Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma rusa more biti večeras i 500.000 opet nisu to neki navijači,može se čuti par puta kako se stadionom prolama россия,россия i to je to,svi na svoja mjesta,pa udri po piću,kokicama,zajebanciji,slikanju.Doduše,ista je stvar i sa hrvatima.Nisu oni preodređeni za takve stvari,odduše to je slučaj kod većine reprezentacija.Zna se kome pripadaju takve stvari kada je reprezentativni nivou u pitanju.
SmokingMan wrote:Ma rusa more biti večeras i 500.000 opet nisu to neki navijači,može se čuti par puta kako se stadionom prolama россия,россия i to je to,svi na svoja mjesta,pa udri po piću,kokicama,zajebanciji,slikanju.Doduše,ista je stvar i sa hrvatima.Nisu oni preodređeni za takve stvari,odduše to je slučaj kod većine reprezentacija.Zna se kome pripadaju takve stvari kada je reprezentativni nivou u pitanju.
SmokingMan wrote:Ma rusa more biti večeras i 500.000 opet nisu to neki navijači,može se čuti par puta kako se stadionom prolama россия,россия i to je to,svi na svoja mjesta,pa udri po piću,kokicama,zajebanciji,slikanju.Doduše,ista je stvar i sa hrvatima.Nisu oni preodređeni za takve stvari,odduše to je slučaj kod većine reprezentacija.Zna se kome pripadaju takve stvari kada je reprezentativni nivou u pitanju.
Island
Sa navijačkog aspekta,mene to nije naročito impresioniralo,zna se kakvi su navijački standari i koliko se truda ulaže u organizaciji jedne tribine.elem,kod nekoga su ostavili veliki utisak,kod mene i nisu.Čak šta više na momente zvuči iritatno,nema ritma,nema nekog motivirajućeg teksta,samo jednolični sablasni i huk...To se primjerice ovako radi....
Island
Sa navijačkog aspekta,mene to nije naročito impresioniralo,zna se kakvi su navijački standari i koliko se truda ulaže u organizaciji jedne tribine.elem,kod nekoga su ostavili veliki utisak,kod mene i nisu.Čak šta više na momente zvuči iritatno,nema ritma,nema nekog motivirajućeg teksta,samo jednolični sablasni i huk...To se primjerice ovako radi....
Argentinci su jedni od rijetkih na planeti gdje regularni normalni navijaci znaju rijeci pjesama dakle kad krenu svi u glas da navijaju..
I nema kod njih par pjesama kao kod nas sto svi znaju vec baš dosta pjesama pjevaju svi zajedno u glas zbog toga su uvijek najjaci bili..
Što se tice tog navijackog ugla niko, al' niko nema navijace.
Nikada nisam shvatao klosare sto kupuju ovaj tip salova sa oznakama oba tima koja igraju.
A onda dosegnes zivotnu spoznaju - neko to i kupuje, jer u suprotnom ne bi prodavali.
Pa ni meni nije bilo jasno ali onda skontas jbg to ti je suvenir. Mozda neko ide po utakmicama i voli da ima to kao podsjetnik Na utakmici je glupo kada navija za svoj tim sa ovakvim salom, ali za kasnije je razumljivo
Nikada nisam shvatao klosare sto kupuju ovaj tip salova sa oznakama oba tima koja igraju.
A onda dosegnes zivotnu spoznaju - neko to i kupuje, jer u suprotnom ne bi prodavali.
Za koga ce sad Coklinda navijati...za ruse ili za vatrene ....ko god pobijedi i ona je
Ljudi imaju dokaz da su bili na utakmici. Problem nastane ako ga ima kupit i po pijacama.
A kad smo kod Kolinde, bila je reklama Ožujskog na hrtu ali je haman maknuše. Kao tip nalik na brata Putina ispred kojeg je na stolu nekoliko babuški s likovima od Lenjina do Putka. Slogan ide otprilike "Raz, dva, tri vatreni! Mogli ste imati pravog predsjednika ali ste izabrali Žuju"