konačno neko i to moj čovekVelkoski wrote:Jes', osjetiš je tri danazomri wrote:Je li ta pita u Kladnju kod EP pumpe?
odmarao neki dan na toj pumpi, ali mi se ne dade da pređem i probam. sljedeći put ću se žrtvovati
konačno neko i to moj čovekVelkoski wrote:Jes', osjetiš je tri danazomri wrote:Je li ta pita u Kladnju kod EP pumpe?
Pa najbolja je kad je mokra .... ta će mi suha ko opanak .... ha japlain vanilla wrote:Ribnjak u Priluku odlican
Zlajini cevapi najbolji, ali samo za one koji vole mokru lepinutakodjer, radno vrijeme mu je katastrofa
Velkoski wrote:Jes', osjetiš je tri danazomri wrote:Je li ta pita u Kladnju kod EP pumpe?

jes...arzuhal wrote:Velkoski wrote:Jes', osjetiš je tri danazomri wrote:Je li ta pita u Kladnju kod EP pumpe?![]()
![]()
To ovo?
Nije "pita pored puta" niti "pita kod EP pumpe", nego "pita ispod sača"![]()
Vlasicka kuca - 20 metara prije skretanja prema BL u Turbetu.Rosso wrote:Nešto kvalitetno na putu prema BL (Vitez, Travnik, Kneževo itd.)? Ja obicno svratim kod Harija, ali nisam bas uvijek za cevape jbg
Mackovac? Ima oznaka na nadvoznjaku pri skretanju iz Zivinica za Banovice.ja71 wrote:Ovo je više za maksuzije nego usput skrenuti sa puta ali je svakako za preporučiti. klopa odlična
Etno Avlija
Banovići
https://goo.gl/maps/mqk42i67CMF2
Vrhunski, a cijene razumne. Posebno dobar otkošteni dimljeni batak.Revolucionar ★ wrote:leskovacki rostilj u restoranu sunce u lašvi
gdje to u Slavinovicima?Kiki_Musampa wrote:Na točkovima sam od kako radim pa tako se svugdje jelo.
Pita u kladnju je već rečena,top sirnica.
Meni najdestinacija za jelo je u Slavinovićima,konoba "Šele". Ima vjerovatno najbolji gulaš koji se
može pojesti,i mrvicu iza toga je grah. Najveća mana jeste što je teško potrefiti kada imaju ta 2 jela na stanju.
Ide ko halva.
Odmah desno nakon semafora. Kako sam cuo prije neki dan, valjda bio neki svabo slucajno tu, drzi restoran gore, te ga je zvao kod njega da radi. Pozuri, vrijedi...spreca wrote:gdje to u Slavinovicima?Kiki_Musampa wrote:Na točkovima sam od kako radim pa tako se svugdje jelo.
Meni najdestinacija za jelo je u Slavinovićima,konoba "Šele". Ima vjerovatno najbolji gulaš koji se
može pojesti,i mrvicu iza toga je grah. Najveća mana jeste što je teško potrefiti kada imaju ta 2 jela na stanju.
Ide ko halva.
hvala....ali sad sam daleko.....mozda tek sredinomavgustaKiki_Musampa wrote:Odmah desno nakon semafora. Kako sam cuo prije neki dan, valjda bio neki svabo slucajno tu, drzi restoran gore, te ga je zvao kod njega da radi. Pozuri, vrijedi...spreca wrote:gdje to u Slavinovicima?Kiki_Musampa wrote:Na točkovima sam od kako radim pa tako se svugdje jelo.
Ide ko halva.
Ps:teleca i skembici su takodjer vrijedni spomena:)