Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED 10.03.2020.
-
PM72
#202 Re: Remove Četnik
Uzimao sam francuski hljeb u ovoj pekari u Sarajevu u ulici Koševo.Odličan.Nakon ovoga - više nikad.Nisam patriota na baterije niti me boli neka stvar za šovinistima i nacionalistima ali ovo je stvarno dno-dna.E nećeš moju marku dobit više nikad.
- mO k3
#203 Re: Remove Četnik
Ma ja ba ...LBVIEW wrote:Ma ja, sad izvuceno iz konteksta.
-
L u c i f e r
#204 Re: Remove Četnik
Mozda je i sav onaj rat ustvari bio jedna velika sala
Samo mi ne kontamo
I bezveze se ljutimo
Samo mi ne kontamo
I bezveze se ljutimo
- Maraschino
#205 Re: Remove Četnik
sve mi lici na oto 
- Kejn
#206 Re: Remove Četnik
Da docekam da se i ti tobe dozovesPM72 wrote:Uzimao sam francuski hljeb u ovoj pekari u Sarajevu u ulici Koševo.Odličan.Nakon ovoga - više nikad.Nisam patriota na baterije niti me boli neka stvar za šovinistima i nacionalistima ali ovo je stvarno dno-dna.E nećeš moju marku dobit više nikad.
-
PM72
#207 Re: Remove Četnik
Kejn wrote:Da docekam da se i ti tobe dozovesPM72 wrote:Uzimao sam francuski hljeb u ovoj pekari u Sarajevu u ulici Koševo.Odličan.Nakon ovoga - više nikad.Nisam patriota na baterije niti me boli neka stvar za šovinistima i nacionalistima ali ovo je stvarno dno-dna.E nećeš moju marku dobit više nikad.
Sve ima svoj prag tolerancije a to se ne kaže "došao tobe"...
- BHCluster
#208 Re: Remove Četnik
Evo ga "kifla patriot" je tu!
- moa
#209 Re: Remove Četnik
kontam kada bi bosnjak otovorio pekaru i stavio zastavu ljiljana negdje recimo oko banjaluke.
- choxnox
#210 Re: Remove Četnik
Nemoj tako, i na Manji su vjesile zastave BIH za dan drzavnosti. Samo u Federaciji, naravno. Sve za trzistemoa wrote:kontam kada bi bosnjak otovorio pekaru i stavio zastavu ljiljana negdje recimo oko banjaluke.
-
espn
#211 Re: Remove Četnik
U Republici Srpskoj mijenjaju zakon i građanima olakšavaju nabavku oružja
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-repub ... /190328131
- Maraschino
#212 Re: Remove Četnik
espn wrote:U Republici Srpskoj mijenjaju zakon i građanima olakšavaju nabavku oružja
bitno je ljekarskoNaime, brišu se odredbe koje su, kao jedan od uslova za nabavljanje oružja, propisivale pribavljanje uvjerenja da se protiv osoba ne vodi prekršajni postupak.
-
A_A_AKCIJA
#213 Re: Remove Četnik
Da oživimo temu novim informacijama.
Penny Plus i Bingo trenutno nemaju Manjine proizvode na policama, što nije loš rezultat. Potrebno je stalno podsjećati okolinu zašto bojkot.
A sada, firma koju vodi neko ko je i sam bio dio činjenja zločina. Unaprijed se izvinjavam ako se radi o osobi istog imena.
Naime, mesnice Friško (Vizion doo), raspoređene širom Sarajeva su u vlasništvu Danka Nerića, osobe koja se spominje u opisima zločina koji su se desili u Rogatici tokom prošlog rata. Po svemu sudeći, Nerić je direktno odgovorni za rušenje dvije Rogatičke džamije.
http://www.justice-report.com/bh/sadr%C ... anje-smrti
http://www.sense-agency.com/tribunal_(m ... s_id=14239
Penny Plus i Bingo trenutno nemaju Manjine proizvode na policama, što nije loš rezultat. Potrebno je stalno podsjećati okolinu zašto bojkot.
A sada, firma koju vodi neko ko je i sam bio dio činjenja zločina. Unaprijed se izvinjavam ako se radi o osobi istog imena.
