Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post Reply
LBVIEW

#201 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Atego wrote:" Alija islamski fasista ..."

" mijenjanje Musliman u Bosnjak - uvod u rat..."

:sax:

Nemos vjerovat kakva zlocudna ekipica se skupi na ovakvim temama svaki put.
K'o biva osecaju se "Bosancima", a stavovi identicni onim nekog cetnika sa Romanije.
Jah, eto tebe ne vidjeh danas sa kalasom kao "bosanjaka" danas u Visegradu da razbucas onu bandu...ali eto opet Bosanci imaju mentalitet cetnika :-) pa kakav je onda tvoj mentalitet? Evo svu vlast tvoji drze, sta ste to dokazali Bosancima u ovih 25 godina, takvi kao ti sa svim potrebnim atributima?
O cemu ti, covjek fino Aliji imputira fasizam, ustvrdi kako je SDA kriva za rat, sta je to do tipicni cetnicki stav. A Bosanac je pod navodnicima, bas iz razloga sto se ovdje o istom ne radi
Fudo387

#202 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Atego wrote:" Alija islamski fasista ..."

" mijenjanje Musliman u Bosnjak - uvod u rat..."

:sax:

Nemos vjerovat kakva zlocudna ekipica se skupi na ovakvim temama svaki put.
K'o biva osecaju se "Bosancima", a stavovi identicni onim nekog cetnika sa Romanije.
Jah, eto tebe ne vidjeh danas sa kalasom kao "bosanjaka" danas u Visegradu da razbucas onu bandu...ali eto opet Bosanci imaju mentalitet cetnika :-) pa kakav je onda tvoj mentalitet? Evo svu vlast tvoji drze, sta ste to dokazali Bosancima u ovih 25 godina, takvi kao ti sa svim potrebnim atributima?
Cuj price,

taaaaa’ssss tiii pricat, shooo nisii uzeo kalas i pobioooo govnaaa? :lol:
LBVIEW

#203 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote: Cuj price,
Tacno sam znao ko ce se nakon komentara ovih izjava javiti - covjek nedvosmisleno Aliju optuzi za fasizam, a SDA za zapocinjanje rata, i kad se utstvrdi kako su to cetnicki stavovi, djeneral opali: " sta je, sta ti imas protiv Bosanaca, uzmi pusku pa zarafalaj po cetnicima", drz-nedaj.
General War

#204 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

LBVIEW wrote: O cemu ti, covjek fino Aliji imputira fasizam, ustvrdi kako je SDA kriva za rat, sta je to do tipicni cetnicki stav. A Bosanac je pod navodnicima, bas iz razloga sto se ovdje o istom ne radi
Jbg, ti navede u mnozini, pa ispade da referises za sve bosance.
LBVIEW

#205 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote: O cemu ti, covjek fino Aliji imputira fasizam, ustvrdi kako je SDA kriva za rat, sta je to do tipicni cetnicki stav. A Bosanac je pod navodnicima, bas iz razloga sto se ovdje o istom ne radi
Vecina ovih sto se izdaje za Bosance na forumu to nisu, sto ilustriraju i stavovi istih. S toga i navodnici da ih neko ne bi poistovijetio s istinskim Bosancima. :bih:
General War

#206 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Cuj price,

Cuj prozivke....djeeee cu puuuuccccat uuu ceeetnikkkee, to ceeee seeeee trretttiiirreat kooo terrrorrrrizzzzaaaam, sta ceee Mektaaaa ili Doooodiiik recccc....jeeebaaat ccce nammm koallliiiiciiiju, aaa EU cccceee sseeee isssto ljuuuutit :mrgreen:
Lakse po forumu ih hvatat...ha ja.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#207 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Chmoljo »

ja se ne sjećam prema kojoj grupi je na ovom forumu proljeveno mržnje kao prema Bosancima pri objavi rezultata popisa.

ne smetaju nikome Bosanci.

