Ma losiji od Vrbanjuse,pa to sve igrace kupi po staracim domovima ili u najboljem slucaju ispod mosta.Nivo Jedinstva iz Bihaca.Fudo387 wrote:Pa to je to, najtalentovaniji MLS igraci su nivo Vrbanjuse.kudrilo wrote:Koliko sam ja shvatio, ovo nije bila Vrbanjuša već najtalentovaniji igrači iz MLS lige, gdje večerašnji kapiten Medunjanin igra u 8. od 11 ekipa istočne konferencije.
Tako da, svaka čast momci, odlična utakmica.
Prijateljske utakmice: SAD - BiH / Mexico - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#201 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
- USAblues
#202 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
dvojac stopera me odusevio
-
Crvena Tifoza
#203 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
leškarenje wrote:Jedva cekam one znalce sto pljuju po PL cim se ukaze prilika
Neka dok ustanu, pa prelistaju portale da vide ko je šta napisao. Malo redenik da napune.
- luckylaka
#204 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Boga mi Mamic bi od Premijer lige postao milijarder.Jesam davno tvrdio kako imamo talenta ali nema uslova,nema para,nema zaintersovanih da poguraju talente.leškarenje wrote:Jedva cekam one znalce sto pljuju po PL cim se ukaze prilika
-
Crvena Tifoza
#205 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ovi naši trebaju malo vise u teretanu. Znaju lopte, ali malo neuhranjeno izgledaju. Daj malo snage nabij pa da vidiš onda kako će se otimat za tebe.
- leškarenje
#206 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Doci ce nekima iz guzice u glavu kad skontaju da se ovdje oduvijek igrao dobar fudbal
mene se ismijavalo kad sam govorio i potenciro neke igrace ima i par godina
al,nejse.
- ljevoruki
#207 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ovo je bila neka C reprezentacija USA.
Vrbanjusa, OlimpiC, Gabela to je taj nivo.
Samo sto su crnci pa se cine zajebani.
-
Bazinga1234
#208 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Menalo odličan, volio bi otišao u Švicarsku / Belgiju ili da slijedi primjer Dulje. Mogli bi riješiti poziciju lijevog krila za narednih 8 godina.
Stoperski par odličan, Sehic dobar.
Todorovic iz Zrinjskog me prijatno iznenadio.
Koljic promašaj, Bilbija bi trebao imati prednost, iako je on vise poluspic.
Stoperski par odličan, Sehic dobar.
Todorovic iz Zrinjskog me prijatno iznenadio.
Koljic promašaj, Bilbija bi trebao imati prednost, iako je on vise poluspic.
-
kudrilo
#209 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ne bi bio Koljić promašaj da je radio ono zbog čeg je i došao u reprezentaciju, tj. da je on šutao penal. 
- leškarenje
#210 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Koja je onda nasa ,G repka jelde....i opet ih izdominiramoljevoruki wrote:Ovo je bila neka C reprezentacija USA.
-
Dead Man Walking
#211 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ognjen je dobar igrac i nikad mi nece biti jasno zasto je odjeban iz komsiluka. Menalo strasan, vjerovatno se i Graovac i Mihojevic mogu nadati pozivu, eventualno Cavar u zavisnosti koliko bude igrao. Ovi ostali sto su nesto pokazali su vec u godinama da im je kasno da sjede na klupi i cekaju sansu.
- leškarenje
#212 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Bolje da sjede Bilbija i Saric npr. nego neki levat iz evrope sa svojih tries godina .Dead Man Walking wrote:Ognjen je dobar igrac i nikad mi nece biti jasno zasto je odjeban iz komsiluka. Menalo strasan, vjerovatno se i Graovac i Mihojevic mogu nadati pozivu, eventualno Cavar u zavisnosti koliko bude igrao. Ovi ostali sto su nesto pokazali su vec u godinama da im je kasno da sjede na klupi i cekaju sansu.
A za Todora
- ljevoruki
#213 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
I nasi su dosli sa nekim C timom.leškarenjer wrote: Koja je onda nasa ,G repka jelde....i opet ih izdominiramo
Ono sto se meni svidjelo je igra od noge do noge, po zemlji bez puno dugih lopti u bunar. To je vec do trenera.
