Andjeo sa greskom - Deen
Moderator: _BataZiv_0809
- metal_rules_cura
Da li je neko ovdje primijetio da si ti i dosta drugih ovdje primitivno toliko da me stid sto ovdje zivim?ma_hajde wrote:da dodam.. iako je tema prilicno mrtva.. da li je jos neko osim mene primijetio kako je fuad gradjen ko kaka zena? mislim da je to direktna posljedica njegovog igranja odbojke sa zenama u toku citavog srednjeg skolovanja
Odakle vam pravo da pricate o Deenovoj sexualnosti?Niko ne prica o vasoj!
Imbecili!
-
ma_hajde
Zasto ne pricati o njegovoj (ne)seksualnosti, kad je on tako svakodnevno eksponira? Izvini, ali neupucena si u estradna desavanja ukoliko nisi jos zakljucila da on ovakve polemike i trazi... samo da bi se pricalo o bilo cemu vezano za njega, posto o pjevackim kvalitetima ocito ne moze.metal_rules_cura wrote:Da li je neko ovdje primijetio da si ti i dosta drugih ovdje primitivno toliko da me stid sto ovdje zivim?ma_hajde wrote:da dodam.. iako je tema prilicno mrtva.. da li je jos neko osim mene primijetio kako je fuad gradjen ko kaka zena? mislim da je to direktna posljedica njegovog igranja odbojke sa zenama u toku citavog srednjeg skolovanja
Imbecili!
I jos nesto: pogledaj da li se u mojim postovima nalazi ijedna psovka ili ruzna rijec?
Ima jedan covjek, sa 24 godine posto doktor, ma rekli bi ljudi pametnica mamina... zavrsio on u Hagu, i kad se vise nije znao nicim pametnim i elokventnim branit, reko nesto kao "popusite mi k..." sto me ovo podsjeca na jednu koja nije znala opisat mentalitet normalnih ljudi koji ne vole propagiranje nemorala, pogotovo ne od strane nelijepih osoba kao sto je fuad, pa im rece svima 'imbecili'.
brate slatki, pa samo ga djeca i slusaju.. zamisli da ti jednog dana dijete dodje trljajuci se u podrucju medjunozja i zapjeva 'bolje za nas'. Sta bi tad uradila? rekla da si 'imbecil' sto dajes djetetu da ga gleda, il da je dijete legenda od malih nogu?
- metal_rules_cura
Gdjice ili gospodjice ja imam pametnijih poslova u zivotu od bavljenja estradnim zbivanjima!Sama si rekla,upravo zato sto Deen trazi ovakvu vrstu polemika ti trebas biti iznad tog nivoa i ne dozvoliti mu to zadovoljstvo da se o tome polemise,a cijela nacija radi upravo suprotno!ma_hajde wrote:Zasto ne pricati o njegovoj (ne)seksualnosti, kad je on tako svakodnevno eksponira? Izvini, ali neupucena si u estradna desavanja ukoliko nisi jos zakljucila da on ovakve polemike i trazi... samo da bi se pricalo o bilo cemu vezano za njega, posto o pjevackim kvalitetima ocito ne moze.metal_rules_cura wrote:Da li je neko ovdje primijetio da si ti i dosta drugih ovdje primitivno toliko da me stid sto ovdje zivim?ma_hajde wrote:da dodam.. iako je tema prilicno mrtva.. da li je jos neko osim mene primijetio kako je fuad gradjen ko kaka zena? mislim da je to direktna posljedica njegovog igranja odbojke sa zenama u toku citavog srednjeg skolovanja
Imbecili!
- Qler
sve mi se cini da je i tvoja sexualnost upitnametal_rules_cura wrote:Da li je neko ovdje primijetio da si ti i dosta drugih ovdje primitivno toliko da me stid sto ovdje zivim?ma_hajde wrote:da dodam.. iako je tema prilicno mrtva.. da li je jos neko osim mene primijetio kako je fuad gradjen ko kaka zena? mislim da je to direktna posljedica njegovog igranja odbojke sa zenama u toku citavog srednjeg skolovanja
Imbecili!
-
ma_hajde
gdjica je skraceni oblik rijeci gospodjica...
Ali posto svakako zakljucujes da imas pametnijih poslova, da si izdignuta (iako ne znam sta pod izdignutoscu podrazumijevas, ako je ona na koju bismo svi trebali pomisliti, ne bi se trebala nalaziti na ovim forumima, ali posto je neko vec zakljucio da je i tvoja seksualnost upitna mozda ne mislimo na intelektualnu uzdignutost)....
neise, ako vec imas pametnijih poslova, prostudiraj malo bosanski jezik.. prva lekcija odnosi izmedju zavisnih recenica ili pridjeva (sa ili si napravila iskljucenje jednog od dva identicna znacenja iste rijeci.. mozda si htjela napisati 'odnosno'
)
Ali posto svakako zakljucujes da imas pametnijih poslova, da si izdignuta (iako ne znam sta pod izdignutoscu podrazumijevas, ako je ona na koju bismo svi trebali pomisliti, ne bi se trebala nalaziti na ovim forumima, ali posto je neko vec zakljucio da je i tvoja seksualnost upitna mozda ne mislimo na intelektualnu uzdignutost)....
neise, ako vec imas pametnijih poslova, prostudiraj malo bosanski jezik.. prva lekcija odnosi izmedju zavisnih recenica ili pridjeva (sa ili si napravila iskljucenje jednog od dva identicna znacenja iste rijeci.. mozda si htjela napisati 'odnosno'
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
napredak....sa Deena ste presli na sintaksu....
s osnovnim lekcijama iz morfologije...
nidje veze....