ne smetaju kurac.
Fudo387

#208 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Cuj price,

Cuj prozivke....djeeee cu puuuuccccat uuu ceeetnikkkee, to ceeee seeeee trretttiiirreat kooo terrrorrrrizzzzaaaam, sta ceee Mektaaaa ili Doooodiiik recccc....jeeebaaat ccce nammm koallliiiiciiiju, aaa EU cccceee sseeee isssto ljuuuutit :mrgreen:
Pa ka’cemo?
:lol:
General War

#209 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote:
Vecina ovih sto se izdaje za Bosance na forumu to nisu, sto ilustriraju i stavovi istih. S toga i navodnici da ih neko ne bi poistovijetio s istinskim Bosancima. :bih:
Ok, onda udri dalje :thumbup: :mrgreen:
General War

#210 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
Fudo387 wrote:
Cuj price,

Pa ka’cemo?
:lol:
Ja krenuo, al vidjeh da nesto LEBIEW pise, i dok ja izmjeni par postova, ovi djukci popakovase kokarde u torbe i predjose u srbiju sa urednim papirima... :mrgreen:
Fudo387

#211 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote: Ja krenuo, al vidjeh da nesto LEBIEW pise, i dok ja izmjeni par postova, ovi djukci popakovase kokarde u torbe i predjose u srbiju sa urednim papirima... :mrgreen:
Ma lakse nam se zajebavat, nemoj slucajno da oni koji su placeni da misle o ovim stvarima nesto ozbiljno urade.

Ja cekam druga pe emeta da podnose izvjestaj sa terena, on to snima po dubini. :D
LBVIEW

#212 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by LBVIEW »

General War wrote: Ja krenuo, al vidjeh da nesto LEBIEW pise, i dok ja izmjeni par postova, ovi djukci popakovase kokarde u torbe i predjose u srbiju sa urednim papirima... :mrgreen:
Opet ja kriv, prvo necu na cetnike, pa onda i tebe usporavam. :mrgreen:
zavrzlama

#213 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by zavrzlama »

Chmoljo wrote:ja se ne sjećam prema kojoj grupi je na ovom forumu proljeveno mržnje kao prema Bosancima pri objavi rezultata popisa.

ne smetaju kurac.

Bas nadje popis...pa najveci uspjeh nakon Dejtona je taj sto je jedan konstutivni narod na popisu dostigao 50%+...i to narod koji jedini voli i cuva BIH..nek u PSBIH se uvrste bosanci kao konstitivan narod imat ces 50% + bosanaca na popisu..licemjerno je imputirati bosnjacima glasanje na popisu,jer se nije radilo o stvranim emotivnim razlozima ,nego o strateskim jer DEjton je natjerao probih gradjane da se izjasne kao bosnjaci u korist opstanka BIH....
General War

#214 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Ma lakse nam se zajebavat, nemoj slucajno da oni koji su placeni da misle o ovim stvarima nesto ozbiljno urade.

Ja cekam druga pe emeta da podnose izvjestaj sa terena, on to snima po dubini. :D
Pa pola ovih postrojenih radi za njih :mrgreen:
Peem je vec bio na granici, mislio bice picvajz...al corak, valja tepih opet odrolat :mrgreen:
General War

#215 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

LBVIEW wrote:
Tipican ez de aovac :mrgreen:
Fudo387

#216 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:

Pa pola ovih postrojenih radi za njih :mrgreen:
Peem je vec bio na granici, mislio bice picvajz...al corak, valja tepih opet odrolat :mrgreen:
Kojim su oni trikovima preuzeli to americko cedo Sipu?
Jel na fazon price o vehabijama, ili su ovi nasi mrtvoprdi citavo vrijeme kunjali u pauzama mlacenja hurmasica?
Lopov-eliminator

#217 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Lopov-eliminator »

Probosanci su "smetnja" zato što ne žele prihvatiti postulate mržnje jednih prema drugim i trećim. Niko od pristalica ekskluzivno jedne etničke grupe, mimo najvećih ekstremista, ne želi direktno reći (iako to misle) da ne žele imati ništa s onim drugim i trećim, i da ne bi imali ništa protiv da se, kad bi se moglo, drugi i treći protjeraju ako bi to bilo moguće.

