Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Navijam za susjede u finalu. Na stranu sva dnevnopolitička prepucavanja, ovo što su postigli je ogroman uspjeh.
Ionako je pola repke bosanskog porijekla i hoću da slavim i gotovo!
Sumnjam da će sudija iz Evrope suditi. FIFA obično odredi sudiju sa kontinenta koji nema predstavnika u finalu. Predviđam da će finale suditi onaj Argentinac što je sudio Francuska Urugvaj. Ili onaj Masai Afrikana ili onaj Uzbekistanac.
Eto čime se ja moram baviti kad nema tekmi.
Korovjev wrote:Sumnjam da će sudija iz Evrope suditi. FIFA obično odredi sudiju sa kontinenta koji nema predstavnika u finalu. Predviđam da će finale suditi onaj Argentinac što je sudio Francuska Urugvaj. Ili onaj Masai Afrikana ili onaj Uzbekistanac.
Korovjev wrote:Sumnjam da će sudija iz Evrope suditi. FIFA obično odredi sudiju sa kontinenta koji nema predstavnika u finalu. Predviđam da će finale suditi onaj Argentinac što je sudio Francuska Urugvaj. Ili onaj Masai Afrikana ili onaj Uzbekistanac.
Navijam za francusku i reprizu polufinala '98. Tada sam uzivao slusajuci ja mislim cosica kako place nakon golova Liliana. Nista protiv hrvata, ali za francuze sam od početka i imam cak i neku opkladu + iako nikada nazalost necemo stici do finala, a kamo li osvojiti, barem ce postojati teoretska mogućnost da mozemo biti bolji od njih. Ionako pisaju po nama, a kako bi tek bilo da osvoje.
Hahaha, gledaj u omarke novog avatara. Ako Hrvatska uspije da osvoji prvenstvo i pored sve ove patnje sa produžecima + u finalu i omarkinu
kletvu, onda definitivno zaslužuju pehar. Halal im bio.
omar little wrote:ma, maknucu to, ispizdile me sinoc neke ustase pa sam prebrzo reagirala.
normalno da im zelim uspjeh.
rekoh odma na temi tekme. ja sam u katastroficnoj poziciji ovdje. navijam za njih - gube, navijam sa one gubavce odvratne - pobijede jer je fejk. ni pravit se ne mogu da za njih navijam. nije smijesno, mars, ba
PeppermintSA wrote:
Upravo trebamo maštati o tome da imamo igrače po Realu, Barceloni, Juveu, a ne se ugledati na Island od 300.000 stanovnika. To je poenta. Umjesto da u nebesa dižemo polovnjake poput Prevljaka, trebali bi smo neki sistem ovdje uspostaviti jer imamo apsolutno iste genetske predispozicije kao i Hrvati.
Poenta je da i s onim što imamo možemo ako hoćemo uraditi puno bolje nego što smo do sad napravili. Ne maštaš o Realu, Barci ... Juve već imamo, kao Romu ili City ... nego radiš s onim što imaš. Kako su pokazali baš taj Island s 300 000 stanovnika i svjetskim i uspješnim europskim. Te sva fubalska buranija što pokopa velike 2018. Dok jedni maštaju drugi rade, igraju, pobjeđuju i učestvuju na velikim takmičenjima.
Vidjećemo šta će Žuti napravit.
Čitam da je Brozović postavio rekord prvenstava s 16,5 pretrčanih kilometara
omar little wrote:ma, maknucu to, ispizdile me sinoc neke ustase pa sam prebrzo reagirala.
normalno da im zelim uspjeh.
rekoh odma na temi tekme. ja sam u katastroficnoj poziciji ovdje. navijam za njih - gube, navijam sa one gubavce odvratne - pobijede jer je fejk. ni pravit se ne mogu da za njih navijam. nije smijesno, mars, ba
Nije ti lako, što na drugoj temi onaj reče, toliko si velikih reprezentacija izbacila svojeručno da i sama zaslužuješ pehar.