Najeli se, napili, najebali, i eto, daj mi i porshe, malo ga provoza pa mu dosadi, onda uzme motor, i to mu dosadi, onda kupi camac, pa mu i to dosadi...u tom mu je i vakat za oxygen tube, i nekog da mu pelene mijenja, i halali Huso materi. Sljedeci.
Kriza srednjih godina
-
Fudo387
#201 Re: Kriza srednjih godina
Ljudima bude dosadno, ne znaju sta ce od sebe.
Najeli se, napili, najebali, i eto, daj mi i porshe, malo ga provoza pa mu dosadi, onda uzme motor, i to mu dosadi, onda kupi camac, pa mu i to dosadi...u tom mu je i vakat za oxygen tube, i nekog da mu pelene mijenja, i halali Huso materi. Sljedeci.
-
moonca
#202 Re: Kriza srednjih godina
Imas i iskustva, zasicen radom za drugoga npr. a i godine ako i ne uspijes, imas vremena da se oporavis.shandrprcSA wrote:a to se podrazumjeva da u tim godinama imas srestavamoonca wrote:Cetrdesete su prave godine da pocnes da radis ono sto si oduvijek zelio a nisi imao sredstava, hrabrosti.To su godijen kada to konacno mozoes da ostvaris i uglavnom i uspijes.
-
moonca
#203 Re: Kriza srednjih godina
Da, to su godine kada ne moraju odijelo nositi svaki dan, umjesto, ide majica dignute kragne, pinkish hlace/ shorc , brodarice-- sve to lijepo izgleda. Dobro .pokoji ima i stap a'l.... eh otiso' kuk a' lmrda jos....Fudo387 wrote:Ljudima bude dosadno, ne znaju sta ce od sebe.
-
Hakiz
#204 Re: Kriza srednjih godina
A dobro, kada već ima porche, čemu čekati oxygen tube i pelene. Prvi zid. Ili plavu pilulu u se, što mlađu prostitutku poda se i sretan u raj.Fudo387 wrote:Ljudima bude dosadno, ne znaju sta ce od sebe.
-
shandrprcSA
#205 Re: Kriza srednjih godina
lmo wrote: nou.
e da mi je dospjeti kako na te tvoje oblakemoonca wrote: Imas i iskustva, zasicen radom za drugoga npr. a i godine ako i ne uspijes, imas vremena da se oporavis.
-
moonca
#206 Re: Kriza srednjih godina
..ne treba ti puno ....a kada prodjes te godine ides u rizik - to ja sada radim ....shandrprcSA wrote:e da mi je dospjeti kako na te tvoje oblakemoonca wrote: Imas i iskustva, zasicen radom za drugoga npr. a i godine ako i ne uspijes, imas vremena da se oporavis.
...ne budi chicken
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#207 Re: Kriza srednjih godina
Hakiz wrote:Da. Kao što je mržnja prema nečemu skrivanje latentnog pripadanja tome ili barem zainteresovanosti za to. Najčešće je u pitanju mržnja prema LGBT.lmo wrote:Hakiz wrote: Što, naravno, nije pogrešno, svi mi želimo biti što duže mladi ili barem što potentniji kako starimo.
ima smisla, prepotencijom skrivati impotenciju. često viđeno.
Vidiš i sama kako neke riječi nemaju slučajno isti korijen (potentan-prepotentan). Svaka dobra stvar ima svoju drugu, mračnu stranu.
ni na jednom polju nećeš biti potentniji kako stariš. pogrešno si se izrazio.
ali si me svojim upisom podsjetio na to što rekoh, s godinama, dosta ljudi postaje nervozno i zabrinuto zbog opadanja svih funkcija, pa doista postaju nadmeni, zajedljivi, ilitiga prepotentni, upravo zato da skriju svoju impotenciju (osjetni pad na svim poljima).
-
Zizi505
#208 Re: Kriza srednjih godina
Moj dojam je da je kriza srednjih godina izraženija nekako više kod muškaraca nego kod žena. Razlog je čini mi se onaj momenat kada počnu imati probleme s impotencijom, pa pokušavaju to onda kompenzirati sa totalno nekim novim, pomalo ekstremnim ponašanjima.
-
Fudo387
#209 Re: Kriza srednjih godina
Pa ja jos nisam cuo da neki muskarac stavlja plasticne sise, a ovih bakica sto okolo tarlahaju balonima, masa.zizi505 wrote:Moj dojam je da je kriza srednjih godina izraženija nekako više kod muškaraca nego kod žena. Razlog je čini mi se onaj momenat kada počnu imati probleme s impotencijom, pa pokušavaju to onda kompenzirati sa totalno nekim novim, pomalo ekstremnim ponašanjima.
