mensoooo, kakva ti je ekipa?
Nako. Treba mi desni CAM i neka promjena u napadu. Mogu Lewandowskog, ali onda ne može Immobile jer su obojica spori. Nisam pametan.
Ma imam Robertsona dobar je i on ali od ovih icona sto se mogu dobiti odmah jedino Carlos valja, na napadaca ne bih isao zbog Zahe crnog. A generalno od icona jedino se isplati nabavljati cam/cm/cdm ili Ria Ostalo sve mozes jeftinije naci. Do sada sam najblizi da kupim Essiena ali vidjet cu jos.
Mustang1 wrote:Febo jesi odradio sve za icona? Meni ostalo jos squad battles kinezi.
uzeo giggsa, imam uraditi još 3 ova za swap i čekam idući swap
MensurM wrote:Zamijenio sam Rodrija za Casemira.
Još me Isco muči
ne valja ti link za chielinijem. ne znam zašto ti pep ima premier ligu kad nemaš nijednog iz epl? nemaš nekog izbora, bolje da uvežeš švabe imo bi bolji izbor. goretzka, havertz, werner...
MensurM wrote:Et vidiš, nemam pojma da ne prolaze i ovi crveni linkovi ako je chem na 100
a tek to za pepa ne kontam, odoh svakako nekog talijana stavit
Treba svaki igrač biti 10, "opadaju" statsi ingame ako nije, tj nema bonusa na statse.
Ako imaš menadžera iz lige u kojoj imaš igrače može popraviti chem za +1. Tipa imaš lw na lm i chem je 9, staviš menažera iz te lige i bude 10.
Zeleni poništava crveni link, zeleni isti klub ista država(perfect link) tipa marcelo + militao, silva + marquinos, fabinho + firmino...poništava dva crvena...
Uglavnom drži igrače na 10
Meni jucer neki srbin dosao i pise poruku kaze brate de pustit cu te da pobjedis samo mi pusti da dam golove sa silverima A meni dobro doslo ostala jos jedna pobjeda sa italijanima za token
Dobijem Ramosa untradable a vec ga imam untradable, i imam kamaru 86 87 igraca untradable, i da ne propadne Ramos uradim Aubameyanga POTM izadje me oko 200 hiljada poslije packova a nisam nikog dobio. Dobijem i Marcela untradable i ubacim ga u tim sa Varanom i Ramosom, i sad cekam necu jos uzimati Carlosa Ako skupim dovoljno onda bi uzeo Carlosa i Neymara lijevo.
Mustang1 wrote:Dobijem Ramosa untradable a vec ga imam untradable, i imam kamaru 86 87 igraca untradable, i da ne propadne Ramos uradim Aubameyanga POTM izadje me oko 200 hiljada poslije packova a nisam nikog dobio. Dobijem i Marcela untradable i ubacim ga u tim sa Varanom i Ramosom, i sad cekam necu jos uzimati Carlosa Ako skupim dovoljno onda bi uzeo Carlosa i Neymara lijevo.
Njih dvojicu mozes cuvati u timu? To ti je ako kad bude neki sbc ubacis ga, ja nisam mogao otvoriti pack novi dok ne rijesim duplog Ramosa
Ali sam zadovoljan Aubameyangom, samo sad i crni Zaha gubi znacaj
Zato sto nisi igrao puno i otvarao si one losije packove. Od rivalsa rank 1 i weekend lige dobijes puno boljr packove i veca sansa da cds dobiti nekoga. I u untradable packovima je jos veca sansa da ces dobiti bar nekog boljeg.