Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova druga bi se vjerovatno dala nesto spustiti blize cifri 20k KM.
ne bih karavana...mada je sivi prelijep, gledao sam na na piku i ranije.
ma nosi me u pm, u ponedeljak neću da se kockam, imam sigurno auto, u srijedu hoću mladju oktaviu ili pasat sedam...u petak bih da se vratim na benzica npr neka astra sedan 1.6 2015.godište.
i tako u krug...
iz istog me samo žena može izbaviti...da mi pokupi lovu i rastrči se po nove tepihe, dječiju, itd.
Bakir1 wrote:Kod tebe gdje? Na kojem gorivu?
I mislim sta je poenta, vozio održavao kvarilo mi se, prenosim iz prve ruke.
Znaci, tvoje iskustvo s tim motorom je mjerodavnije od njegovog?!
Petnestko moja
Moje iskustvo je moje iskustvo koje dijelim sa vama, sa polovnim autom kupljenim u BiH vozenim u BiH na BiH gorivu.
Cak sam par postova prije podcrtao da je to moje iskustvo a ne biblija koje se treba pridržavati.
Sem toga u prilog nekim tvrdnjama iznesenim s moje strane imas i Google pa se slobodno konsultuj. Ili još bolje da dokazes kako grijesim kupi si jedan 1.6 TDI polovan
Petnestko moja
Moje iskustvo je moje iskustvo koje dijelim sa vama, sa polovnim autom kupljenim u BiH vozenim u BiH na BiH gorivu.
Cak sam par postova prije podcrtao da je to moje iskustvo a ne biblija koje se treba pridržavati.
Sem toga u prilog nekim tvrdnjama iznesenim s moje strane imas i Google pa se slobodno konsultuj. Ili još bolje da dokazes kako grijesim kupi si jedan 1.6 TDI polovan
Pa i covjek je podijelio sa nama njegovo iskustvo, i to više puta je pisao o tome. Ja necu kupiti 1.6 tdi, imam neke druge planove, radije nek radosni kupi pa da nam on piše iz prve ruke.
Petnestko moja
Moje iskustvo nije kupljen polovnjak pregazeni i boga pitaj koliko kilometara, moje iskustvo je novo auto i evo sad ce preci 210k i ni jedan od navedenih problema nije se desio
93.000 km je taj auto imao na satu kada je kupljen od jednog vozača.
Tako da za BIH prilike i kontekst pitanja @radosni, a svakako i za okruženje u kojem bi se taj auto koristio skupa s gorivom uljem i svime sto ide s time mislim da je itekako mjerodavno to sto sam napisao.