Sir Elton John, George Michael, Freddy Mercury....sve su to ljudi koje vole slusati ljudi sirom svijeta....a otvoreno su rekli da su gay....
Deen nikad nije to rekao, niti je opovrgnuo, a samo kritikujete njegov seksualni zivot...koji uopce ne poznajete....a nikako da shvatite da je on skontao da ce tako najduze ostati u centru paznje...uvijek nedorecen...
momak je 1/1 cool....ali nije on za ove drzave...najteze je biti prihvacen u svojoj mahali....
s osnovnim lekcijama iz morfologije...
nidje veze....
Sir Elton John, George Michael, Freddy Mercury....sve su to ljudi koje vole slusati ljudi sirom svijeta....a otvoreno su rekli da su gay....
Deen nikad nije to rekao, niti je opovrgnuo, a samo kritikujete njegov seksualni zivot...koji uopce ne poznajete....a nikako da shvatite da je on skontao da ce tako najduze ostati u centru paznje...uvijek nedorecen...
momak je 1/1 cool....ali nije on za ove drzave...najteze je biti prihvacen u svojoj mahali....
-
ma_hajde
1. Mircerko, postujem tvoj stav, s tim da je sintaksa, morfologija i 'nidjevezicnost' upucena onoj koja ostale na forumu proziva imbecilima.. definitivno joj jesu potrebne lekcije iz bosanskog jezika
2. tema je kao sto se zna 'andjeo s greskom' sto od starta i insinuira na 'sekxualnost' i ponasanje fuada kroz svoju karijeru - nemam nista protiv dokazivanja freda, i majkla, no imam protiv eltona, i deena, konkretno ovaj drugi je toliko ljigav, odvratan i gadan, da svojim ponasanjem, 'paparazzi' slikama, i opcenito pojavom izaziva gadjenje. nesto slicno ko zene koje nemaju nikakvih lijepih aduta za pokazat (bez uvrede ikoga ko mozda nema najljepse adute, ali se umjereno tome i ponasa, te je za razliku od fuada pametan), i nikakav image, a forsiraju svoj 'sexipil'
2. tema je kao sto se zna 'andjeo s greskom' sto od starta i insinuira na 'sekxualnost' i ponasanje fuada kroz svoju karijeru - nemam nista protiv dokazivanja freda, i majkla, no imam protiv eltona, i deena, konkretno ovaj drugi je toliko ljigav, odvratan i gadan, da svojim ponasanjem, 'paparazzi' slikama, i opcenito pojavom izaziva gadjenje. nesto slicno ko zene koje nemaju nikakvih lijepih aduta za pokazat (bez uvrede ikoga ko mozda nema najljepse adute, ali se umjereno tome i ponasa, te je za razliku od fuada pametan), i nikakav image, a forsiraju svoj 'sexipil'
- metal_rules_cura
Dobro,nisi skontala da je ono gdjice ili gospodjice stavljeno u ironicnom tonu,al svejedno.
Ispascu uzdignuta,pa se necu spustati na tvoj nivo te raspravljati o gramatici buduci da je ona,izmedju ostalog,jedan od segmenata u ovoj drzavi koji je skroz nejasan.
Tema je Deen,i o doticnoj nemam vise sta reci osim da je Deen momak koji je postigao sto je zelio,definitivno nije za ovaj ovdje mentalitet.Cinjenica koja to ilustrira najbolje:svojevremeno je i Cola bio peder,jer se o njegovim vezama nije javno znalo,a u zadnje vrijeme cujem da je i Drmac peder,valjda zato sto glumi u "Go West" i sto ima svijetle oci i onakvu divnu,svilenu kosicu u "Hugi".Nema veze s Deenom,ali ima simbolike!!!
Uzdravlje!
Ispascu uzdignuta,pa se necu spustati na tvoj nivo te raspravljati o gramatici buduci da je ona,izmedju ostalog,jedan od segmenata u ovoj drzavi koji je skroz nejasan.
Tema je Deen,i o doticnoj nemam vise sta reci osim da je Deen momak koji je postigao sto je zelio,definitivno nije za ovaj ovdje mentalitet.Cinjenica koja to ilustrira najbolje:svojevremeno je i Cola bio peder,jer se o njegovim vezama nije javno znalo,a u zadnje vrijeme cujem da je i Drmac peder,valjda zato sto glumi u "Go West" i sto ima svijetle oci i onakvu divnu,svilenu kosicu u "Hugi".Nema veze s Deenom,ali ima simbolike!!!
Uzdravlje!