Naime, mesnice Friško (Vizion doo), raspoređene širom Sarajeva su u vlasništvu Danka Nerića, osobe koja se spominje u opisima zločina koji su se desili u Rogatici tokom prošlog rata. Po svemu sudeći, Nerić je direktno odgovorni za rušenje dvije Rogatičke džamije.
Na suđenju za zločine počinjene na području Rogatice, svjedok Državnog tužilaštva prisjetio se maltretiranja koje je doživio tokom zatočeništva u srednjoškolskom centru u ljeto 1993. godine.
Svjedok M-5 je ispričao da su ga u srednjoškolskom centru u Rogatici najviše maltretirali Feđa Planojević, Danko Nerić, Miko Ikononić te izvjesni “Noga” i “Kosa”.
“Oni su me najviše maltretirali, ali i sve nas. Iživljavali su se nad nama. A stražari su im to i dopuštali. Vidio sam ih više puta, a kada bi maltretirali u mraku, po glasovima sam ih prepoznao”, rekao je svjedok.
Dakle, ne samo neki simpatizer, nego učesnik u zločinu. Jedan od sinova vlasnika Vizion doo, Stojana Nerića.Tužiteljica je ukazala da su srpske snage po preuzimanju vlasti uništile obje džamije u Rogatici (Čaršijska i Arnaudija). U rušenju Arnaudije je, po riječima svjedoka, učestvovao srpski vojnik po imenu Danko Nerić. Nosio je sivo-maslinastu uniformu bivše JNA sa crveno-bijelim trakama pričvršćenim za epolete.
Last edited by A_A_AKCIJA on 08/04/2019 22:07, edited 1 time in total.
- mO k3
#214 Re: Remove Četnik
Hvala na informaciji !!
- Kaligrafija
#215 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Hvala i od mene...nebi vise usao u njihove mesnice, nema tih para...!
- bingov buraz
#216 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Šteta što je ovaj dovoljno inteligentan da ne piše gadarije po FB,u stvari mnogo gori pacijent od onog iz Manje.
- muha_sa
#217 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
gdje su im mesnice 
-
high_volume
#218 Re: Remove Četnik
Netačno!A_A_AKCIJA wrote:Da oživimo temu novim informacijama.
Penny Plus i Bingo trenutno nemaju Manjine proizvode na policama, što nije loš rezultat. ]
U subotu kupljen hljeb od tamnog brašna u Bingu na Koreji, izdužen, tvrde kore, jako ukusan i dugotrajan, Manja proizvodnja piše i prodavačica ga ponudila kao Manjin proizvod.
-
mavi
#219 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Mislim da Vizion snabdjeva Konzumove prodavnice. Barem je snabdjevao ranije, pošto ne kupujem više meso kod njih, ne znam da li je to još uvijekj tako. To je meso koje se uvozi iz Srbije, znate ono, teletina za 9 KM.muha_sa wrote:gdje su im mesnice
- arzuhal
#220 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Nakon što se desilo s to s transferom četnika Trivić Saše, nekadašnjim partizanom, pa onda i akcija "Kasa" i Karićeva pitanja u Žurnalu hoće li Sarajlije jednako tako bojkotirati i sarajevske lokale koje drže osumnjičeni ili dokazani ratni zločinci ili kriminalci, utajivači poreza i sl. ja sam se osjećao kao popišan. Jer se ne sjećam dal sam ikad u životu ušao u pobrojane lokale (jesam jednom sjeo u baštu "Vatre"), a u Manji sam bio 2-3 puta maksimalno, od toga pola puta me tetka zamolila da joj kupim crni hljeb... Sam sebe dovedem u situaciju da je moj bojkot potpuno beznačajan... 
-
Neregistrirani
#221 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Nego, kako bojkot Manja pekara, ima li kupaca, je li Trivic vec zatvorio biznise po Sarajevu?
Ili je opet bilo "ko nas, bre, zavadi?"?
Ili je opet bilo "ko nas, bre, zavadi?"?