Nije slučajno da su svi oni najglasniji samo kad se priča o nepravdi prema njihovom narodu ili nekog iz njihovog naroda, a na iste nepravde koje se dešavaju onim drugim i trećim mrtvo hladno ćute.

Razlog je vrlo prost: nije ih briga. Oni misle samo i isključivo o dobrobiti svoje grupe, a oni iz drugih grupa koji s njima žive u toj istoj državi mogu, što se njih tiče, komotno pocrkati u najgorim mukama.

Kao što reper Frenkie reče "Nisi pod našim imenom, mi za tebe ne brinemo."

Za njih država ili bilo koja organizacija nije ništa drugo nego alat koji smatraju dobrim samo ako zadovoljava interese njihove grupe, a sve ostale ni ne uzimaju u razmatranje iako su dio iste organizacije.

Dakle, probosanci su "smetnja" jer odbijaju tako isključiv način razmišljanja.
Last edited by Lopov-eliminator on 10/03/2019 21:18, edited 4 times in total.
General War

#218 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Jel na fazon price o vehabijama, ili su ovi nasi mrtvoprdi citavo vrijeme kunjali u pauzama mlacenja hurmasica?
Ja ne znam kako do sad nisi skontao, amerikanci cuvaju Bosnu a ne Bosnjake, jbg...mislim da je vise Iranska veza naskodila nego vehabosi...napravljeno je da svako svakog nadgleda.
Fudo387

#219 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Ja ne znam kako do sad nisi skontao, amerikanci cuvaju Bosnu a ne Bosnjake, jbg...mislim da je vise Iranska veza naskodila nego vehabosi...napravljeno je da svako svakog nadgleda.
Pa sta ovi nasi supci drze za to nadgledanje?
LBVIEW

#220 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Tipican ez de aovac :mrgreen:
Ma vodi ih ciku. :D
General War

#221 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
Fudo387 wrote:
Pa sta ovi nasi supci drze za to nadgledanje?
OSA
Fudo387

#222 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote: OSA
Aha, to je ono nesta k’o cia?
Pa dobro, nije lose.
Sam’ slabo oni to...mrljvao nekako.
Nikad nista konkretno.
General War

#223 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Pa dobro, nije lose.
Nikad nista konkretno.
Jes, prije ko NSA kod tebe u Amerikama...rade sta im politika kaze, kao i ostale agencije...a politika nista ne govori, pa takvi i rezultati.
Fudo387

#224 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Pa dobro, nije lose.
Nikad nista konkretno.
Jes, prije ko NSA kod tebe u Amerikama...rade sta im politika kaze, kao i ostale agencije...a politika nista ne govori, pa takvi i rezultati.
E jest, isto je to.
Bizi Borivoje, neozbiljan si.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#225 Re: Zasto su pro-Bosanci tolika "smetnja" u Bosni i Hercegovini?

Post by Chmoljo »

zavrzlama wrote:
Chmoljo wrote:ja se ne sjećam prema kojoj grupi je na ovom forumu proljeveno mržnje kao prema Bosancima pri objavi rezultata popisa.

ne smetaju kurac.

Bas nadje popis...pa najveci uspjeh nakon Dejtona je taj sto je jedan konstutivni narod na popisu dostigao 50%+...i to narod koji jedini voli i cuva BIH..nek u PSBIH se uvrste bosanci kao konstitivan narod imat ces 50% + bosanaca na popisu..licemjerno je imputirati bosnjacima glasanje na popisu,jer se nije radilo o stvranim emotivnim razlozima ,nego o strateskim jer DEjton je natjerao probih gradjane da se izjasne kao bosnjaci u korist opstanka BIH....
Promasio si fudbal, a meni se ne da raspravljati na nivou fejzbuk prepiski.
Post Reply