- taxi_driver
ja sam mislio da se ovdje skupljaju intelektualci.barem je neko u jednom od postova to ustvrdio.
mircerka koliko godina imas?ako su tebi njegovi tekstovi dobri onda si u razini moje necakinje koja ima 5 i po godina.
a o deen-u i njegopvoj sexualnosti ne bih.ali o njemu i njegovoj gluposti mogu.
covjek je smanjio penis jer mu je ogroman.hahahahahha
nisam odavno gluplju izjavu procitao
mircerka koliko godina imas?ako su tebi njegovi tekstovi dobri onda si u razini moje necakinje koja ima 5 i po godina.
a o deen-u i njegopvoj sexualnosti ne bih.ali o njemu i njegovoj gluposti mogu.
covjek je smanjio penis jer mu je ogroman.hahahahahha
nisam odavno gluplju izjavu procitao
-
mIRCerka
moja sestra je sa svojih 13 godina bila metalka... a starija je od mene...tako da sam navikla na takve prozivke, pa nisam ni obracala paznju na toma_hajde wrote:1. Mircerko, postujem tvoj stav, s tim da je sintaksa, morfologija i 'nidjevezicnost' upucena onoj koja ostale na forumu proziva imbecilima.. definitivno joj jesu potrebne lekcije iz bosanskog jezika
e sad, sto se fude tice, on se ponasa kao prava zvijezda...daje skandalozne izjave, provodi se a u isto vrijeme uzima casove pjevanja na cemu mu se treba cestitati....ponasa se kao da je u Holivudu, a to je ovdje laznim moralom zabranjenoma_hajde wrote: 2. tema je kao sto se zna 'andjeo s greskom' sto od starta i insinuira na 'sekxualnost' i ponasanje fuada kroz svoju karijeru - nemam nista protiv dokazivanja freda, i majkla, no imam protiv eltona, i deena, konkretno ovaj drugi je toliko ljigav, odvratan i gadan, da svojim ponasanjem, 'paparazzi' slikama, i opcenito pojavom izaziva gadjenje. nesto slicno ko zene koje nemaju nikakvih lijepih aduta za pokazat (bez uvrede ikoga ko mozda nema najljepse adute, ali se umjereno tome i ponasa, te je za razliku od fuada pametan), i nikakav image, a forsiraju svoj 'sexipil'
@taxi driver,
drzi se ti svoje kasete Hitovi seke a. i vozi
-
kanzleramt
a trebamo svaciji rad postovati bar to bilo i ignorisanjem.......
nekako ga totalno nepodnosi imam osjecaj da kod njega muzika dolazi tek na 3 ili 4 mjestu i da je prilicno pogresan posao izabrao....al ak ga to cini sretnim pustite ga to je njegova stvar jednako kao da li je gay ili nije........sto vise se o njemu pozitivno/negativno prica ,u oba slucaja nazalost mu se popularnost veca
nekako ga totalno nepodnosi imam osjecaj da kod njega muzika dolazi tek na 3 ili 4 mjestu i da je prilicno pogresan posao izabrao....al ak ga to cini sretnim pustite ga to je njegova stvar jednako kao da li je gay ili nije........sto vise se o njemu pozitivno/negativno prica ,u oba slucaja nazalost mu se popularnost veca
-
Grozny
nekontam ovu mahalu!
prigovarati deenu sto je peder to je isto sto i prigoravati automehaničaru sto se ruzno obukao! ili doktoru opste prakse da cita lose knjige!
covjek je pedercina! PA STA?
KOGA ON JEBE U SVOJE SLOBODNE VRIJEME NE VJERUJEM DA SE IKOGA DRUGOGA TIČE SEM DEENA I ONOGA NA DRUGOM KRAJU KITE!
prigovarati deenu sto je peder to je isto sto i prigoravati automehaničaru sto se ruzno obukao! ili doktoru opste prakse da cita lose knjige!
KOGA ON JEBE U SVOJE SLOBODNE VRIJEME NE VJERUJEM DA SE IKOGA DRUGOGA TIČE SEM DEENA I ONOGA NA DRUGOM KRAJU KITE!
-
kanzleramt
.....ej da sam ja ovo napisao poruka bi za 2 sekunde bila izbrisanaGrozny wrote:nekontam ovu mahalu!
- metal_rules_cura
Neko je s 13 bio metalac?
Tim bolje.Ranije je postao svjestan sta je jedan nivo muzike!!!
A ja(nazalost)starim i imam vise,puno.
Vratite se na Deena,ja se na ovu temu ne vracam.Treba znati i diskutovati.
-
mIRCerka
nivo muzike??metal_rules_cura wrote:Neko je s 13 bio metalac?
joj fakat me vucete za jezik...
ako su akordi ono sto cini MUZIKU onda Bitlsi nikad ne bi bili ovako popularni sa svoja 4 akorda po pjesmi.....grupu ili solistu kompletnim cini i glas, i tekst, i muzika i scensko ponasanje....
a na zalost vecine forumasha, DEEN je jedan od rijetkih koji ima sve to...
a ja cu se vrlo rado uvijek vratiti na ovu temu jer ne dam da se kaki na jedan od rijetkih izvoznih proizvoda BiH.