Ona narodna: Bjez'te noge, usra vas guzica..!Maraschino wrote:Tada smo za tvoju informaciju dobili PAM zamisli i sa njim smo krenuli u akciju. Braca ti nisu stigla ni da nas ispitaju sa cime raspolazemo nego su se uhvatili noge. Koliko se moglo za jedan dan osloboditi tolio smo oslobodili ukljucujuci i jednu opstinu.славянин wrote: Pa sa puskama rastjerase 8 tenkova i 3 samohodke... zamisli da ste imali transporter
Bas su *icke. Poslije toga ide standardno, iz dubine tuci po civilima sto im je preostalo.
Prijedor 2019
-
developer10
#201 Re: Prijedor 2019
- Point.
#202 Re: Prijedor 2019
Ne radi se uopšte o superljudima. I nemam ni jednog razloga da ne vjerujem @Maraschino u ono što piše.славянин wrote: Daleko od toga.. ali nazalost tako se to prihvata. Hrabrosti je bilo,bilo je svega - na svim stranama mada najvise u Ar BiH jer ista je vecinu rata provela u borbi sa tehnicki i organizaciono jacim neprijateljem. To niko ne spori ! Ali nemoj da se upada u zamku superljudi - jer to dovede to takvih razmisljanja da danas imamo ove sto jedva cekaju rat da se sabljama biju jer su drugi kukavice
- славянин
#203 Re: Prijedor 2019
Slucajeva svega i svacega je bilo ali daju se insinuacije pravila - tj. ispade to je tako kostantno bilo "mi derali guz*ve bez problema" ... sva pouka zbog koje ovo govorim jeste - budi skroman i spreman.Organizacija,dobar kadar i dobra obuka.... oslanjati se na mudovanje je ...Point. wrote:Ne radi se uopšte o superljudima. I nemam ni jednog razloga da ne vjerujem @Maraschino u ono što piše.славянин wrote: Daleko od toga.. ali nazalost tako se to prihvata. Hrabrosti je bilo,bilo je svega - na svim stranama mada najvise u Ar BiH jer ista je vecinu rata provela u borbi sa tehnicki i organizaciono jacim neprijateljem. To niko ne spori ! Ali nemoj da se upada u zamku superljudi - jer to dovede to takvih razmisljanja da danas imamo ove sto jedva cekaju rat da se sabljama biju jer su drugi kukavice
- Point.
#204 Re: Prijedor 2019
Ako su se derali guzovi zašto o tome ne pisati.славянин wrote:Slucajeva svega i svacega je bilo ali daju se insinuacije pravila - tj. ispade to je tako kostantno bilo "mi derali guz*ve bez problema" ... sva pouka zbog koje ovo govorim jeste - budi skroman i spreman.Organizacija,dobar kadar i dobra obuka.... oslanjati se na mudovanje je ...Point. wrote:Ne radi se uopšte o superljudima. I nemam ni jednog razloga da ne vjerujem @Maraschino u ono što piše.славянин wrote: Daleko od toga.. ali nazalost tako se to prihvata. Hrabrosti je bilo,bilo je svega - na svim stranama mada najvise u Ar BiH jer ista je vecinu rata provela u borbi sa tehnicki i organizaciono jacim neprijateljem. To niko ne spori ! Ali nemoj da se upada u zamku superljudi - jer to dovede to takvih razmisljanja da danas imamo ove sto jedva cekaju rat da se sabljama biju jer su drugi kukavice
- славянин
#205 Re: Prijedor 2019
Point. wrote: Ako su se derali guzovi zašto o tome ne pisati.
