Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nendertalac
Briferomnovalic wrote:ma kojom ba halatkom ?
-
nendertalac
Ako se zena nije udala za prvog hajvana koji je htjeo - onda je mala sansa da ce biti posesivno protektivna prema svom sinu, i jos manja sansa da ce se zaljubiti u momka svoje kcerke...winetou wrote:Svi muškarci žele nevinu.
Istina ako se zaljubiš lako se može preći i preko toga da nije nevina, ali u podsvijesti ....![]()
Nemojte se bezveze pretvarati u ultraurbane ljudea El-Bosniaco ne treba vala ni da trpiš
I što miss.meli gore napisa o tome kako nevine žene ne uspjevaju u odgoju djece . Ja evo nikako ne mogu shvatiti vezu između odgoja djece i toga da li su prije braka bile nevine ili ne. pokušavam, ali ne mogu
-
nendertalac
Pa mogli bi mozda napraviti katalog nevinih zena - samo stavi sve te svoje uslove pa da raspisemo konkurs.El-bosniaco wrote:ma nije samo sex upitanju , volio bi da je pameta, jednostavno da nismo ko nebo i zemljaNapisao si da prvenstveno trazis nevinu i polijepu/sexi djevojku a sve ostalo kakva je kao osoba (sposobnost, pamet, drustvenost, dobrota, moral itd itd mogla bi do sutra) to ti je sekundarno!
-
nendertalac
Ima li ovdje iko ko je zavrsio fakultet a uspio naci vremena i da se seksualno obrazuje?El-bosniaco wrote:pa ako sam ja glup nebi valjda zavrsio fakultetbarem ako nista 90% fakulteta
sta si ti posmislila samo da ne bude ona pametna a ja glup pa bi se ispunilo ono ko nebo i zemljadobra si
-
zmijuga_loma
uh mama draga stvarno jedan od rijetkih koji drzi do moralnih stvari...the_stick wrote:samo hrabro i ne gubi glavu.... i ne gubi nadu, jer finih cura jos uvijek ima... i ne sekiraj se, ako se ti budes cuvao, naci ce se i za tebe ista takva cura, ako Bog da...
a sada.....
ocekujem paljbu po sebi...
i btw, smatram ovo pitanje malo suvisnim.... mislim da je odgovor ipak jednostavan.... ko se cuva za braka, takvog partnera i zeli... ko se ne cuva, njemu/njoj je vjerovatno sve jedno.... a najodvratnij su mi oni dvolicni tipovi sto bi 'da svaku probaju', a kada se zene iskljucivo bi nevine da zene..
zalosno je nekako gledati kako mladi bosanci i hercegovci idu sigurno prema dnu, a ja ti skidam kapu
-
nendertalac
Zamisli ozeni lezbejku???zmijuga_loma wrote:uh mama draga stvarno jedan od rijetkih koji drzi do moralnih stvari...the_stick wrote:samo hrabro i ne gubi glavu.... i ne gubi nadu, jer finih cura jos uvijek ima... i ne sekiraj se, ako se ti budes cuvao, naci ce se i za tebe ista takva cura, ako Bog da...
a sada.....
ocekujem paljbu po sebi...
i btw, smatram ovo pitanje malo suvisnim.... mislim da je odgovor ipak jednostavan.... ko se cuva za braka, takvog partnera i zeli... ko se ne cuva, njemu/njoj je vjerovatno sve jedno.... a najodvratnij su mi oni dvolicni tipovi sto bi 'da svaku probaju', a kada se zene iskljucivo bi nevine da zene..
zalosno je nekako gledati kako mladi bosanci i hercegovci idu sigurno prema dnu, a ja ti skidam kapu
-
nendertalac
Ma nek se on nama lijepo ozeni, pa ako naidje na prepreke nek se javi - naci ce se sigurno mnogo ljudi zeljnih da mu pomognu. 
- Alfons Kauders
A tek hanumi mu...nendertalac wrote:Ma nek se on nama lijepo ozeni, pa ako naidje na prepreke nek se javi - naci ce se sigurno mnogo ljudi zeljnih da mu pomognu.
-
winetou
Ha?nendertalac wrote:Ako se zena nije udala za prvog hajvana koji je htjeo - onda je mala sansa da ce biti posesivno protektivna prema svom sinu, i jos manja sansa da ce se zaljubiti u momka svoje kcerke...winetou wrote:Svi muškarci žele nevinu.
Istina ako se zaljubiš lako se može preći i preko toga da nije nevina, ali u podsvijesti ....![]()
Nemojte se bezveze pretvarati u ultraurbane ljudea El-Bosniaco ne treba vala ni da trpiš
I što miss.meli gore napisa o tome kako nevine žene ne uspjevaju u odgoju djece . Ja evo nikako ne mogu shvatiti vezu između odgoja djece i toga da li su prije braka bile nevine ili ne. pokušavam, ali ne mogu
To je naravno dokazao tim stručnjaka iz Cosmopolitana , ili...?
-
hananah
Citajuci neke komentare ne mogu da dodjem sebi. Stich, da ti odgovorim: ja samo kazem da svako treba da radi ono sto zeli a da pri tom ne ugrozava druge. Ako cura ili muskarac nisu ili jesu nevini to je njihova stvar. Po meni je grozno prevariti partnera, po meni je grozno imati grupni sex, po meni je grozna pedofilija, laz, korupcija, i prevara bilo koje vrste.
Drugo, danasnja savremena zena obicno zavrsi fakultet pa zatim radi, niko je ne izdrzava. I jos treba da udje nevina u brak. Muzicka zelja mozda?
Dalje, ako je nevinato njen izbor neka a ako nije opet ne vidim razlog da se muskarac zali jer nije jedini kvalitet u himenu, ima divnih zena koje su prije braka imale par ljubavnika pa opet imaju izuzetno skladan i sretan brak, ima ih i sa nesretnim brakom. Takodjer ima zena koje su se cuvale za brak pa im je brak jako dobar a ima onih kojima je los. Pravila nema. Poenta je da je basta sarena i neka svako bere ono cvijece koje mu se svidja.
Mislim da bi se nasi ljudi trebali vise okrenuti oko sebe i sebi u smislu da vrjednuju kod zene i druge stvari osim nevinosti.
Licno nisam nikad pozalila sto nisam nevina niti sam ikad patila od toga da se cuvam za brak jer imam puno drugih kvaliteta a osim toga srce ne bira. Sta da sam nevina i zaljubim se u nekoga s kim se slazem u svemu i odlucim da se udam za njega. I recimo on impotentan ili poluimpotentan, recimo on perverzan ili jednostavno mu jako mali. A ja nisam probala s njim prije braka? I zeznula se. I sta onda? Ostati uskracena za sexualno zadovoljenje ili traziti sa strane. Nisam osoba koja bi ikad mogla varati pa bih se vjerovatno razvela. I bila bih raspustenica. Ovako, kad budem sigurna da je nesto upravo to onda cu se vezati, ali zauvjek jer cu znati unaprijed sta dobivam. Ne volim macke u vreci niti volim rizik u velikim zivotnim stvarima.
I jos jednom ponavljam, muskarci ne osudjujete zene koje nisu nevine jer na to nemate pravo. Doba da zena u brak donosi nevinost i da je zauzvrat muskarac izdrzava odavno je prosto. Jos u proslom stoljecu.
Drugo, danasnja savremena zena obicno zavrsi fakultet pa zatim radi, niko je ne izdrzava. I jos treba da udje nevina u brak. Muzicka zelja mozda?
Dalje, ako je nevinato njen izbor neka a ako nije opet ne vidim razlog da se muskarac zali jer nije jedini kvalitet u himenu, ima divnih zena koje su prije braka imale par ljubavnika pa opet imaju izuzetno skladan i sretan brak, ima ih i sa nesretnim brakom. Takodjer ima zena koje su se cuvale za brak pa im je brak jako dobar a ima onih kojima je los. Pravila nema. Poenta je da je basta sarena i neka svako bere ono cvijece koje mu se svidja.
Mislim da bi se nasi ljudi trebali vise okrenuti oko sebe i sebi u smislu da vrjednuju kod zene i druge stvari osim nevinosti.
Licno nisam nikad pozalila sto nisam nevina niti sam ikad patila od toga da se cuvam za brak jer imam puno drugih kvaliteta a osim toga srce ne bira. Sta da sam nevina i zaljubim se u nekoga s kim se slazem u svemu i odlucim da se udam za njega. I recimo on impotentan ili poluimpotentan, recimo on perverzan ili jednostavno mu jako mali. A ja nisam probala s njim prije braka? I zeznula se. I sta onda? Ostati uskracena za sexualno zadovoljenje ili traziti sa strane. Nisam osoba koja bi ikad mogla varati pa bih se vjerovatno razvela. I bila bih raspustenica. Ovako, kad budem sigurna da je nesto upravo to onda cu se vezati, ali zauvjek jer cu znati unaprijed sta dobivam. Ne volim macke u vreci niti volim rizik u velikim zivotnim stvarima.
I jos jednom ponavljam, muskarci ne osudjujete zene koje nisu nevine jer na to nemate pravo. Doba da zena u brak donosi nevinost i da je zauzvrat muskarac izdrzava odavno je prosto. Jos u proslom stoljecu.
-
PITARKA_SA
ja nisam odavde....fakat ne kontam

