eh taj samTomahawk11 wrote:Mora neko i svijeću držati.
Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
james28
#201 Re: Friendzone
-
james28
#202 Re: Friendzone
imao sam i ja tri jaranice ono pravo dobri bili (nije bio friendzone nego smo baš bili raja), kad kako je koja nalazila momka odhebavala me, zato ne vjerujem u ta muško-ženska prijateljstva, ti si joj tu samo zamjena dok ne nađe frajera, a i koji bi lik trpio da mu djevojka stalno izlazi sa nekim "prijateljom", haj ti uprati jel on njoj fakat samo prijatelj ili nešto više
-
infiny
#203 Re: Friendzone
Da si zapoceo neku ozbiljniju vezu u tom periodu i ti bi njih otkacio.
-
fear the beard
#204 Re: Friendzone
infiny wrote:Da si zapoceo neku ozbiljniju vezu u tom periodu i ti bi njih otkacio.
Zavisi kakav si jer je meni pocela srati oko kafe nova s kojom sam bio par mjeseci i bila je odjebana iako mi se poprilicno sviđala..
Al' da to što ti govoris u 99 posto situacija tako bude.
- MarlboroGold
#205 Re: Friendzone
@james - Ne moraš vjerovati u muško-ženska prijateljstva. Ipak mi uglavnom prvo od sebe krenemo kada nešto izjavljujemo, pa te i razumijem. Jednostavno nisi imao sreću da upoznaš takvu osobu/e. Ovo se odnosi i na ostale koji tako razmišljaju.
Ja imam 2 bliske prijateljice, a poznajemo se još od osnovne škole. Nikad prema njima ništa više nisam osjećao niti su one prema meni. To je tako i dan danas.
Ja imam 2 bliske prijateljice, a poznajemo se još od osnovne škole. Nikad prema njima ništa više nisam osjećao niti su one prema meni. To je tako i dan danas.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#206 Re: Friendzone
Ima tu i nešto drugo. Koliko mogu vidjeti, postavljač teme je pod nekom vrstom pritiska, sve što je žensko, a u njegovom okruženju je, potencijalna je kandidatkinja. Zato i ne može biti prijateljstva.
- MarlboroGold
#207 Re: Friendzone
Stoji i to.Tomahawk11 wrote:Ima tu i nešto drugo. Koliko mogu vidjeti, postavljač teme je pod nekom vrstom pritiska, sve što je žensko, a u njegovom okruženju je, potencijalna je kandidatkinja. Zato i ne može biti prijateljstva.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#208 Re: Friendzone
jes dobro sijames28 wrote:imao sam i ja tri jaranice ono pravo dobri bili (nije bio friendzone nego smo baš bili raja), kad kako je koja nalazila momka odhebavala me, zato ne vjerujem u ta muško-ženska prijateljstva, ti si joj tu samo zamjena dok ne nađe frajera, a i koji bi lik trpio da mu djevojka stalno izlazi sa nekim "prijateljom", haj ti uprati jel on njoj fakat samo prijatelj ili nešto više
na kraju krajeva što ti treba da i o čemu razmišljaš...i razbijaš glavu
imaj prijatelja koliko želiš i nađi momka kojemu to ne smeta
i obratno
- Truba
#209 Re: Friendzone
mašite poantu...tendzera wrote:Bice da Black nekih 11 godina nije izlazio iz golfa dvojke..
to je isto kao želja raditi u telekomu
a za to vrijeme radiš druge poslove
- Russki
#210 Re: Friendzone
Tacno sam siguran da znam o kojoj ženi govorišBlack swan wrote:ne laži![]()
ja sam jednu ganjao od 1999.
izlazio s njom i 3 jaranice...
sjećam se da je jedna od tih jaranica mene na malti predstavila kao momka nekoj ženi u radnji koja joj je komšinica
ja ništa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ona što sam je ganjao od 1999. negddje do 2010. bio joj u kući u kreševudogovorio stzvar s roditeljima
jedinica imanje gazdinstvo... državna plaća... ja taman kažem večeras ću joj sve reći... dovede 3 rodice
sutra ujutro ću joj reći... prespavam joj u kući... dovede nekog pedera sutra na kafu... šta sam trebao životni plan u golfu dvojci na gromiljaku da joj kažem...
nikad je vidio niko nije da se drži za ruku s muškarcem... i dan danas...
jedru drugu curu iz firme što sam ganjao kad je promijenila firmuispostavi se rodjakinja ovoj...ista situacija... niko je nije vidio s momkom
to su sad žene od 38-42 godine
svi ti izlasci su bili jelte frendzone???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#211 Re: Friendzone
Imao prijatelj djevojku iz Kreševa. Studirali zajedno.
Nimfomanka bila. Znam da je kukao kako je smršao 5 kg
Otišao jednom s njom u Kreševo i poslije se igrali razlaza.
Kaže, svi bleje u nju.
Nimfomanka bila. Znam da je kukao kako je smršao 5 kg
Otišao jednom s njom u Kreševo i poslije se igrali razlaza.
Kaže, svi bleje u nju.