- Maraschino
#206 Re: Prijedor 2019
Pusti ga ba. Zna on o cemu se radi ali da je malo da to sve ponizimo.Point. wrote:Ne radi se uopšte o superljudima. I nemam ni jednog razloga da ne vjerujem @Maraschino u ono što piše.славянин wrote: Daleko od toga.. ali nazalost tako se to prihvata. Hrabrosti je bilo,bilo je svega - na svim stranama mada najvise u Ar BiH jer ista je vecinu rata provela u borbi sa tehnicki i organizaciono jacim neprijateljem. To niko ne spori ! Ali nemoj da se upada u zamku superljudi - jer to dovede to takvih razmisljanja da danas imamo ove sto jedva cekaju rat da se sabljama biju jer su drugi kukavice
Tad su tacno bjezali sa oklopnjacima jer su se plasili da ih ne zatvorimo u krug jer je akcija i pocela kao potkovica.
Slavni, ako ce ti biti malo lakse, oderali su nas na Konjicu. Tu nas je komanda zavalila.
- славянин
#207 Re: Prijedor 2019
Nije mi lakse - zapravo mi je krivo jer je komanda toliko puta zavalila kvalitetne borce - sto zbog neznanje i nestrucnosti iste sto zbog nemara.Cesto me ljudi ovde odma okarakterisu kao cetnika jer ukazujem da se ratovi ne dobijaju eto mi smo junaci - posebno ne moderni.Srbi su bili mnogo losiji pjesadijski - i cesto malobrojniji i naravno sto bi bas rizikovali svoj zivot toliko ako se mogu izvuci - kuca daleko porodica daleko.Sa strane Ar BiH radilo se o golom opstanku i nije bilo druge nego da se brojevima i opcom hrabrscu proizaslom iz ocaja brani i bori.Maraschino wrote:
Pusti ga ba. Zna on o cemu se radi ali da je malo da to sve ponizimo.
Tad su tacno bjezali sa oklopnjacima jer su se plasili da ih ne zatvorimo u krug jer je akcija i pocela kao potkovica.
Slavni, ako ce ti biti malo lakse, oderali su nas na Konjicu. Tu nas je komanda zavalila.
Sto se tice kvaliteta vojske... pa ljudi su ljudi - ljudska bica od krvi i mesa nema tu nekih urodjenih herojskih ili kukavicnih osobina da mozes komplet vojsku ili narod okarakterisati kao ovaku ili onaku. Nadam se opet da je nesretni rat koji se desio lekcija - lekcija da drzava i njen pro-drzavni faktor mora biti organizovan,spreman i sposoban sve sa dobrim planiranjem - nadam se da nedao Bog u slucaju nekakvog rata nece se oslanjati nasa mu*a su veca mi cemo da pobijedimo....
Daleko da zelim bilo koga da podnizim i ozbiljno nemojte to tako prihvatati kao nesto zlonamjerno.Pokusavam da kazem da treba se lekcija nauciti i biti skroman ali spreman.
Pozdrav tebi
- Thorgerson
#208 Re: Prijedor 2019
Najjaci su mi ovi nasi sarajlijce...gledam samo komentare po FB...ja bi ti ovo, ja bi ti ono...a nije nogom kročio na Dobrinju 4. Da ne govorim dalje.
Lik je retardiran. I nije mu mjesto na ulici. Nego u nekoj ustanovi. I to je ocito.
Ono sto meni nije jasno, jeste da ovaj drugi lik dopusta ovakvo ponizavanje. E to mi nije jasno. Mislim tu su bili 1 na 1. Pa brate jebemu majku, zvizni ga u ovu tikvu. Kaze mozda je imao eto pistolj za pasom. Halo lik mase mobitelom, pa nije klint istvud jebote zivot. Da ga je jednom odalamio ovaj bi pobjego ko miš. Shvatio bih da je bilo njih 5, njih 10 on jedan. Ne znam.
Lik je retardiran. I nije mu mjesto na ulici. Nego u nekoj ustanovi. I to je ocito.
Ono sto meni nije jasno, jeste da ovaj drugi lik dopusta ovakvo ponizavanje. E to mi nije jasno. Mislim tu su bili 1 na 1. Pa brate jebemu majku, zvizni ga u ovu tikvu. Kaze mozda je imao eto pistolj za pasom. Halo lik mase mobitelom, pa nije klint istvud jebote zivot. Da ga je jednom odalamio ovaj bi pobjego ko miš. Shvatio bih da je bilo njih 5, njih 10 on jedan. Ne znam.
