S tim što će se jako teško uklopiti sa ovim budžetom od 1500-1800 KM za garnituru od dva dvosjeda (fotelju da i ne spominjem) u Inside-u. Bio sam početkom mjeseca, fotelje se prodaju po 500-700 KM...
Izbor je doduše jako dobar. Dizajn na nivou.
Gdje kupiti namještaj?
-
suspect_zero
#202 Re: Gdje kupiti namještaj?
A Eću sam davno preskočila, ne bih da mi dođe i opremi sve, i meni i svoj familiji
Ta Domea iz Zenice ima dva modela koji su mi na oko fini, bez taburea....neću fotelju nemam je gdje, ovo što ja tražim zovu tabure sa naslonom....mada ne znam ni gdje ću ga staviti ako mi dvosjedi zauzmu više mjesta.
Sajam u Skenderiji bude nekada na jesen, može se naletiti na fine komade.
Jbg. skontala sam ako ovo budem mijenjala onda moram i dva ćilima i zavjese/paravane....ovaj moj ima da me ostavi
- canvra888
#203 Re: Gdje kupiti namještaj?
Džaba je, uvijek je tako, jedno drugo vučesuspect_zero wrote: ↑28/08/2024 16:51A Eću sam davno preskočila, ne bih da mi dođe i opremi sve, i meni i svoj familiji![]()
Ta Domea iz Zenice ima dva modela koji su mi na oko fini, bez taburea....neću fotelju nemam je gdje, ovo što ja tražim zovu tabure sa naslonom....mada ne znam ni gdje ću ga staviti ako mi dvosjedi zauzmu više mjesta.
Sajam u Skenderiji bude nekada na jesen, može se naletiti na fine komade.
Jbg. skontala sam ako ovo budem mijenjala onda moram i dva ćilima i zavjese/paravane....ovaj moj ima da me ostavi![]()
Bude na sajmu finih prilika, a ja bih ti predložio još u međuvremenu da se javiš Bohi da ti pošalju katalog u pdf-u. Imaju i oni zanimljivih komada po pristupačnim cijenama, a kvalitetni su poprilično.
- Idemedosumom
#204 Re: Gdje kupiti namještaj?
Ima lijepog a relativno kvalitetnog namještaja u Belloni, Kalei (iako je kod ovih drugih after sales podrška 0 bodova).
Mogu se u ABHome pronaći garniture poznatijih brendova dosta jeftinije. Samo što nema biranja štofa, već šta je-tu je
Mogu se u ABHome pronaći garniture poznatijih brendova dosta jeftinije. Samo što nema biranja štofa, već šta je-tu je
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#205 Re: Gdje kupiti namještaj?
To je doslovno Bellonin outlet
-
anabela64
#206 Re: Gdje kupiti namještaj?
Uz krevet dodju neke beze letvice. Zna li neko gdje se mogu kupiti metalni latofleksi - podnice, ono ispod madraca.
-
dvajt
#207 Re: Gdje kupiti namještaj?
Da li znate nekoga ko pravi po mjeri krevete na sprat?
- nagibSA
#208 Re: Gdje kupiti namještaj?
Gdje ima dobrih tabure-a, standardne (okrugle) dimenzije 45x45, bež boja, da moze posluziti i kao skladiste? Sarajevo.
Imam mogucnost kupiti u IKEA-i (Jarrestad model 69€ ovaj kao sto trazim), da li su oni kvalitetniji/bolja kupovina od domacih radnji?
Imam mogucnost kupiti u IKEA-i (Jarrestad model 69€ ovaj kao sto trazim), da li su oni kvalitetniji/bolja kupovina od domacih radnji?