-
daddy-kool
#210 Re: Kriza srednjih godina
Ima li ime kriza koja se javlja kod osoba kraj 20ih početak 30ih, primjećuem je ovdje u našem društvu, obično su to studenti pred kraj studija kada trebaju da siđu sa roditeljske sise i započnu samstalne živote? Postoji li sličan fenomen u svijetu?
-
daddy-kool
#211 Re: Kriza srednjih godina
Zatezanje lica, razne plastiče dorade na koži i tijelu, žene posegnu da voze džipove kad to dođe, ...Fudo387 wrote:Pa ja jos nisam cuo da neki muskarac stavlja plasticne sise, a ovih bakica sto okolo tarlahaju balonima, masa.zizi505 wrote:Moj dojam je da je kriza srednjih godina izraženija nekako više kod muškaraca nego kod žena. Razlog je čini mi se onaj momenat kada počnu imati probleme s impotencijom, pa pokušavaju to onda kompenzirati sa totalno nekim novim, pomalo ekstremnim ponašanjima.
-
Fudo387
#212 Re: Kriza srednjih godina
...i najekstremniji primjer, vjestacki guzovi.daddy-kool wrote:Zatezanje lica, razne plastiče dorade na koži i tijelu, žene posegnu da voze džipove kad to dođe, ...Fudo387 wrote:Pa ja jos nisam cuo da neki muskarac stavlja plasticne sise, a ovih bakica sto okolo tarlahaju balonima, masa.zizi505 wrote:Moj dojam je da je kriza srednjih godina izraženija nekako više kod muškaraca nego kod žena. Razlog je čini mi se onaj momenat kada počnu imati probleme s impotencijom, pa pokušavaju to onda kompenzirati sa totalno nekim novim, pomalo ekstremnim ponašanjima.
Mislis, je dobrog guza braco mila, a tamo dva jastuka svezala okolo.
-
Zizi505
#213 Re: Kriza srednjih godina
Ja u BiH ne viđam takve žene 
- lmo
#214 Re: Kriza srednjih godina
joj dobro si za džip i to...ja bih ovo..daddy-kool wrote:
Zatezanje lica, razne plastiče dorade na koži i tijelu, žene posegnu da voze džipove kad to dođe, ...

-
Fudo387
#215 Re: Kriza srednjih godina
Nije to bona dzip, or suv.lmo wrote:joj dobro si za džip i to...ja bih ovo..daddy-kool wrote:
Zatezanje lica, razne plastiče dorade na koži i tijelu, žene posegnu da voze džipove kad to dođe, ...![]()
odričem se silikona, hijalurona i botoksa..
- lmo
#216 Re: Kriza srednjih godina
rekla sam džip i to.
e, ja bih TO. 
-
daddy-kool
#217 Re: Kriza srednjih godina
Ne pika se TO u krizu srednjih godina.
- lmo
- dječak sa šibicama
#219 Re: Kriza srednjih godina
Ford Raptorlmo wrote:joj dobro si za džip i to...ja bih ovo..daddy-kool wrote:
Zatezanje lica, razne plastiče dorade na koži i tijelu, žene posegnu da voze džipove kad to dođe, ...![]()
ameri su ludi ali brate neka njihova ludila volim
-
Fudo387
#220 Re: Kriza srednjih godina
60k +$,dobro, ima i polovnih za manje para.lmo wrote:rekla sam džip i to.e, ja bih TO.
- lmo
#221 Re: Kriza srednjih godina
šaćko ba, ne ruši sne tako okrutno.Fudo387 wrote:60k +$,dobro, ima i polovnih za manje para.lmo wrote:rekla sam džip i to.e, ja bih TO.

-
Fudo387
#222 Re: Kriza srednjih godina
Nije ovo raptor.dječak sa šibicama wrote:Ford Raptorlmo wrote:joj dobro si za džip i to...ja bih ovo..daddy-kool wrote:
![]()
ameri su ludi ali brate neka njihova ludila volim
- dječak sa šibicama
#223 Re: Kriza srednjih godina
Kako nije, eno pise mu i super duty na haubi
250 ili 350 sudeci po sirini zadnjih tockova, to moje auto snova gdje ga necu prepoznati
samo mu dodali ovu skalameriju nazad
- lmo
#224 Re: Kriza srednjih godina
neka skalamerije, sve to ima svoje.
- S4mpion
#225 Re: Kriza srednjih godina
Zato motor treba nabavit' dok si mlad, da ti se komšiluk ne ibreti što ga vozaš i u četrdesetim.