Steta da nismo pobijedili, bolji smo bili, fulili mrtvi zicer i penal iako su i ovi drugi moji imali par finih prilika.
Volio bih protiv Mexico vidjeti autobus pred golom, dolaze u jakom sastavu i ako se otvorimo ne gine nam trica ili gore.
Robi
- Grean
#214 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Nisam gledao utakmicu ali iz ovog sazetka vidim da je stoperski par imao nekoliko nesigurnih intervencija, npr. ono izbijanje Mihojevica direktno protivniku u sesnest (cini mi se da je on bio).
Ali po komentarima uvrsteni su medju bolje pa je vjerovati onima koji su odgledali utakmicu.
Za Tomica se znalo da je kalibar pa i za reprezentaciju. Fino je vidjeti da su se jos neki pokazali. Bit ce gurava borba izmedju Duljevica i Menala.
Kakav je bio Todorovic mladji na desnom beku?
Ali po komentarima uvrsteni su medju bolje pa je vjerovati onima koji su odgledali utakmicu.
Za Tomica se znalo da je kalibar pa i za reprezentaciju. Fino je vidjeti da su se jos neki pokazali. Bit ce gurava borba izmedju Duljevica i Menala.
Kakav je bio Todorovic mladji na desnom beku?
-
Bazinga1234
#215 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ofanzivno solidan, defanzivno nesto lošiji... Popravio se u drugom poluvremenu.Grean wrote: Kakav je bio Todorovic mladji na desnom beku?
- cyprus
#216 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
E jbga... Fakat se htjedoh probudit da gledam, al prespavam... Čujem da smo bili dobri... Znači MLS nije mnogo jači od od BHPL
Inače, od ovih njihovih što su igrali, standardni reprezentativci su im samo Morris i Arriola...
Inače, od ovih njihovih što su igrali, standardni reprezentativci su im samo Morris i Arriola...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#217 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Jbg kod nas nijedan nije iz standardan, hare iz b timacyprus wrote:E jbga... Fakat se htjedoh probudit da gledam, al prespavam... Čujem da smo bili dobri... Znači MLS nije mnogo jači od od BHPL![]()
- problemnatravunu
#218 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
luckylaka wrote:Idemo se ponosati meksamma oni su malo jebeniji.Da vidimo koliko vrijedimo
-
Dead Man Walking
#219 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
U MLS-u glavnu rijec vode stranci i par iskusnijih Amera povratnika, tipa Bradley, Altidore, Dempsey...Tako da ja ne bih bas na osnovu ovog veceras cjenio ligu.cyprus wrote:E jbga... Fakat se htjedoh probudit da gledam, al prespavam... Čujem da smo bili dobri... Znači MLS nije mnogo jači od od BHPL![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#220 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Pa dobro, mislim nije loše, obzirom na sve što se izdešavalo prije utakmice.
Kontam oderali nas, ono eto ko oni malo bili bolji, al mogli i mi pobijediti.
-
PeppermintSA
#221 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Nisu uopšte bili bolji.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, mislim nije loše, obzirom na sve što se izdešavalo prije utakmice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#222 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ok, to zaključujem na osnovu izvještaja, nisam gledao.PeppermintSA wrote:Nisu uopšte bili bolji.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, mislim nije loše, obzirom na sve što se izdešavalo prije utakmice.
- shake69
#223 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Dobra provjera a Robi vec pokazao da zna sta hoce.
Dobra provjera a Robi vec pokazao da zna sta hoce.
-
PeppermintSA
#224 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Izuzev prvih 25-30 minuta, kad smo bili pod ručnom, bili smo bolji od njih.Tomahawk11 wrote:Ok, to zaključujem na osnovu izvještaja, nisam gledao.PeppermintSA wrote:Nisu uopšte bili bolji.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, mislim nije loše, obzirom na sve što se izdešavalo prije utakmice.
-
Gandra_1
#225 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Na prvu zvaničnu utakmicu treba pozvati Menola i vidjeti na cemu smo sa njim, jer bojim se da se nece odazvati, jer bi prije zaigrao za Hr...
Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..
Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..