-
decembar2017
#222 Re: Remove Četnik
Svaka ti cast, informisi , neka se zna ko su zlocinci i ko ih podrzavaA_A_AKCIJA wrote:Da oživimo temu novim informacijama.
Na suđenju za zločine počinjene na području Rogatice, svjedok Državnog tužilaštva prisjetio se maltretiranja koje je doživio tokom zatočeništva u srednjoškolskom centru u ljeto 1993. godine.
Svjedok M-5 je ispričao da su ga u srednjoškolskom centru u Rogatici najviše maltretirali Feđa Planojević, Danko Nerić, Miko Ikononić te izvjesni “Noga” i “Kosa”.
“Oni su me najviše maltretirali, ali i sve nas. Iživljavali su se nad nama. A stražari su im to i dopuštali. Vidio sam ih više puta, a kada bi maltretirali u mraku, po glasovima sam ih prepoznao”, rekao je svjedok.Dakle, ne samo neki simpatizer, nego učesnik u zločinu. Jedan od sinova vlasnika Vizion doo, Stojana Nerića.Tužiteljica je ukazala da su srpske snage po preuzimanju vlasti uništile obje džamije u Rogatici (Čaršijska i Arnaudija). U rušenju Arnaudije je, po riječima svjedoka, učestvovao srpski vojnik po imenu Danko Nerić. Nosio je sivo-maslinastu uniformu bivše JNA sa crveno-bijelim trakama pričvršćenim za epolete.
-
A_A_AKCIJA
#223 Re: Remove Četnik
Ispravka, u Bingu sam primjetio da nema onih pakovanih kolača sa Manjinom etiketom, a detaljno sam pogledao. Prije su se prodavale one manje torte.high_volume wrote:Netačno!A_A_AKCIJA wrote:Da oživimo temu novim informacijama.
Penny Plus i Bingo trenutno nemaju Manjine proizvode na policama, što nije loš rezultat. ]
U subotu kupljen hljeb od tamnog brašna u Bingu na Koreji, izdužen, tvrde kore, jako ukusan i dugotrajan, Manja proizvodnja piše i prodavačica ga ponudila kao Manjin proizvod.
- muha_sa
#224 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
jednom sjeo u "Vatru" i ne skontah koji je fol sjedit tamoarzuhal wrote:Nakon što se desilo s to s transferom četnika Trivić Saše, nekadašnjim partizanom, pa onda i akcija "Kasa" i Karićeva pitanja u Žurnalu hoće li Sarajlije jednako tako bojkotirati i sarajevske lokale koje drže osumnjičeni ili dokazani ratni zločinci ili kriminalci, utajivači poreza i sl. ja sam se osjećao kao popišan. Jer se ne sjećam dal sam ikad u životu ušao u pobrojane lokale (jesam jednom sjeo u baštu "Vatre"), a u Manji sam bio 2-3 puta maksimalno, od toga pola puta me tetka zamolila da joj kupim crni hljeb... Sam sebe dovedem u situaciju da je moj bojkot potpuno beznačajan...
redovan bio u "Manji"
ENDE--neJma više
- arzuhal
#225 Re: Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED
Ja bolan nisam tu Manju ni primjećivao, koja sam seljačina...muha_sa wrote:jednom sjeo u "Vatru" i ne skontah koji je fol sjedit tamoarzuhal wrote:Nakon što se desilo s to s transferom četnika Trivić Saše, nekadašnjim partizanom, pa onda i akcija "Kasa" i Karićeva pitanja u Žurnalu hoće li Sarajlije jednako tako bojkotirati i sarajevske lokale koje drže osumnjičeni ili dokazani ratni zločinci ili kriminalci, utajivači poreza i sl. ja sam se osjećao kao popišan. Jer se ne sjećam dal sam ikad u životu ušao u pobrojane lokale (jesam jednom sjeo u baštu "Vatre"), a u Manji sam bio 2-3 puta maksimalno, od toga pola puta me tetka zamolila da joj kupim crni hljeb... Sam sebe dovedem u situaciju da je moj bojkot potpuno beznačajan...ono-hajd da me raja vidU
![]()
redovan bio u "Manji"![]()
ENDE--neJma više