Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
otjerali ste nesudjenu mladu... nema ovdje nikakvog ocaja svako hoce da je voljen i da voli, vise mi je ocajan Xavier u pokusaju da je izofira i nazalost mu je poslo za rukom
kolko cure ko fol gotive visoke momke, jos malo i pritisak ce mi se pocet nabijat
@Boemica sta bi ti s zamal dvometrasa
MarlboroGold wrote:
Kad je on u pitanju zaobiđi me ubuduće molim te. Momak je teški bolid.
Nema se tu šta dalje raspravljati.
Jednostavno je zaobici.
Ima se sta raspravljati. Zasto mu ne predocis svoje argumente, bolje, uvjerljivije i samim tim ga prisilis da svoja promjeni. Dokazi mu da to sto iznosi nije realno u danasnjim okvirima.
Vjerujem kada procita komentar od @BadSanta--da ce joj uputiti izvinjenje.
MarlboroGold wrote:
Jednostavno je zaobici.
Ima se sta raspravljati. Zasto mu ne predocis svoje argumente, bolje, uvjerljivije i samim tim ga prisilis da svoja promjeni. Dokazi mu da to sto iznosi nije realno u danasnjim okvirima.
MarlboroGold wrote:
Jednostavno je zaobici.
De moonca... ne budi naivna. Ovakvi se teško mijenjaju, a to tek kad sami skontaju neke stvari. Do tad je džaba pričati.
MarlboroGold wrote:
Jednostavno je zaobici.
Volim:
plivati, mada nisam dobra plivačica, ići u najjeftiniji gym u gradu iako nemam pojma
čemu koja sprava služi, hodakati dok moji žuljevi ne dobiju žuljeve, ići u kino itd.
et
Ideja za vikend, izlet na trebevic ili skakavac. Atmosfera idealna, ako ne budu na istoj talasnoj duzini, oboje mogu da uzivaju u pogledu na prirodu.
Volim:
plivati, mada nisam dobra plivačica, ići u najjeftiniji gym u gradu iako nemam pojma
čemu koja sprava služi, hodakati dok moji žuljevi ne dobiju žuljeve, ići u kino itd.
et
Ideja za vikend, izlet na trebevic ili skakavac. Atmosfera idealna, ako ne budu na istoj talasnoj duzini, oboje mogu da uzivaju u pogledu na prirodu.
Mislim, ideja za potencijalne kandidate.
Ja se penjo od mahmutovca na trebevic, haman dvaipo sahata do one kafane