- славянин
#209 Re: Prijedor 2019
Rekao sam ja da lici na mongoloida... vjerovatno je u selu mu bilo rodbinskih intrigakulturni_optimista wrote:Ma na slikama ovog Majstorovića i ovim skrinšotovima je jasno da čovjek ima psihičkih problema... Ali ni Azrin nije puno bolji izgleda... Evo fotke iz 2016-te u Prijedoru...
Last edited by славянин on 14/03/2019 14:41, edited 1 time in total.
- male_okice
#210 Re: Prijedor 2019
ja kako ste vi svi pametni na forumu, i sta bi vi sve. i na kraju naravno optuziste covjeka koji je bio zrtva da nije normalan ovakav i onakav.
ja licno podrzavam njegovo ponasanje, jer bio je pametan, nije se kacio sa budalom koja je mozda mogla ili da ga ozbiljnije ozlijedi pa da ima dozivotne posljedice zbog toga, a s druge strane ako ti djelujes protiv budale jos ces i sam poslije krivicno odgovarati.
jebote kad ste svi toliko hrabri hajd dodjite kad je dan bijelih traka u Prijedoru i prosetajte se sa nama gradom.
i da ja sam rodjena prijedorcanka i dan danas sam u ovom gradu i molim vas nemojte biti kreteni i pametovati iz sarajeva vec dodjite ovdje pa pokazite nam eto kako bi vi to radili .
ja licno podrzavam njegovo ponasanje, jer bio je pametan, nije se kacio sa budalom koja je mozda mogla ili da ga ozbiljnije ozlijedi pa da ima dozivotne posljedice zbog toga, a s druge strane ako ti djelujes protiv budale jos ces i sam poslije krivicno odgovarati.
jebote kad ste svi toliko hrabri hajd dodjite kad je dan bijelih traka u Prijedoru i prosetajte se sa nama gradom.
i da ja sam rodjena prijedorcanka i dan danas sam u ovom gradu i molim vas nemojte biti kreteni i pametovati iz sarajeva vec dodjite ovdje pa pokazite nam eto kako bi vi to radili .
-
julisiz es grant
#211 Re: Prijedor 2019
male_okice wrote:ja kako ste vi svi pametni na forumu, i sta bi vi sve. i na kraju naravno optuziste covjeka koji je bio zrtva da nije normalan ovakav i onakav.
- SmokingMan
#212 Re: Prijedor 2019
Potpisujem.Valja vam se nositi sa svakakvom ragom.Kao Sarajlija,teško a bi dole mogao živjeti... 
- Point.
#213 Re: Prijedor 2019
Valja njemu i sutra živjeti u tom četničkom leglu i njegovoj familiji. Šta treba idući put kad dođe u PD da mu ili njegovoj ženi, djetetu ova budaletina pristavi nož u đale, jer mu vidiš na njušci da nije dobar sa glavom i da je retardiran. Ovakvi su spremni na sve, posebno u sredini gdje 99% podržava njegovu priču.Thorgerson wrote:
- Maraschino
#214 Re: Prijedor 2019
Imas li sta pametno napisati?kulturni_optimista wrote:Ma na slikama ovog Majstorovića i ovim skrinšotovima je jasno da čovjek ima psihičkih problema... Ali ni Azrin nije puno bolji izgleda... Evo fotke iz 2016-te u Prijedoru...
- Henry Chinaski
#215 Re: Prijedor 2019
Lik očito nije dobar, odmah na prvu se vidi. Vjerovatno bi trebao biti pod ključem ali ako je na slobodi, morao bi uzimati lijekove.
Zastražujuće je da phihički poremećena osoba hoda okolo i samo je pitanje kad će neko biti žrtva. Onda će sa javljati neki psihijatri i sudski vještaci i palamuditi na vijestima.
