Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda vjerovatno zavisi i šta smatraju kao šut u okvir gola......
A neki su kvazimiri sami od sebe
Posebno što ne razlikuju domaću od gostujuće ekipe, valjda od traume ne vide.
Last edited by manijak1 on 16/04/2019 18:36, edited 1 time in total.
Ja ne mogu vjetovati da ljudi mole Boga da Seha kiksa(sto je nemoguce) da bi se nasladjivali a Seha se zainatio pa ne da..Sto ti je reprezentativni golman
luckylaka wrote:Ja ne mogu vjetovati da ljudi mole Boga da Seha kiksa(sto je nemoguce) da bi se nasladjivali a Seha se zainatio pa ne da..Sto ti je reprezentativni golman
To ti isto radiš na temi Asmir Begović, znaš onaj igrač za kojeg te boli kurko.
luckylaka wrote:Ja ne mogu vjetovati da ljudi mole Boga da Seha kiksa(sto je nemoguce) da bi se nasladjivali a Seha se zainatio pa ne da..Sto ti je reprezentativni golman
To ti isto radiš na temi Asmir Begović, znaš onaj igrač za kojeg te boli kurko.
Varas se .Naravno da mi je Seha daleko drazi golman od Asmira ali isto tako volio bi bez lazne patetike da se Asmir vrati u formo i to sam napisao nekoliko puta samo sto vi citate samo ono sto vama odgovara.Ali do vas je
manijak1 wrote:Pao je Goztepe odbrana pet ....opet gostovanje slijedeće kolo , Antaliji se dolazi 27.04.
Ima nade dok Liga traje . + 18 stresno za pojedince
Danas na Antaliju , jel tu ko nekad bio naš maestro Pape Mehlem Prije onog Akhisara jeste , dakle .
Ako se uzmu ovi , onda onaj podmićeni Goztepe ponovo se vraća ispod , sve i da Bursa uzme Akhisarčića .
Šeha ....sretno u 15 sati ....neđe ćemo nać link da gledamo uživo opstanak i potvrdu tvoje dobre forme , u inat onim što te odveć dugo guraju u naku drugu ligu .
Clean sheet u utakmici sa direktnim konkurentom za opstanak 7.6, solidna predstava.
Izvukli su se iz donjeg doma ali na kratko, Goztepe ima još sve u svojim rukama mada im sutra dolazi Antalija, doduše kući al haj vidjećemo, imaju još 3 kola do kraja, Šehini možda nešto teži raspored ali ova danas pobjeda bi mogla uticati i na psihološkom planu.
manijak1 wrote: Šeha odbrani , odmah nakon toga ErzurumBB da gol.
Ovaj Goztepe mora pasti sutra kući , slijedeći protivnik ErzurumaBB Yeni Malatyaspor .
Mogu samo kupiti nesto da ostanu,sanse su im 1%,jeba ih onaj Viscin sto pusti goztepe jebo i otac ciganski