Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spreca wrote:SDA je najveci muljator i kradljivac...stranka koja se prakticno raspala osvaja najvise glasova...imali tu logike...nema...ZNACI KRALI SU I IZBORE TREBA ODJEBATI>>IZACI NA ULICE
Ali ne, na ulice se izlazilo samo kad je SDP/Alijansa (nažalost u koaliciji sa SDA) bio na vlasti. Slučajno?
Na ulice se izlazilo i kad su Semiha Borovac i Tajo vladali i kad su se razbijali prozori po zgradi Kantona a proteste organizovala opozicija sa SDP-om na celu.
Ma daj, ono je smiješno bilo naspram ovoga o čemu pričam.
Ali nije to tema ove emisije, nego zašto se sad ništa ne pokuša uraditi, sem smiješnih najava o krivičnim prijavama. To je prava tema.
SDP zna da su izgubili ...ova prica oko kradje je pokrenuta zbog ega njihivig jer su svasta pricali...ko je na samo jednom vecem skupu bio mogo se uvjerit.
Obecali uhapsit bakira i dodika , na svakom drugom skupu nazivali sve druge fasistima i lopovima, obecali svasta a ono nista
Ipak najveci samar su dobili od Efendica u KS kojeg progonili u govorima ko u lovu na vjestice
invincible1921 wrote:SDP zna da su izgubili ...ova prica oko kradje je pokrenuta zbog ega njihivig jer su svasta pricali...ko je na samo jednom vecem skupu bio mogo se uvjerit.
Obecali uhapsit bakira i dodika , na svakom drugom skupu nazivali sve druge fasistima i lopovima, obecali svasta a ono nista
Ipak najveci samar su dobili od Efendica u KS kojeg progonili u govorima ko u lovu na vjestice
Da ti nisam vidio neke ranije postove, pomislio bih da si tipični klix SDA bot sa tom mantrom.
Last edited by agent_zero on 10/10/2018 13:00, edited 2 times in total.
invincible1921 wrote:SDP zna da su izgubili ...ova prica oko kradje je pokrenuta zbog ega njihivig jer su svasta pricali...ko je na samo jednom vecem skupu bio mogo se uvjerit.
Da ti nisam vidio neke ranije postove, pomislio bih da si tipični klix SDA bot sa tom mantrom.
Ovo su mi peti izbori i nikada...al nikad nisam glsao za SDA ni na jednom nivou...medjutim ja za razliku od mnogih drugih razumijem cinjenice i znam gdje i sa kim zivim
@drndalo uopste ne ulazim u to ko je tu prav ko nije....al covjek je imo glasova SAM ko citava protvnicka stranka znaci svi kandidati zajedno...jbg egoiste ego boli
Banksy wrote:
Sretni što su dobili i ovo, pa misle, hiljada gore-dole. Za njih je to veliki posao, s malim rezultatom. Kako se nisu mogli ujediniti pred izbore, tako ne mogu ni nakon izbora, s istim, zajendičkim ciljem- raskrinkavanjem izborne prevare u režiji vladajuće stranke. Pa neka ih onda i varaju. Lijeno, inertno, podređeno sitnom interesu, naviklo da šuti, trpi i saginje glavu.
Ujedno, odgovor zašto se Memićima na protestima skupi hiljada, dvije ljudi, a Dragičeviću u BL desetine hiljada.
Do jučer, 400 hiljada nevažećih, na svim nivoima. 400 hiljada.
sda masinerija i bez kradje dobro radi. ljudi glasaju bez obzira na sve
nastavak zapocetih reformi.
koliko su ispunili u zadnje 4 godine od obecanog? koliko su sta konkretno uradili,mislim da je bilo negdje prikazano i u procentima? i?
Banksy wrote:
Sretni što su dobili i ovo, pa misle, hiljada gore-dole. Za njih je to veliki posao, s malim rezultatom. Kako se nisu mogli ujediniti pred izbore, tako ne mogu ni nakon izbora, s istim, zajendičkim ciljem- raskrinkavanjem izborne prevare u režiji vladajuće stranke. Pa neka ih onda i varaju. Lijeno, inertno, podređeno sitnom interesu, naviklo da šuti, trpi i saginje glavu.
Ujedno, odgovor zašto se Memićima na protestima skupi hiljada, dvije ljudi, a Dragičeviću u BL desetine hiljada.
Do jučer, 400 hiljada nevažećih, na svim nivoima. 400 hiljada.
ma skoro pa nemoguc
a brojanje još nije završeno.
CIK poručuje: Broj nevažećih listića je u granicama "normalnog", preuranjeno se traži novo brojanje
Sada udahnite malo zraka i spremite se za broj od 400.000 nevažećih glasačkih listića za sve nivoe na proteklim izborima. Pazite, 400.000! Opozicijo, kako to gordo zvuči, ima li te? Pozovite ljude na masovne proteste, tražite poništavanje izbora i održavanje novih, ovaj put u organizaciji OSCE-a i međunarodne zajednice! - napisao je na svome Facebook nalogu novinar Nermin Bise, prenosi The Bosnia Times.
Zar novinari da pozivaju, umjesto opozicionih stranaka?
Slažem se s tobom, kao član SDP-a smatram da je ovo maksimum koji SDP može ostvariti sa ovakvom politikom. Najsmješnije mi je od svega što u SDP-u očekuju da će preoteti SDA glasače, a o onima koji ne izlaze niko nije ni mario. Mislim totalni promašaj.
[quote="Banksy"]
a brojanje još nije završeno.
[quote]
Mamu im njihovu lazljivu....za sve je kriv CIK ...njih treba SIPA prvo da pohapsi a posle i narucioce ovg cirkus....treba traziti nove izbore...ja se nadam da ce se ovo i desiti pogotovu sto ce ADZ bokotovati sve sto moze
Sabiranjem preliminarnih i nekompletnih rezultata Centralne izborne komisije (CIK) BiH za izbore održane u BiH 3. oktobra utvrđeno je da je ukupan broj nevažećih glasačkih listića za sve nivoe vlasti 431.754.
Treba nas jebat pa onda na nas nabacat atomskih bombi da e ne usmrdimo.....u onih 400hiljada nevazecih je sigurno i necija pobjeda a sigurno to nisu SDA i SNSD
Slažem se s tobom, kao član SDP-a smatram da je ovo maksimum koji SDP može ostvariti sa ovakvom politikom. Najsmješnije mi je od svega što u SDP-u očekuju da će preoteti SDA glasače, a o onima koji ne izlaze niko nije ni mario. Mislim totalni promašaj.
A ti koji ne izlaze su najvazniji jer ako njih nagovoris da izadju i glasaju za tebe ne moze ti 10 SDA, HDZ ili SNSD nista, to je najveci potencijal na svim izborima, oduvijek bio.
djkurt wrote:Nema ovdje krađe, samo ne prihvatanje poraza. SDP još mora pure jest da bi nešto promijenio. Član sam iste al tako je.
istina da SDP nije nista uradio ...ljevica se nije nista mogla dogovoriti.....ali posle onako razbijene SDA ni u ludilu nisam ocekivao njihovu pobjedu.....oni su sa "svojim" Banditskim CIKom pobjedili isto kao i SNSD