- Russki
#212 Re: Friendzone
- Truba
#213 Re: Friendzone
a jesu čudne baš iz središnje bosne... sve su promiskuitetne a ja naletim na dvije rodjakinje aseksualne
- Russki
#214 Re: Friendzone
Pa i nisu baš sve, ali eto, tacno si baksuz. Sto se kaze narodski, da budem sad prost, od pune vreće pi*ke ti bi za ku*ac povukaoBlack swan wrote:a jesu čudne baš iz središnje bosne... sve su promiskuitetne a ja naletim na dvije rodjakinje aseksualne
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#215 Re: Friendzone
Gdje je ona Bloo, ona hoda po Kreševu, moram je pitati da me povede kad sljedeći put krene 
- Truba
#216 Re: Friendzone
kažu da je to razlog što su im muški nikakvi
samo sjede i pričaju o nogometu
i piju pivo
- Russki
#217 Re: Friendzone
Bila je prošle godine čini mi se, malo smo se družili. Bujrum i tebi, na planinu maloTomahawk11 wrote:Gdje je ona Bloo, ona hoda po Kreševu, moram je pitati da me povede kad sljedeći put krene
Nije daleko od istine. Već mi se neke kombinacije vrte po glavi. Ma to je to.Black swan wrote:kažu da je to razlog što su im muški nikakvisamo sjede i pričaju o nogometu
i piju pivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#218 Re: Friendzone
Ako bude prilike 
-
zipoo
#219 Re: Friendzone
Nije to nemas muda. Moras biti cist sa sobom. Ako ti se stvarno svidja i ne vidis drugu pored nje onda sebe stavi na 1. mjestu. Jebo to prijateljstvo sa njom. To ti vise dodje ko mucenje. I onda ona ode sa drugim i tada ces biti odjeban ili ces je ti odjebati ili ostajete prijatelji, a ti ces se jos vise muciti.james28 wrote:a jbg jarane hebeno je to priznat haha, sad će neko reći nemaš muda, nek shvati kako ko hoće ali meni nije svejedno trebi sa kojom sam bio baš dobar drug odjednom reći hej sviđaš mi se haos, jer odmah ide "jao pa mislila sam da smo prijatelji, ne mogu vjerovat", znači sjebe se treba ko da si joj mrtve opsovao, čudne su te reakcije i nekako je svaka ta situacija nelagodnazipoo wrote:Pa sta bi ti?james28 wrote:ma ne tješim se ja ništa al eto što se ti oko neke djevojke moraš trudit i trudit da bi tek nakon tog truda oko nje ona bila s tobom, dakle nisi joj se odmah svidio ali eto pošto si bio uporan ona se kao napalila na tebe?
ne ide to kod djevojaka tako eto ona vidi dobrog frajera i odmah ga zaskoči, ku.ac, moraš letati oko nje da bi je osvojio iako joj se dopadaš
Da ti dodje treba koja ti se svidja na vrata, pokuca i kaze. Ej james28 ja te zelim, zelim dane sa tobom provoditi, da me izjebes kao jebenu kuju? Jasta ce
Ne kontam ja to.
Svidja ti se
Kazes joj
Odbijete
Ti svojim putem ona svojim
Kraj price
Nema frenda ni zone
To je tako u zoni nema happy end ako se bude cekao. Neka mora napraviti 1. korak. Sebi si najpreci.
-
ovo_mi_je_nick
#220 Re: Friendzone
Friendzone.
Jedna strana želi vezu i uz to seks a druga ne želi iz desetina razloga.
Dolazak u to stanje ide zbog izbjegavanja direktnog pitanja, nego se ide okolo, dužim putem, za koji vjerujemo da je sigurniji ili da će biti sigurniji da dobijemo to što želimo a ustvari sebi samo odgađamo presudu.
A pošto svakome godi pažnja, umjesto odjebausa i ne javljaj se više, ne dolazi mi na oči, ubacujemo stanje friendzona, dok tražimo drugo osobu za vezu i seks.
Za to vrijeme odjebanisana osoba (u friendzoni) čami ko cuko, ne znajući da je selektovan kao nepoželjan mužijak ili ženka, a očekujući svakog dana da će zgrobiti guzove ili biti zgrobljena.
U nadi je sve dok ne vidi svoju drugu stranu da se tarlaha sa trećim licem. Nakon toga slijede uvrede na račun te druge osobe, kako je ku*va, levat, mamin sin, bičarka a ustvari to je samo sistem da mu ta u svojim očima padne po kvalitetima.
Dešava se i da friendzona bude i preraste u očekivano ali to uglavnom bude kod starije populacije 30> zbog toga što druga osoba nije uspjela da treću osobu odvede u ili na svoje odaje i kad prodapadnu sve prilike, ta se osoba javi onoj osobi zvanoj cuko koji čami a javnosti se pravda da je oduglovlačila jer se ta osoba treba dosta dosta potruditi jer mene/nju nije mogla tako lako dobiti (ustvari nije ona ostvarila svoje želje kod trećih osoba a možda je ta ista bila u friendzoni treće osobe)
I tako dolazimo da osoba koja izađe iz friendzone kod treće osobe bude sa osobom koju je ona stavila u friendzone, ali tu već igra termin "daj šta daš".
