Razlika u godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Fudo387

#201 Re: Razlika u godinama

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:pratim
Stas pratit, nema te na onom dijagramu :lol:
muha_sa

#202 Re: Razlika u godinama

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
:lol:

dijagram veze s vezom neJma :-) :D
Fudo387

#203 Re: Razlika u godinama

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:

dijagram veze s vezom neJma :-) :D
Ma ni ja ne kontam, sto nam se ona linija spusCa od 20-25, i onda se u 25oj opet djikne gore?
Nidje veze.
dale cooper

#204 Re: Razlika u godinama

Post by dale cooper »

Po ovom Xavierovom chartu imam još par godina da mogu kvalitetno složit. :mrgreen: :lol:
MarlboroGold

#205 Re: Razlika u godinama

Post by MarlboroGold »

dale cooper wrote:Po ovom Xavierovom chartu imam još par godina da mogu kvalitetno složit. :mrgreen: :lol:
vježbaj pizda ti materina pa ćeš moći i kasnije :lol:
dale cooper

#206 Re: Razlika u godinama

Post by dale cooper »

MarlboroGold wrote:
dale cooper wrote:Po ovom Xavierovom chartu imam još par godina da mogu kvalitetno složit. :mrgreen: :lol:
vježbaj pizda ti materina pa ćeš moći i kasnije :lol:
:lol: Daću sve od sebe kolega. :mrgreen:
Fudo387

#207 Re: Razlika u godinama

Post by Fudo387 »

Ovo su crtali bez faktora viagre. :D
dale cooper

#208 Re: Razlika u godinama

Post by dale cooper »

Fudo387 wrote:
Ako je sa vijagrom možda i duže može. :mrgreen:
Yenna

#209 Re: Razlika u godinama

Post by Yenna »

Treba češće dijagrame postavljati :lol:
Fudo387

#210 Re: Razlika u godinama

Post by Fudo387 »

dale cooper wrote:
Fudo387 wrote:
Ako je sa vijagrom možda i duže može. :mrgreen:
S vijagrom funkcija tezi u plus beskonacno. :D
E jedino hercika moze dreknit...zajebano. :(
biggrin

#211 Re: Razlika u godinama

Post by biggrin »

nekad, negdje procitah da su veze/brakovi u kojima je žena starija od muškarca trajniji/stabilniji
triconja

#212 Re: Razlika u godinama

Post by triconja »

biggrin wrote:nekad, negdje procitah da su veze/brakovi u kojima je žena starija od muškarca trajniji/stabilniji
Logicno jaro, ne smije hudi cojik ni pisnut :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#213 Re: Razlika u godinama

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Sta se ti bunis,ja 48,kako citam umro sam a nisam ni znao.
Ojjj, pa stvarno si ostario :lol:
Jasta sam bolan.Obrve mi narasle,nake mi dlake iz nosa rastu,kad se udebljam sve mi na stomak ode,kad smrsam sve ode al stomak stoji,prorijedila mi se kosa,kako je pocelo jos malo pa cu morati naocale za citanje koristiti,sreca mogu jos isto zitigu.I popit. :mastakazes:
strucnjakdemagog

#214 Re: Razlika u godinama

Post by strucnjakdemagog »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Tako je prirodno. Zene ranije sazrijevaju i prije stare. Brze gube mogucnost da imaju potomstvo.

Ne slazem se -- zene se duze osjecaju mlade- mentalno i fizicki ako iole posvete paznje sebi. Muskarci nakon 45 -rapidno padaju... :-)
Potomstvo nije svima prioritet- cak sta vise - sve vise mladih u 20- im -vec je odlucilo sto zele.
Mahala je proslost.

sve si rekla ovim postom.

zene se mogu osjecati mlade i sa 70, ali nakon 30-te sto se tice izgleda rapidno padaju :D dok se muskarci vrlo malo mijenjaju. neke zene nisu svjesne koliko grohnu i jos umisljaju da su pozeljne kao sto su mozda nekad bile.

to o potomstvu je posebna prica. tebe vec vidim s mackama. :D
moonca

#215 Re: Razlika u godinama

Post by moonca »

strucnjakdemagog wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Tako je prirodno. Zene ranije sazrijevaju i prije stare. Brze gube mogucnost da imaju potomstvo.