-
nendertalac
...Mother will check out all your girfriends for youwinetou wrote:Ha?nendertalac wrote:Ako se zena nije udala za prvog hajvana koji je htjeo - onda je mala sansa da ce biti posesivno protektivna prema svom sinu, i jos manja sansa da ce se zaljubiti u momka svoje kcerke...winetou wrote:Svi muškarci žele nevinu.
To je naravno dokazao tim stručnjaka iz Cosmopolitana , ili...?![]()
She wont let anyone dirty come through...
-
PITARKA_SA
hoces li?? joooj...JUPIIII ....srce si!!

-
PITARKA_SA
odoh se pripremat moralno i fizicki...za prvi cas!

-
zmijuga_loma
ja sam cula da ovde nema strumfeta jel tako ili.........gluho bilopitt wrote:Ma sve za pitarkuPITARKA_SA wrote:hoces li?? joooj...JUPIIII ....srce si!!![]()
![]()
![]()
:D Da si strumfeta, ignorisali bi te
-
nendertalac
Mozemo li neki online kurs napravit?PITARKA_SA wrote:odoh se pripremat moralno i fizicki...za prvi cas!![]()
![]()
![]()
- pitt
ma ko hemoroidi su.....nikad ih se kutarisatizmijuga_loma wrote:ja sam cula da ovde nema strumfeta jel tako ili.........gluho bilopitt wrote:Ma sve za pitarkuPITARKA_SA wrote:hoces li?? joooj...JUPIIII ....srce si!!![]()
![]()
![]()
:D Da si strumfeta, ignorisali bi te
![]()
- Alfons Kauders
Znate onu za Strumfetu... Da je najveca kurva na svijetu...
O dam ti dam ti dam, o dam ti dam ti daaam...

O dam ti dam ti dam, o dam ti dam ti daaam...