Muškarcima ne treba prijateljica za te stvari ima prijatelje.
Djevojkama ne treba prijatelj za te stvari ima prijateljice.
Kako ne doći u friend zone? Sa pitanjem, hoćeš-nećeš
Dolazak u to stanje ide zbog izbjegavanja direktnog pitanja, nego se ide okolo, dužim putem, za koji vjerujemo da je sigurniji ili da će biti sigurniji da dobijemo to što želimo a ustvari sebi samo odgađamo presudu.
A pošto svakome godi pažnja, umjesto odjebausa i ne javljaj se više, ne dolazi mi na oči, ubacujemo stanje friendzona, dok tražimo drugo osobu za vezu i seks.
Za to vrijeme odjebanisana osoba (u friendzoni) čami ko cuko, ne znajući da je selektovan kao nepoželjan mužijak ili ženka, a očekujući svakog dana da će zgrobiti guzove ili biti zgrobljena.
U nadi je sve dok ne vidi svoju drugu stranu da se tarlaha sa trećim licem. Nakon toga slijede uvrede na račun te druge osobe, kako je ku*va, levat, mamin sin, bičarka a ustvari to je samo sistem da mu ta u svojim očima padne po kvalitetima.
Dešava se i da friendzona bude i preraste u očekivano ali to uglavnom bude kod starije populacije 30> zbog toga što druga osoba nije uspjela da treću osobu odvede u ili na svoje odaje i kad prodapadnu sve prilike, ta se osoba javi onoj osobi zvanoj cuko koji čami a javnosti se pravda da je oduglovlačila jer se ta osoba treba dosta dosta potruditi jer mene/nju nije mogla tako lako dobiti (ustvari nije ona ostvarila svoje želje kod trećih osoba a možda je ta ista bila u friendzoni treće osobe)
I tako dolazimo da osoba koja izađe iz friendzone kod treće osobe bude sa osobom koju je ona stavila u friendzone, ali tu već igra termin "daj šta daš".
-
james28
#221 Re: Friendzone
i ja nekako mislim da su ta muško-ženska prijateljstva (ne poznanstva nego baš prijateljstva) besmislena, jer će te ta "prijateljica" odhebat čim nađe frajera, naučno dokazanoovo_mi_je_nick wrote:Friendzone.
-
james28
#222 Re: Friendzone
pa naravno jer mi treba djevojka a ne prijateljica, zasićen sam sa tim prijateljicama od kojih baš i nisam imao fajde u životu, koriste te kad im trebaš i onda te odhebu, a ovako makar kad imaš djevojku pa ako se peglaš znaš što se peglaš a i nisam prilično dug period imao djevojku tako da mi je nekako krajnje vrijeme da tražimTomahawk11 wrote:Ima tu i nešto drugo. Koliko mogu vidjeti, postavljač teme je pod nekom vrstom pritiska, sve što je žensko, a u njegovom okruženju je, potencijalna je kandidatkinja. Zato i ne može biti prijateljstva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#223 Re: Friendzone
Nema ti tu nafake, ti si u debeloj friendzoni.james28 wrote:pa naravno jer mi treba djevojka a ne prijateljica, zasićen sam sa tim prijateljicama od koji baš i nisam imao fajde u životu, koriste te kad im trebaš i onda te odhebu, a ovako makar kad imaš djevojku pa ako se peglaš znaš što se peglaš a i nisam prilično dug period imao djevojku tako da mi je nekako krajnje vrijeme da tražimTomahawk11 wrote:Ima tu i nešto drugo. Koliko mogu vidjeti, postavljač teme je pod nekom vrstom pritiska, sve što je žensko, a u njegovom okruženju je, potencijalna je kandidatkinja. Zato i ne može biti prijateljstva.
Nego, podvlači ti tu crtu, a ubuduće kad budeš uspostavljao komunikaciju sa ženskim svijetom, ne igraj na tu kartu prijateljstva.
-
djana h
#224 Re: Friendzone
Jeste,bilo bi jednostavnije za obe strane biti iskren,ali...djevojka koja nema momka želi nekoga pored sebe,a tu je pogodan neki dečko za kojeg ona zna da mu se sviđa.To je neiskreno,ali to je njena potreba.harry825 wrote:e hajmo malo i ovome, jbg nije rijedak slučaj generalno da frajer upadne u friendzone a baš bi htio nešto više, recimo ja po tom pitanju imam jedan autobus pun prijateljica, a hajmo biti realni ne bih rekao da mi je ijedna potrebna, dakle negdje opasno griješim, tako da me zanima najviše stav ženske populacije, čemu ovo ubacivanje frajera u friendzone, zar nije puno jednostavnije reći "odhebi u troskocima", meni je recimo to puno bolje nego biti "najbolja prijateljica" (iz sažaljenja) liku za kojeg znaš da želi puuuuuno više od tog
S druge strane dečko,nema samopouzdanja,misli da će na taj način postići više i bolje,ali....neće nikad.
- duminjo
#225 Re: Friendzone
Zä sve ovo su zene krive