Ne slazem se -- zene se duze osjecaju mlade- mentalno i fizicki ako iole posvete paznje sebi. Muskarci nakon 45 -rapidno padaju... :-)
Potomstvo nije svima prioritet- cak sta vise - sve vise mladih u 20- im -vec je odlucilo sto zele.
Mahala je proslost.

sve si rekla ovim postom.

zene se mogu osjecati mlade i sa 70, ali nakon 30-te sto se tice izgleda rapidno padaju :D dok se muskarci vrlo malo mijenjaju. neke zene nisu svjesne koliko grohnu i jos umisljaju da su pozeljne kao sto su mozda nekad bile.

to o potomstvu je posebna prica. tebe vec vidim s mackama. :D
Vi u 45 vec dobivate stomake - ledja i guza se ravnjaju... da ne idem dalje... :oops: :lol: :lol:
strucnjakdemagog

#216 Re: Razlika u godinama

tacno je da muskarci dobiju stomacic i to mnogo prije 45-te, ali onaj ko redovno ide na rekreaciju i malo pazi na ishranu, ne mora da brine. a zenama sminka dođe glave, pa se to na njihovom licu i te kako primijeti.

dovoljno je otici na 20 godina mature, pa vidjeti kako izgledaju jedni, a kako drugi. mislim, koga foliras, jasno je ko dan. :D
moonca

#217 Re: Razlika u godinama

Post by moonca »

Zavisi od licnog izbora --svatko ama bas svatko moze pristojno izgledati u bilo koje doba starosti.
Licni, izbor , geni kao i zivotni stil.
Tacno, da se na zenama mozda vise primjeti - zapustenost - samim tim sto radjaju - tijelo se deformishe i sami tempo zivota im nedozvoljava da se vrate u prijasnje stanje.
Xavier1

#218 Re: Razlika u godinama

Post by Xavier1 »

strucnjakdemagog wrote:tacno je da muskarci dobiju stomacic i to mnogo prije 45-te, ali onaj ko redovno ide na rekreaciju i malo pazi na ishranu, ne mora da brine. a zenama sminka dođe glave, pa se to na njihovom licu i te kako primijeti.

dovoljno je otici na 20 godina mature, pa vidjeti kako izgledaju jedni, a kako drugi. mislim, koga foliras, jasno je ko dan. :D
Ma stare i muskarci jednako kao i zene. Muskarci manje racuna vode o izgledu od zena i vecinu ih ne zanima sto se zapuste i imaju stomak.
Zenama teze pada sto stare.
strucnjakdemagog

#219 Re: Razlika u godinama

Xavier1 wrote:
strucnjakdemagog wrote:tacno je da muskarci dobiju stomacic i to mnogo prije 45-te, ali onaj ko redovno ide na rekreaciju i malo pazi na ishranu, ne mora da brine. a zenama sminka dođe glave, pa se to na njihovom licu i te kako primijeti.

Muskarci manje racuna vode o izgledu od zena i vecinu ih ne zanima sto se zapuste i imaju stomak.
samo oni koji se ozene. :D
Yenna

#220 Re: Razlika u godinama

Post by Yenna »

Sve je do genetike, stila života, vođenja računa o sebi, navikama...
Zapuste se i jedni i drugi ako su takvi tipovi.
Ako je uhljup džaba mu sve teretane svijeta i novac za odjeću. Za oba pola mislim.