Zastražujuće je da phihički poremećena osoba hoda okolo i samo je pitanje kad će neko biti žrtva. Onda će sa javljati neki psihijatri i sudski vještaci i palamuditi na vijestima.
-
Seyfo
#216 Re: Prijedor 2019
Isto mislim da je ovim internet ratnicima i snagatorima u svojim sigurnim brlozima najlakše. Čovjek ima porodicu, djecu, onaj retard da ga je ubio dobio bi uslovnu a njegova djeca bi ostala siročad i nikom ništa, naročito u tvorevini PC. Retard hajd što nije dobar, možda bi jedva dočekao da nekog ubije ili da(šta ima veze, za PC je) njega ubiju, a sve vrijeme zna da sistem podržava i njega i njegove ideje. Znači lako je laprdati "ja bi ovo ja bi ono",samo oni nesrbi koji žive u Prijedoru mogu realno rezonovati; Čovjek je odrastao, vrlo svjestan situacije i sredine u kojoj živi, i donio je odluku u interesu njega, njegove porodice i sutra sviju njih. Čak mnogi ne bi prijavili policiji.
A svi koji misle drukčije a žive u FBiH,fino pravac Prijedor, pa proslavite vani kakvu pobjedu BiH u fudbalu ili bilo čemu,ili na dan bijelih traka (to je 31.5), pa prošetajte kroz grad.
A svi koji misle drukčije a žive u FBiH,fino pravac Prijedor, pa proslavite vani kakvu pobjedu BiH u fudbalu ili bilo čemu,ili na dan bijelih traka (to je 31.5), pa prošetajte kroz grad.
- славянин
#217 Re: Prijedor 2019
Mislim da se njemu ne treba spocitavati za te slike i to ... zapravo posle svega sto se desilo tamo ko mu sta moze reci ???kulturni_optimista wrote:Ma na slikama ovog Majstorovića i ovim skrinšotovima je jasno da čovjek ima psihičkih problema... Ali ni Azrin nije puno bolji izgleda... Evo fotke iz 2016-te u Prijedoru...
Nego - ili je on stvarno mali ili je mitraljez stvarno veliki - nesto ne stima
- Maraschino
#218 Re: Prijedor 2019
Vidis da pises gluposti.kulturni_optimista wrote:Pametno. Dva idiota se našla i postala poznata, zato što je crna hronika u pitanju.
- Maraschino
#219 Re: Prijedor 2019
ako moze jos quotanja ovih slika, ima prostora.
- славянин
#220 Re: Prijedor 2019
Ne vidim nista lose sto ovaj mozda posjeduje oruzije - mada nebi se trebao slikati sa istim...Maraschino wrote:ako moze jos quotanja ovih slika, ima prostora.
- славянин
#222 Re: Prijedor 2019
Sta je smijesno de me prosvijetli ?Maraschino wrote:![]()
- Maraschino
#223 Re: Prijedor 2019
Pa da je slika autenticna i prava vec bi mu SIPA davno bila na vratima...a ti sada nastavi quotati.славянин wrote:Sta je smijesno de me prosvijetli ?Maraschino wrote:![]()
- славянин
#224 Re: Prijedor 2019
Pa sta ja znam jeli mu ili nije sipa na vratima , sarac izgleda autenticno a sijac malo izgleda dimenzije povelikeMaraschino wrote:
Pa da je slika autenticna i prava vec bi mu SIPA davno bila na vratima...a ti sada nastavi quotati.
je budala ili lud ... jer ako su te protjerali i pobili ti pola porodice ? Sta onda molit Boga sa se ne ponovi ?
A ovaj poCetnik za njega je ocito da ima problema mentalnih tj. da je vjerovatno mongoloid jer se da viditi na slikama ..
- sinuhe
#225 Re: Prijedor 2019
Slike su amortizovale ovaj slucaj.
Mnoge druge teme na forumu eskaliraju brze kao slucaj bracnog para u Neumu.
Mnoge druge teme na forumu eskaliraju brze kao slucaj bracnog para u Neumu.