Muskarce u neka doba uhvati i kriza srednjih godina i to izgleda presmjesno :-D
Ima tih slučajeva i kod žena pa vidite da one nakon 50 hodaju botoxirane i nafrakane ko sa štrafte....
Mah sve u svoje vrijeme :)
HAVANA

#221 Re: Razlika u godinama

Post by HAVANA »

strucnjakdemagog wrote:
Xavier1 wrote:

Muskarci manje racuna vode o izgledu od zena i vecinu ih ne zanima sto se zapuste i imaju stomak.
samo oni koji se ozene. :D
Dje to pise? :D
ovo_mi_je_nick

#222 Re: Razlika u godinama

Post by ovo_mi_je_nick »

Ne mogu isto izgledati dvije osobe koje imaju po 35 godina ako je jedna roljala alkohol svakodnevno, radila na građevini, motala memli duhan i svaki mjesec imala opomene za isključenje struje jer plata kasni po 3 mjeseca, a druga se bavila i bavi sportom pazila koliko toliko šta jede, ima dobar umni posao i sređen život.

To su dvije različite osobe i fizički i psihički iako imaju iste godine.

Tako može jedna biti zgužvana u faci tako da se čini da ima 69 godina a druga da ima 22 iako obje imaju 35 godina.

Tako i kvalitet i dugotrajnost kvalitetnih spermića varira.

Isto i za žene važi, jedna satrana i pregažena, smežurana kao suha zgnječena šljiva sa podočnjacima i kesicama ispod koja radi od svoje 19 godine a druga vedra, utegnuta, vidiš da sija iz nje svježina, tatina princeza koja koja ima ajfon x i ima puno opcija kao npr viber i kameru, a obje imaju po 30.
Takve dvije osobe sigurno nemaju iste reproduktivne kvalitete a vjerovatno jer kod jedne matična ploča odavno spržena.
Tomahawk11
Globalni moderator

#223 Re: Razlika u godinama

Post by Tomahawk11 »

ovo_mi_je_nick wrote:Ne mogu isto izgledati dvije osobe koje imaju po 35 godina ako je jedna roljala alkohol svakodnevno, radila na građevini, motala memli duhan i svaki mjesec imala opomene za isključenje struje jer plata kasni po 3 mjeseca, a druga se bavila i bavi sportom pazila koliko toliko šta jede, ima dobar umni posao i sređen život.

To su dvije različite osobe i fizički i psihički iako imaju iste godine.

Tako može jedna biti zgužvana u faci tako da se čini da ima 69 godina a druga da ima 22 iako obje imaju 35 godina.

Tako i kvalitet i dugotrajnost kvalitetnih spermića varira.

Isto i za žene važi, jedna satrana i pregažena, smežurana kao suha zgnječena šljiva sa podočnjacima i kesicama ispod koja radi od svoje 19 godine a druga vedra, utegnuta, vidiš da sija iz nje svježina, tatina princeza koja koja ima ajfon x i ima puno opcija kao npr viber i kameru, a obje imaju po 30.
Takve dvije osobe sigurno nemaju iste reproduktivne kvalitete a vjerovatno jer kod jedne matična ploča odavno spržena.
Realno, s tom princezom ćeš u 90% slučajeva najebati kad je u pitanju zajednica :mrgreen:
soljica_kafe

#224 Re: Razlika u godinama

Post by soljica_kafe »

A kako stoji razlika u godinama u slucaju kada on ima 32 godine, a ona 20 i 6 mjeseci :-D
Yenna

#225 Re: Razlika u godinama

Post by Yenna »

soljica_kafe wrote:A kako stoji razlika u godinama u slucaju kada on ima 32 godine, a ona 20 i 6 mjeseci :-D
Ovisno koga pitas :) za muskarce je Extra, ne može bolje, samo nastavi, imas li drugaricu za mene itd...
Za žene ipak malo previše pogotovo u tom dobu. ;-) Al bitno je kako tebi izgleda ;-)
Post Reply